• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:5::5::5: çok geçmiş olsun korkmuştur kuzum su içir biraz:5:
seninki afacan canım zaptetmek daha zordur

korkunun ecele faydası yok :5:
gitti pipi:5:

evet canım yanında götür ya da çöpte mi bulduk biz bunları :47:
en nefret ettigim şey şımarık kavgacı çocuklarıyla övünen tipler :47:

zıpırki ne zıpır canım dün yemek yaparken örümceğiyle mutfağa geldi arkamdan çekmeceleri çekip ilerini boşaltıyo engel oluncada ağlıyo işim çok zor şimdiden alıştırmamam lazım böle şeylere.

önemli olan sağlıklı olmaları canım şimdi oğullarımız olduğu için hevesleniyoruz ben ilk hamile kaldığımda kız içime doğuyordu adınıda eylül koyucaktım:1::1::1:3 aylık hamileyken annanem rüyasında bir oğlum olduğunu söyledi hemde çok saçlı yuvarlak suratlı beyaz tenli resmen merti tarif etti yani ben güldüm inanmadım 3,5 aylıkken kontrole gittim doktor oğlun olucak dedi ben inanmadım her seferinde eminmisiniz diye soruyorum her seferinde evet eminim diyordu:1:ayrıntılı ulturosonda artık pipisini kendimde resmen gördümde ikna oldum:1:iyikide mertim olmuş anne oğul arasındaki sevgi çok güzelmiş:16::16::16:onu kimselere değişmem

aynen bende öyle doktor artık pipisinin resmini çekti verdi bak oğlun dedi ben yinede çok sevindim oğlanda olsa kızda olsa canlarımız bizim.bizdeki sadece bi heves sanırım önceden kurulmuş hayaller falan.ama şimdide oğklumla hayeller kuruyorum iyiki var minik canavarım.onu ilk gördüğüm andan itibaren canımın içi o benim canımdan öte yarum:16::16::16:

verir tabi kodumu oturtur :47:
pısırık olmasın:47:çok kavgacıda :47:
yerine göre:47:

ekmek çigneyip koyardı annem bizim şişen yerlerimize :1:

ben de 8. 9. haftada cinsiyeti belli olmadan önce erkek olacagını ve efenin 5 aylık halini görmüştüm
11.haftada erkek dediler:53:
aynıydı hemen hemen allahım dedim ne müthiş bir şeymiş:16:

seninde rüyaların çıkıyor demek canım ben ilk bebeğimde öldüğünü görmüştüm biliyormusun:14:meğer karnımda ölmüş yavrum gerçekten doğuruyordum ama ölüydü sonra canlanıyordu bir erkek bebek oluyordu bende şimdi o erkek bebeği merte yoruyorum onun doğacağının işareti gibi yani herşeyde bir hayır varmış mertim oldu şimdi çok şükür

bende öyle istiyorum pısırık olmasın ama asabide olmasın:1:

seninde rüyaların çıkıyor demek canım ben ilk bebeğimde öldüğünü görmüştüm biliyormusun:14:meğer karnımda ölmüş yavrum gerçekten doğuruyordum ama ölüydü sonra canlanıyordu bir erkek bebek oluyordu bende şimdi o erkek bebeği merte yoruyorum onun doğacağının işareti gibi yani herşeyde bir hayır varmış mertim oldu şimdi çok şükür

bende öyle istiyorum pısırık olmasın ama asabide olmasın:1:

Evet canım çıkar genelde kalabalıktaydım erkek mi diyorum
Evet erkek diyolar altını başkaları degiştirmişti
Bir tek eşime anlattım rüyamı biz 13 yıl önce demiştik kız olursa
Buse erkek olursa efe diye :47: ama kızım olsaydı duru ya da derin
Koyardı:47: asabi mi o da kim :47:

streeesss:3:
marjiiii:3:

bu arada marji o takıntı bende de var bi misafir gelecekse kızımı bırakır evi toparlarım
stres keşke senin gibi düşünebilsem mantıklı diyorsun canım haklısın ama işteee

bir de 23 nisanda annemler gelecek inşşşşş. ozmana kadar benim dip bucak temizlemem gerek, offf biiirr sürüüüü iş var. havalar ısınsaydı, yorganları bile söktürecem, birini çağırıp köpületecem.. offff düşünmesi bile yorucu. halılarımı yıkayacam.
annem şimdi her yere bakar, kendisi yapar bende onu istemiyorum. kadıncağız her gelmesine bi yeri temizler gider. bu sefer torun sevsin sadece istiyorum:16::16:

bende ona gittiğimde bakarımmmm anneme çekmişim işteeee:23:(hep snıfta kalan ben olurum ama:52::52::52:)
bende eve kadını çağırsam 5 gün enaz işi var ben halıları yıkamaya veriyorum ama camı kapısı bacası duvarı en az 3-4 gün bide onla beraber bende hiç durmuyorum o yüzden bende göze alamıyorum:18:

