• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Korku filmi severim ben ama esimle film izlemenin hcbi keyfi her zamam sinemada bile filmin ortasinda uyur dun de kendi teklif etti film isini yine de uyudu
Lamammacigim insallah senden umitliyim
Strescim ben bsey giyditmiyorum bi iki ayakkabsi var ama cikarip atiyo ayagindan bol almisim herhalde
Evet su icmek cok iyi de ben de pek icmiyorum bu aralar
Uyuyor ha aşk filmi olsa uyusa anlarsın da korkuda yapmış
tam anlayamadım:38: biliyosun safım biraz sebos anlatsaya anlarım belki:52:
:52::52
günaydınlarrrr hepinize bayanlar
kilolar gidilmiş geçmişten geldim ama fazla detaylı okuyamadım

ben de bildireyimm 69.9 :))))))) 69 u gördüm yarım kilo gitmişşş

ama ya bişi diyecem neden benim görntümde bi değişiklik yok ya da bilemiyorum bana mı öyle geliyor:53::49:

Sporsuz diye bence canım ben hala oantolonlarıma giremiyom:5:

ama ya bişi diyecem neden benim görntümde bi değişiklik yok ya da bilemiyorum bana mı öyle geliyor:53::49:
sana görünmüyodur canım uzun zamandır görmediğin insanlara görün:9:

Benim bundan sonraki isim zor, cunku kilo almadan taaaa 3-4 yil oncesindeki kiloma ulasmam lazim. Hedef kilom mazide kaldi.

Stres bu arada ben senin gecen haftaki kilo verme performansina ozenip bu hafta iyi kilo verdim biliyo musun :-) bu hafta da sen gaza gel :kkk:

Cok dogru soyluyosun. Su, sut icin de onemli. Ben is yerinde masama sise koyunca iciyorum da evde kosturmacadan unutuyorum. Cok cay iciyirum, o da suyu unutturuyo aslina

Ben alti yumusak ayakkabi giydiriyorum, yuruyene kadar da oyle yapmayi dusunuyorum.

Evde utu bekliyo beni buguuunn, bi de isten eve tasidigim isler ler lerrrr
hepinize ilham vermişim:27:

Eşime fotomu gösterdim dedim bu renk yapacam
Arkadaşlar da begendi yok aşkım böyle güzelsin falan diyor ama agzı ayrıdı
Fotoya bakarken boyayacam karar verdi dügüne yakın kilomu
Da versem ohh miss artık dügünden sonra:38:
düğünden sonrada bebek haa:38:

ahmet coştu byyyyyyy:54:

Aynen sekoscum, ben de bu takibe baslayali yaklasik 3 kilo verdigim halde gobek ve gogus buyuklugu ayni gibi geliyo, seklim hala kotu. Soyle bi zariflesmiyorum sanki kilo verdikce :50:
Galiba spor yapip sekil vermek, kas yapmak gerek. Ama bu kadar isin icinde nasil olcak bi turlu yol bulamiyorum :26:

Hadi gogus sutu kesince duzelir herhalde yani insallah ama gobek fenaaa :ssz:

Korku filmi severim ben ama esimle film izlemenin hcbi keyfi her zamam sinemada bile filmin ortasinda uyur dun de kendi teklif etti film isini yine de uyudu
Lamammacigim insallah senden umitliyim
Strescim ben bsey giyditmiyorum bi iki ayakkabsi var ama cikarip atiyo ayagindan bol almisim herhalde
Evet su icmek cok iyi de ben de pek icmiyorum bu aralar

umutlarını boşa çıkarmıcam inşallah canım
bizde hiç film seyredemiyoruz eşimle çünkü film zevklerimiz tutmuyor o varsa yoksa komedi istiyor hep komedi de olmaz ki canım

Kiz stratejik bilmem ne calistayi var is icabi yani yoksa yemekler spa falan umrumda dgil:27:

çalıştay bahaneee yemekler ve spa şahaneee:34::34:

bizde hiç film seyredemiyoruz eşimle çünkü film zevklerimiz tutmuyor o varsa yoksa komedi istiyor hep komedi de olmaz ki canım

Insallah cnm
Aynen cnm adini bile bilmiyorum calistayin

Aynen sekoscum, ben de bu takibe baslayali yaklasik 3 kilo verdigim halde gobek ve gogus buyuklugu ayni gibi geliyo, seklim hala kotu. Soyle bi zariflesmiyorum sanki kilo verdikce :50:
Galiba spor yapip sekil vermek, kas yapmak gerek. Ama bu kadar isin icinde nasil olcak bi turlu yol bulamiyorum :26:

Katılıyorum sana:kkk: gerçekten düşünün ben 23 kilo aldım 25 verdim her yerim bıldır bıldır şuan bir spor yapsam 6 kilo gider 10 kilo vermiş gibi olurum da nasıl
Sipalar +k.valide

Aile boyu desene:4:

Tebrikler cnm
Ahhh aahh su 6 lari bi de ben gorsem

selamlar eylül anneleri inşallah keyifler yerindedir.ben bi geçmiş yapıp geleyim:10::10::10:

Uyuyor ha aşk filmi olsa uyusa anlarsın da korkuda yapmış

:52::52

Sporsuz diye bence canım ben hala oantolonlarıma giremiyom:5:

kesinlikle spor şarttt.. hele beennnn denemek dahi istemiyorum 2 bedennhalaaaaa:50::47:

sana görünmüyodur canım uzun zamandır görmediğin insanlara görün:9:

hepinize ilham vermişim:27:

düğünden sonrada bebek haa:38:

ahmet coştu byyyyyyy:54:
evetttttt bnde öyle diyorum bi ark var ona dedim geçen gğün tel de bakalım verdin diyebilecek miiii???:ssz:

göğüs küçülür müüü ne güzel bi haber buuuu:16::16::16:

ahh ahhhhh:36::36::14:

Tebrikler cnm

görürsün canım yaa 2 çocuk yaptı kolay mııı
yavaş yavaşş gider spor şartt ve otelde abartmamak kaydıylaa:34:

Tebriler canım gördüm:46:

Nazar etme nolur abur cuburu kes senin de olur bir hafta sadece dene

Ben bu hafta her gün yarım saat dişimi sıkıp yürüyecem bakalım
Ne olacak inş becerebilirim:37:

bende pilates bakalımmm:8::7:

kız resim koymuşsunda ben niye görmedim aşk olsun ama kaldırmışsın hemencik:47::47::47::19::19::19::19:

geçmişi yarıda kesip geldim valla öğrenince :20::20:

çokk canımm sıkkın çıkayım da temizlik yapayımm:47::47: sinirimi evden çıkarayım bari, belki temiz görünce düzelirimm

göğüs küçülür müüü ne güzel bi haber buuuu:16::16::16:

ahh ahhhhh:36::36::14:

bende pilates bakalımmm:8::7:

Gogus kuculmez mii? Bosuna mi umit besliyorum :14:

Ben dogumdan once birkac yildir plates yapiyodum, hamileyken evde kendim yaptim.
Bence gayet eglenceli, ah bi tekrar baslayabilsemmmm

romantik komedi filmlerini ben çok severim ah ah hey gidi günler hey:ssz:

Sipalar +k.valide
hiç gitmesem daha iyi:36:

Katılıyorum sana:kkk: gerçekten düşünün ben 23 kilo aldım 25 verdim her yerim bıldır bıldır şuan bir spor yapsam 6 kilo gider 10 kilo vermiş gibi olurum da nasıl

Aile boyu desene:4:
spora başlayalım gaza gelipte ama çok yormayacak bölgesel zayıflatacak olanlardan
geçen 1.5 saat alışveriş yaptım tabi yürüyerek valla eve geldim tansiyonum fırlamış gibi kafamı kaldıramadım:9:

Tebrikler cnm
ah ah 69. ... benim psikolojik sınırım orakamları görsem daha iyi hissedicem kendimi belkide:24:

Kesemiyrum cnm ya bagimlilik gibi bisey ya da iradesizlik basiretsizlik...
tiryakilik gibi dimi ama inan 1 hafta kessen devamı gelicek

Ben de öyleydim bebegim ilk hafta çukusuz benimosuz bisküvisiz
Bomboştu hayat ama şimdi bak bugün ödül günüm kendimi
Yokluyorum yok canım istemiyor :46:
benim hergün muhakkak şekerli türk kahvem var çayıda şimdi şekerli içiyorum mecburen günde tatlı olarak 5-6 kesme şekeri alıyodur vücudum ama kuru ve yaş meyveler ve sabahları 1 tatlı kaşığı tatlılar hariç:44:

Gogus kuculmez mii? Bosuna mi umit besliyorum :14:

Ben dogumdan once birkac yildir plates yapiyodum, hamileyken evde kendim yaptim.
Bence gayet eglenceli, ah bi tekrar baslayabilsemmmm
insan tembelleşiyor ya bebek uyuyunca hemen oturasım veya mecburi bi işi yapasım geliyor spora nasıl vakit bulsak bilemedim
memeler küçülücek canım merak etme:1:

romantik komedi filmlerini ben çok severim ah ah hey gidi günler hey:ssz:

hiç gitmesem daha iyi:36:

spora başlayalım gaza gelipte ama çok yormayacak bölgesel zayıflatacak olanlardan
geçen 1.5 saat alışveriş yaptım tabi yürüyerek valla eve geldim tansiyonum fırlamış gibi kafamı kaldıramadım:9:

ah ah 69. ... benim psikolojik sınırım orakamları görsem daha iyi hissedicem kendimi belkide:24:

tiryakilik gibi dimi ama inan 1 hafta kessen devamı gelicek

benim hergün muhakkak şekerli türk kahvem var çayıda şimdi şekerli içiyorum mecburen günde tatlı olarak 5-6 kesme şekeri alıyodur vücudum ama kuru ve yaş meyveler ve sabahları 1 tatlı kaşığı tatlılar hariç:44:

insan tembelleşiyor ya bebek uyuyunca hemen oturasım veya mecburi bi işi yapasım geliyor spora nasıl vakit bulsak bilemedim
memeler küçülücek canım merak etme:1:

canım keşke romantik komedi olsa benimki gençlik filmlerini seviyor
ahhh spor spor sözde yürüyecektim ama şansıma gece uyanmayan kızım uyanır oldu sabahlarıda 7 gibi muhakkak uyanıyor evde step aleti ile twist aleti var onları çıkarayım bari meydana yapmaya çalışayım

Back
X