• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

anamı bekliyom türk kahvesi içmek için bide ıspanak pişirmiş onuda öğlen yerim işim iş valla
markete gidicem o gelince hem yürümüş olurum ohhh istanbul kapalı yağışlı gerçi ama ben bu havalara bayılırım:23:

hoş geldin canım:52::52:
kız biz topik tosun anneler kampı açtık
ctesileri kilolarımızı yazıp gaza geliyoz :8:
fazlalıgın varsa gel katıl bize anacım:4::4:
hoşbulduk şekerim bizimkilerde bi ara lahana diyeti yaptı baya işe yaradı kız hepimiz tosunuz yaşasın tosun anneler:kkk: ahh olmazmı ama mamalar çok tatlıu geliyo ayırmayn beni çikolatalarmdan:52:
bence gayet normal yanlız ekmek bi dilim olaydıda yumurta felan yerine yeseydin
ara öğünde gayet güzel:21:

vay hoşgeldin:42:

diyetteyiz sen yapmıyomusun zayıfmısın kilon ne yaz bakalım tatlum:27:

hoşbulduk komşucum ne zayıfı kız değilim aşırıda değilim ama var yapamıyoım ya kafaya koyamadm diyet işini:14: 60la başladm 82yle btrdim 3 hafta erken doğurdum zamanında doğursaydım 90 olcakmışım heralde:31: şimdi 65 im diyet falanda yapmadm ama çoğu gtti şişliğim çokmuş heralde:32:

ben pazar toplamda 20 dk yaptım dün temizlik yaptım yorgundum diye hiç yapmadım bugünde 20 dk yaparım yeter:8:

aç olmaz sebos valla ben 3 öğün yiyom aradada meyve leblebi fındık muhakkak atıştırıyorum:20:

iyiymiş bıngıllıktan kurtulucam inşallah gerçi normalde sıkıyımdır bi anda kilo alınca bıngıl oldum:14:

:52: :52:

ben 1.5 yumurta avuç içi kadar kaşar 1 küçük kutu labne zeytin 2 çatal tahinpekmez 1-1.5 dilim ekmek
azmı çokmu kızlar he
peynir çeşidinin biri fazla bence
karam ben geldim bacım nasılsınız diyetmi yapıyonuz kız vahhhh vahhhhhhhhhhhhh:52:
vah ki ne vah bacım
bence gayet normal yanlız ekmek bi dilim olaydıda yumurta felan yerine yeseydin
ara öğünde gayet güzel:21:

vay hoşgeldin:42:

diyetteyiz sen yapmıyomusun zayıfmısın kilon ne yaz bakalım tatlum:27:

kız ekmek kağıt gibi incecik iki dilimi bi dilim etmez light ekmek bacım

hoşbulduk şekerim bizimkilerde bi ara lahana diyeti yaptı baya işe yaradı kız hepimiz tosunuz yaşasın tosun anneler:kkk: ahh olmazmı ama mamalar çok tatlıu geliyo ayırmayn beni çikolatalarmdan:52:

hoşbulduk komşucum ne zayıfı kız değilim aşırıda değilim ama var yapamıyoım ya kafaya koyamadm diyet işini:14: 60la başladm 82yle btrdim 3 hafta erken doğurdum zamanında doğursaydım 90 olcakmışım heralde:31: şimdi 65 im diyet falanda yapmadm ama çoğu gtti şişliğim çokmuş heralde:32:
hiçbişey kalmamış senin ah 65 olsam nerde:ssz:

peynir çeşidinin biri fazla bence

vah ki ne vah bacım

kız ekmek kağıt gibi incecik iki dilimi bi dilim etmez light ekmek bacım
ince mince kalorisine bak canım onun yerine işe yarar bişiler ye bea:36:

karam çok güldüm ya :60:kıza neler demişin kendin yarım ekmeği götürmüşün:125:
he valla götürüyor kaşarlı yarım ekmek tostu sonra bize böle göz pörtletiyor:53:

senle benim yolum uzum sebos havaya girmeyek:ssz:

bişey kalmadı ama sıkılaşmak lazım bacım ya :14:

e yani aynı fikirdeyim ama abartmayın ya emziriyosanız anne sütü önemli emsin yavrucaklar:16:

ince mince kalorisine bak canım onun yerine işe yarar bişiler ye bea:36:

kız biz yememeyi değil yemeyi abartırız ancak
sen biza bakma cnm
he valla götürüyor kaşarlı yarım ekmek tostu sonra bize böle göz pörtletiyor:53:

senle benim yolum uzum sebos havaya girmeyek:ssz:

cnm senin 65 e 7 var ben hesaplamak bile istemiyorum
iyisin iyi

merhaba kızlar günaydın demek icin biraz gec oldu sanırım bizden blraz haberler vereyim gecmis yapamadım artık aksam girerim telden yazıyorum sımdı dun abımler geldı guzel vakıt gecırdık foto yuklerım aksam 2 kızın resmını sımdı eylulu uyuttum 1 saate kalkar günüm var bınada ona gıtcem azcık susleneyım(dıyet falan yalan olcak bugun)sizın yerınıze yerım artık

niye kız ne yedin ne kadar yedin :20:

:1::1::1: yazarken dedim içimden kötü örnek olmyim diye :9::9::9:
dayanıklılık testi bu bir nevi :46::46:

testi geçtim ama değil mi canımcım

kız tatlı benim hayatım annem diyo zayıfladıkça sinire sardın :44:tatlı pek yemiyom ya ondanmı acep

ben bu değerlere pek inanmıyom bacım ya ama kas oranım fazlalaşsın uğraşıyom işte

bayılmadan ye:1: 3-4 tane felan

kız o kadar yerim zaten tatlı oluyorlar ya fazlası bayıyor

yarım ekmek yemiş bi de benimkine yeter demez mi:35:

seboş aynı şeyi düşünmüştüm zaten sütün azalmıştı dikkat et canım kilo verelim derken bebeleri sütten mahrum etmeyelim gerçi benim zaten az korkuyorum tamamen gidecek diye

Merhaba Kızlar,

7. ay bitmek üzere bende de süt bitmek üzere, işe de başladım. Sütümü nasıl arttırabilirim ? Sizde durumlar nedir?

Ceren

yazarken bende düşünmüştüm bu ne be amma da alıntı yaptımm sayfayı ben dolldrdum diye:9::9::9:

teşekkür ederim canım güzel sözlerin için:16:
ha bu arada hepsi orjinal:1:
ne sözü ne kaçırımd ben stress
10 dk bisiklet çevirip gelicem bide rezene alırım elime burda olursanız görüşürük hadi spora tontonlar
ya bu bisiklet ne güzelmiş kaç calori yaktığını da yazıyor ha süpermişşşş:46::46:

sekoş bu ne kız 1 sayfalık alıntı stresi geçtin :1:
ee ne diyecektim ben sanaa :44:
dur bir bakayım :52::52::52:

ben de az öne yarımsaat pilates yaptım ama karnım taş gibi oldu akşam ark. lara gidecez gelince bi yarım saat daha anca böyle oluyor kızım bir saate izin vermez:50:

Back
X