Kız helak ettin kendini kız az dur ayol

Keşke ben sana gelseydim sohbet etseydik doya doya senle

Canım efe :nazar:çok iyi eskisinden akıllı:nazar:
Ama ben tuhafım canım kızarıklık şişlik zor feci görünüyor
Ben hassasın ignede bile duramam kesi daha feci bir de pipde olunca
Ama yine de acaba sünnetçide mi yapsaydım diyorum
Çabuk iyileşiyormuş diye siz nerde yapmayı düşünüyorsunuz kime yani
keşke canın keşke sen geleydin:16:

Ürolog yapıyor çocuk cerrahı da yapıyo sünnetçi de
Ama ben pişman gibiyim sünnetçininki daha çabuk iyileşiyormuş
Bugün altıncı gün biraz düzeldi ama çok yavaş geçiyor
Aklım ruhum onun pipisinin şeklinde canım şuan yaptırsaydım
Sünnetçiye yaptırırdım hoş o zamanda niye orda yaptım dru var bu işin diye
Kızarmışım kendime eşim diyor ve beni tanıyor
aynısını ben diycektim eşin demiş nede olsan balıksın hassas ve kuruntulu:104:

ahh ah bu bebelerin hepsi aynı demek ki bende altını değiştiriyorum elimi yıkamak için odadan çıkıyorum bizimki basıyor çığlığı biraz uzun sürse işim hemen ağlamaya dönüyor

kız senin misafire ihtiyacın yok ki her daim tertemizsin bence hergün banyo mutfak ciflediğine göre

hamarat seni maşallah canım hızına :nazar::nazar:

karam efenin canım acımıyor demek ki acısa neşesi yerinde olmazdı canım sende biraz rahatlamaya çalış hoş senin yerinde bende olsam aynı olurdum en ufak bir yaraya bile bakamam biri anlatsa benim canım yanar hep diyorum allah dağına göre kar veriyor benim oğlum olsa nasıl sünnet edirirdim acaba diye düşünmüyo değilim
evet canım mersi evimin içi her daim temizde işte camları görsen pasaklı dersin:17:

kız onların gelini :47:
hemen olsun diyor:47:
25 mayısta da benim kardeşimin dügünü var daha kilo bile veremedim:47:
bugün herkese çatasım var :47::47::47:

evet iyileşecek inş büyüyünce diyecem lan senin pipine :47:
öldüm öldüm dirildim:47:
elin kızı için:47:
4 haftaya tam iyileşirmiş:47:normal nasıl dogurdun be :47:helal olsun:47:
yavrum iyi çok şükür en azından acımıyor canı:47:
papyonlu takımın suyu mu çıkmış:47:ben de bulamıyorum:47:
kız noliy noliy sana:18:

ekmek çigneyip koyardı annem bizim şişen yerlerimize :1:

ben de 8. 9. haftada cinsiyeti belli olmadan önce erkek olacagını ve efenin 5 aylık halini görmüştüm
11.haftada erkek dediler:53:
aynıydı hemen hemen allahım dedim ne müthiş bir şeymiş:16:

bende suda ıslatıp koydum ccanım hala duruyyo

demek rüyan çıkmış canım ne güzel seninde sanırım isteğin erkek olmasıymış

bende kızm olursa adını öykü koymak istiyodum eşimde elif olsun diyodu nickimde ordan geliyor zaten buraya kayıt olduğumda daha hamile değildim
kızlar ben kaçıyorum merte çorba içirilicek görüşürüz

görüşürüz canımafiyet bal şeker olsun mert paşaya yarasın.

bende oğlana özür maması yaptım alnınıa cıttığım için bisküvili meyve püresi bayılırda buna içinede az devam sütü koydum.

bende suda ıslatıp koydum ccanım hala duruyyo

demek rüyan çıkmış canım ne güzel seninde sanırım isteğin erkek olmasıymış

bende kızm olursa adını öykü koymak istiyodum eşimde elif olsun diyodu nickimde ordan geliyor zaten buraya kayıt olduğumda daha hamile değildim

görüşürüz canımafiyet bal şeker olsun mert paşaya yarasın.

bende oğlana özür maması yaptım alnınıa cıttığım için bisküvili meyve püresi bayılırda buna içinede az devam sütü koydum.

İstek degil de hissettim erkek olacagını
Ben de efeye sünnetten sonra muz vermeye başladım keyfi yerine
Gelsin aşkuşumun hakketti
Bisküvi devamsütünü yapayım bugün uyanınca paiama:16:

Back
X