napsın canım ya beni bunaltmakla meşguldü bütün gün.eskiden ben mutfaktayken falan örümceğinde yada halıda dururdu salonda şimdi ben odadan çıktığım an beni göremediği an basıyo yaygarayı napıcağımı bilemedim numaradan ağlıyo farkındayım ama ben yanına gitmedende susmuyo.numara yapıyo gitmeyim diyorum bu seferde gerçekten ağlamaya başlıyo ben gitmedikçe.kafayı yedim tüm gün
ahh ah bu bebelerin hepsi aynı demek ki bende altını değiştiriyorum elimi yıkamak için odadan çıkıyorum bizimki basıyor çığlığı biraz uzun sürse işim hemen ağlamaya dönüyor
![]()
![]()
![]()
![]()
kız canına yazık ben misafire hiç ev temizlemem onca adam gelip mahvedecek her yeri ne bide dip bucak temizlik yapıyosun
geçmiş yaptım
hürremi seyrettim geldim sizden ne haber![]()
kız senin misafire ihtiyacın yok ki her daim tertemizsin bence hergün banyo mutfak ciflediğine göre
idare eder canım sabah 8de kalktım perdeleri makinaya attım,camları sildim,halıları sildim burayada azcık uğradım.
hamarat seni maşallah canım hızına
karam efenin canım acımıyor demek ki acısa neşesi yerinde olmazdı canım sende biraz rahatlamaya çalış hoş senin yerinde bende olsam aynı olurdum en ufak bir yaraya bile bakamam biri anlatsa benim canım yanar hep diyorum allah dağına göre kar veriyor benim oğlum olsa nasıl sünnet edirirdim acaba diye düşünmüyo değilim