• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hepsini sen yemedin değilmi obur:23: afiyet olsun buarada:21:

geçmiş olsun canım ama kustuysa boğaz enf. olabilir bence bekleme ilerlemeden müdahale edilsin:5:

bizim göbek çekmecede ya bak yine hatırladım hep unutuyorum:36:

senle konuşmayı tercih ederdim:48: :38:

aklım sizdeydi ses çıkmayınca bişeymi var dedim ama Allah a şükür iyiymiş kıvanç bey:16:

havası değişmiştir oğluşun bu gece uyur artıkın:55:

çok şükür cnm valla kadın bakarken utrasonda başının etini yedim iyi mi normal mi sorup durdum devlet hst. de falan olsam fırçayı yemiştim kesin
benim de cinlerim tepemde alt kattaki .ürtük koşarken ben kocamı aramış çok gürültü oluyomuş orası çalışma odasıymışmış
öyle sinirlendimki bunlar da beni sakinleştirmeye çalıştı iyice sinirlendim :47::47:
ağız burun bi dalsam ancak rahatlarım ama hiçbirini yapamıycam burası lojman ve kadın meslaktaş
en azından size çekiştirip sayıp söveyim rahatlayım bari biraz

iyi sükür canim birsey cikmamiss bu arada dün karpuz dedin canimcektii bugun bizde aldikk:52::49:hamileyken bir karpuz yerdim aksamlarr banamisin demezdii:34:

bu gelin cok fenaaa hayret birseyy bizdede öyle bir cazgir vardii esimin yengesii bizi ayirmaya bile calistii :47: böyle insanlara cok sinir oluyoruum edepsiizz:20: sacini basini yolacan böylesinin kötü görümce olacaksin vallah :4: tövbe tövbe marjii cok sinirlendim kendi yasadiklarimda bi yandan aklima geldii :50:

saol cnm çok şükür
ben de hamileyken abartısız yarım karpuzu yiyodum:17:
evet majicim bu gelin çok cadı ve çok kaşınıyo sen yakında bi okşarsın bunu vakti geliyo sanki

iyi sükür canim birsey cikmamiss bu arada dün karpuz dedin canimcektii bugun bizde aldikk:52::49:hamileyken bir karpuz yerdim aksamlarr banamisin demezdii:34:

bu gelin cok fenaaa hayret birseyy bizdede öyle bir cazgir vardii esimin yengesii bizi ayirmaya bile calistii :47: böyle insanlara cok sinir oluyoruum edepsiizz:20: sacini basini yolacan böylesinin kötü görümce olacaksin vallah :4: tövbe tövbe marjii cok sinirlendim kendi yasadiklarimda bi yandan aklima geldii :50:
eylüle bak sen:46::46::46::46:
çok şükür cnm valla kadın bakarken utrasonda başının etini yedim iyi mi normal mi sorup durdum devlet hst. de falan olsam fırçayı yemiştim kesin
benim de cinlerim tepemde alt kattaki .ürtük koşarken ben kocamı aramış çok gürültü oluyomuş orası çalışma odasıymışmış
öyle sinirlendimki bunlar da beni sakinleştirmeye çalıştı iyice sinirlendim :47::47:
ağız burun bi dalsam ancak rahatlarım ama hiçbirini yapamıycam burası lojman ve kadın meslaktaş
söv kız bize söv say rahatla:52::52::52:
saol cnm çok şükür
ben de hamileyken abartısız yarım karpuzu yiyodum:17:
evet majicim bu gelin çok cadı ve çok kaşınıyo sen yakında bi okşarsın bunu vakti geliyo sanki

:1::1::1::1:

canım dediğin çok doğru lafının altına imzamı atarım görümce çok keyifsizdi oynamadı yok surat yaptı diyeceler çünkü her hareketimde kötü bir mana arıyorlar maalesef:50:geçen bize gelmişti anneme benim onun suratına bakmadığımı söylemiş of of
vay vay bak sen:4:fitne fücur gümbür gümdür geliyo valla gelin hanım:47:
kırkı çıkar çıkmaz halaları tıp fakültesine gömdü:1: bu gidişle gastrolog olacak:52:
canım bence götürün doktora balgamını atmaya çalışıyor kusup:31:

eşimle yarı yarı yaptık yedikk ve daha sonrasını sormaa :14:
uy konuşalım canım benim :48:

gel canım gel de ifademi al :14::14::14:

akşam gelin de az şu gelini çekiştirek :6:
ne yaptın kız:18:

ah ah ne karpuz yerdim bide güzel giderdi serin serin ohhh:21:

inan sinir oldum o ürtüge çocukmusun sen eşine şikayet ediyo derdi varsa gelsin anlatsın tatlı tatlı rica etsin böylelerine kibar olunmaz eşin ağzının payını verememişmi yel....un:47:

lüp lüp mangal ve bebe bisküvilerini biliyorum başka naptın bacım:24:

bende bugün sabah güzel kahvaltımı yaptım:21:
öglen lahanayı püşüreyüm dedim kereviz havuç soğan felan koydum yağsız tuzsuz pişti bayağı bi yedim ama bayağı yani
fakat akşam acayip acıkmışım bi yedim bi yedim engelleyemiyorum:18: hep o lahanadan oldu
bide sütüm yok denecek kadar azdı bugün ya yorgunluktan ya lahana süt yapmadı bidaha yemem:50:

peki şimdi ne olacak sebos nerde yürüyecen o aletler çok sesmi çıkarıyor gerçekten
bende bisiklet alıcam güya

bende bugün sabah güzel kahvaltımı yaptım:21:
öglen lahanayı püşüreyüm dedim kereviz havuç soğan felan koydum yağsız tuzsuz pişti bayağı bi yedim ama bayağı yani
fakat akşam acayip acıkmışım bi yedim bi yedim engelleyemiyorum:18: hep o lahanadan oldu
bide sütüm yok denecek kadar azdı bugün ya yorgunluktan ya lahana süt yapmadı bidaha yemem:50:

yeme git biz de gaz yaptı dün kudum kudum kudurdu efe:emir_bebek:
ben de lahanadan iki gündür kıtlıktan çıkmışgibi yiyiyorum:14::14::14:

vay vay bak sen:4:fitne fücur gümbür gümdür geliyo valla gelin hanım:47:

ne yaptın kız:18:

ah ah ne karpuz yerdim bide güzel giderdi serin serin ohhh:21:

inan sinir oldum o ürtüge çocukmusun sen eşine şikayet ediyo derdi varsa gelsin anlatsın tatlı tatlı rica etsin böylelerine kibar olunmaz eşin ağzının payını verememişmi yel....un:47:

vermemiş bacım ver şu tel.i ben vereyim dedim beni de engelledi
eşimin en nefret ettiğim huyu
anasına çekmiş ikisi de kadına kızacağına beni sakinleştirmeye çalıştı:47::47::47:

yeme git biz de gaz yaptı dün kudum kudum kudurdu efe:emir_bebek:
ben de lahanadan iki gündür kıtlıktan çıkmışgibi yiyiyorum:14::14::14:
yaaaa gerçekten lahanadanmı ben öylesine söyledim uzun zamandır hiç bu kadar acıkmamıştım 1 tepeleme tabak pilav yedim ekmekle hemde çorbası köftesi yesem bi okadar daha yerdim
eşim bile noluyo sana dedi kesin lahanadan:26:

Back
X