geçmiş gitmiş çok şükür rabbim merti sana nasip etmişmaalesef birinin 3 aylıkken kardımda kalbi durdu diğeri düştü ve en son mertime sağsağlim kavuştum çok zordu çok.
bende 4 gebelikten 2 doğum gerşekleştirdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş gitmiş çok şükür rabbim merti sana nasip etmişmaalesef birinin 3 aylıkken kardımda kalbi durdu diğeri düştü ve en son mertime sağsağlim kavuştum çok zordu çok.
anacım kim kiminle nerde kimin eli kimin cebinde noluyo orda çabuk açıklayın nerelere takılıyosunuzhızlı yazayım diye atlamışışım cevaplamadan marjinall ben seni hangi etkinlikde yakaladıgı söylemiyeyimbacım durmuyorsun sen de yerinde
![]()
gel canım gel hoşgeldinHuhuuuuuu ben geldi mmm
geçmiş gitmiş çok şükür rabbim merti sana nasip etmiş
bende 4 gebelikten 2 doğum gerşekleştirdim
Huhuuuuuu ben geldi mmm
hızlı yazayım diye atlamışışım cevaplamadan marjinall ben seni hangi etkinlikde yakaladıgı söylemiyeyimbacım durmuyorsun sen de yerinde
![]()
senmi yaptın kız muffini ha söyle bakayım hamaratmısınbuarada uyanık ben babamlara muffin götürdüm kabına da yemek koydurdum geldim yarın öglen yerim artıkk![]()
oyun kulubüne takılyorum canım can sıkıntısından![]()
evet canım aynen öyle ilk hamileliğimden büyük oğlum doğdu fakat sonraki 2 hamilelik düşükle sonuşlandı zaten plansız hamileliklerdi o yüzden çok etkilenmedim sonra yine plansız ahmet mertim yola çıkmışevet canım şükrediyorum her zaman. her hafta doktor kontrolüne gidiyordum birşey olur diye doktor artık halime üzülüyordu verdiğin paralara yazık bir sorun yok bari 2-3 hafta sonra gel derdi ben korkardım allahtan mert hareketlenince hiç durmadan tekmelerdide içim rahatlardı.
seninkilerde mi düştü canım?
başka başka söyle bir tane daha varoyun kulubüne takılyorum canım can sıkıntısından![]()
senmi yaptın kız muffini ha söyle bakayım hamaratmısın
Bazen bende bakiyorum oynadigin oyunlarA![]()
evet canım aynen öyle ilk hamileliğimden büyük oğlum doğdu fakat sonraki 2 hamilelik düşükle sonuşlandı zaten plansız hamileliklerdi o yüzden çok etkilenmedim sonra yine plansız ahmet mertim yola çıkmışbuda düşer nasılsa dedim önemsemedim 4-5 ay kimselere söylemedim ama çok şükür kucağımda
başka başka söyle bir tane daha var
dün kendimi mutfaga adadım diorum ya efe kudurmuş ötesi eşime dedim al bunu götür açtım son ses müzik sanatımı icra ettim
öyle bir süsledim ki göreceksin yeme de yanında yat ismimizi falan yazdım tadı da mis oldu
merak saldım buaralar hamur şekeri tarifini de ögrenip onla da kurabiyeleri süsleyecem
diş bugdayına hazırlık![]()
atışan atışana bu akşamHosbulduk kizcemi uyuttum kocamlada atistik cok gereksiz bir mevzuda dolay simdi sizinleyim![]()
olur böyle şeyler canım sıkma canını hadi içelimHosbulduk kizcemi uyuttum kocamlada atistik cok gereksiz bir mevzuda dolay simdi sizinleyim![]()
zor valla bacılar ben yalancı gebelik yaşamıştım ilk ay ne üzülmştüm,allah bebişlerimize saglık versin çok zorrdur çokkkkevet canım aynen öyle ilk hamileliğimden büyük oğlum doğdu fakat sonraki 2 hamilelik düşükle sonuşlandı zaten plansız hamileliklerdi o yüzden çok etkilenmedim sonra yine plansız ahmet mertim yola çıkmışbuda düşer nasılsa dedim önemsemedim 4-5 ay kimselere söylemedim ama çok şükür kucağımda
evet bazen karşılaşıyorduk.eğlenceli hepiniz gelin kızlar.