• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

beğendim beğenilmeyecek gibimisin:38: :38: yanlız resimde zayıf görünüyosun biz kilolarda olduğum zaman demişsin ama zayıf gördüm yüzünmü kilo almıyo acaba:44: vücut görünmüyoda

aaah aah eskidenmiş valla bu resimde 70 li kilolardayım 42 bedenim ve çok kiloluyum diye bunlaımdayım

ya stress bile düşün artık :14::14:

bana gece öpücügü verirken diyorki sünnet için üzüldügünü biliyorum ama kasma kendini bu kadar
inş sorunsuz atlatacaz hayatım diyor yasık bişiden haberi yok :5:
stres bile heeeeeeee:53: niye beni küçümsüyosunuz ben kadın değilmiyim:14: sadece doğumdan kaynaklı hormonel karmaşa yaşıyorum kendimi sadece anne sanıyorum:86:

bak dedim işte erkekler safmı aptalmı anlamadım ama onlar biz demeden anlamıyolar bişeyi:31:

ama ben göremiyorum resimlerinizi:19:

Evett canimm gec kaldimkramam iyi aksamlar hanimlarrr bu günlerde stressimiz cook gir cik eve tasincagimiz ev insaat vs vs derken arar ara bakiyorum ama yazamiyorum efecik sünnet olucak galibaa karam. Diger hanimlarr sizde keyfler nasiiil:16:

dükek içimizi :7:
direkt degil gönderme yapayım anladın mı kızım sana gelinim sen anla misali:34:
lafı ortaya atim :23:
dikkat çekme bacım kadının aklına bişey girer zararlı çıkma:4:

aaah aah eskidenmiş valla bu resimde 70 li kilolardayım 42 bedenim ve çok kiloluyum diye bunlaımdayım
:9: :9: olsun kız bak 1 seneye kalmaz hepimiz veririz manken gibi olucaz bea

stres bile heeeeeeee:53: niye beni küçümsüyosunuz ben kadın değilmiyim:14: sadece doğumdan kaynaklı hormonel karmaşa yaşıyorum kendimi sadece anne sanıyorum:86:

bak dedim işte erkekler safmı aptalmı anlamadım ama onlar biz demeden anlamıyolar bişeyi:31:

kadınsın kız taş gibi hemi de :12:
rahatsın ya ondan sey ettik :26:
erkekler bizim gibi cin mi anacım:27:
anlamasın da zaten :22: kalkmasın bi tarafları :22:
ben sana yazacam canım sadece anne olmadıgını gösterecemm :52::52::52:

stres bile heeeeeeee:53: niye beni küçümsüyosunuz ben kadın değilmiyim:14: sadece doğumdan kaynaklı hormonel karmaşa yaşıyorum aakendimi sadece anne sanıyorum:86:

aa estağfirullah bacım ne küçümsemesi sen coolsun ya biz gibi yaygaracı değilsin ondan dediydim:18:

seboş kız ben sana resim koy bakalım diyecektin bu akşam seboştan sonra çekindim demedim
ama bak temizmiş kalbim sen koydun :46::46::46:

bende:14:

benim zaten yok:29:

bu adamlar hakkaten saf oluyolar ha:52:
:52: :52: :52:

Evett canimm gec kaldimkramam iyi aksamlar hanimlarrr bu günlerde stressimiz cook gir cik eve tasincagimiz ev insaat vs vs derken arar ara bakiyorum ama yazamiyorum efecik sünnet olucak galibaa karam. Diger hanimlarr sizde keyfler nasiiil:16:
kolay gelsin eylüüüllll

kadınsın kız taş gibi hemi de :12:
rahatsın ya ondan sey ettik :26:
erkekler bizim gibi cin mi anacım:27:
anlamasın da zaten :22: kalkmasın bi tarafları :22:
ben sana yazacam canım sadece anne olmadıgını gösterecemm :52::52::52:
taş gibiyim demi :27:

aa estağfirullah bacım ne küçümsemesi sen coolsun ya biz gibi yaygaracı değilsin ondan dediydim:18:
öyleyim demi:51:

seboş kız ben sana resim koy bakalım diyecektin bu akşam seboştan sonra çekindim demedim
ama bak temizmiş kalbim sen koydun :46::46::46:
:48:

ahmet kalktı :54:

cnm internet kopuyor arada başka şeylerede bakıyorum:8::8::8::8::8:kedim kucağımda tek elle zor oluyor:31::31::31::31::31:

arklık yolla olalım canım:16:
bu adamlar hakkaten saf oluyolar ha:52:
degil mi kıss:52::52::52:

evet eylül ya pipin mi var derdin varr:5:
kolay gelsin size de ev taşımak gerçekten zor :27:

dikkat çekme bacım kadının aklına bişey girer zararlı çıkma:4:

:9: :9: olsun kız bak 1 seneye kalmaz hepimiz veririz manken gibi olucaz bea
çekmiyim dimi ama gözüme gözükmesin parçalarım o zaman :47:
cnm benim çekinecek ne var ki bak kalp kalbe karşıymış:38:
:16::16::16::16:
cnm internet kopuyor arada başka şeylerede bakıyorum:8::8::8::8::8:kedim kucağımda tek elle zor oluyor:31::31::31::31::31:

anam çocuk bitti kediye mi başladın kıss:52::52::52:

Back
X