• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım o komşu bebek görmeye geldiğindede deli etmişti beni küçümüşümde nasıl bakıcakmışım çocuk tutmayı bilmiyormuşum.sırtından destek vericekmişim falan filan.daha ilk kez evime geldi abuk sabuk konuşuyodu.

neresindesin canım sen ankaranın ben etimesguttayım

altta bi reklam çıkıyor tek gecelik macera aldatmak kötü değil evli bayanları bul falan hiç yakışmıyor bu siteye.:20::20::19::19:

laf olsun torba dolssun iste bos bos konusuyolar boyle lnsanlara cat diye lafı yapıstırmak gerekır sende yap kız hıc esirgeme laflarını.keciörendeyım canım tam tersmısız beya:(
reklamları ben goremıyorum telden gırıyorum ama cok kotuymus

laf olsun torba dolssun iste bos bos konusuyolar boyle lnsanlara cat diye lafı yapıstırmak gerekır sende yap kız hıc esirgeme laflarını.keciörendeyım canım tam tersmısız beya:(
reklamları ben goremıyorum telden gırıyorum ama cok kotuymus

evet canım baya tersmişiz ya beraber gün yapamayız :1::1:

10 dk bisiklet çevirip gelicem bide rezene alırım elime burda olursanız görüşürük hadi spora tontonlar

:21::21::21:orjinal stress:21::21::21:
:16::16::16::16:

10 dk ne len en az yarım saat :32:
Kolay gelsin stress ama karamindedigi gibi 10 dk az yani su acidan vücüt zaten30 dk sonra yag yakmaya basliyor enerji sarf ediyor yarim saat boyunca isiniyorsun :8: ama yinede ha gayret :34:
daha ne yiyecen :47: yeter :47:

stress okurken ahmetin menü sandım kızz :52::52:
iyi bence emziriyoruz sonuçta :46::46:
ben yarım somun ekmek kaşarlı tost steel teee ve bir elmaa :49:
ha bir de türkkahvesi orta şekerli :21:
steel tee deyince hep dere otu aklima geliyor dere otu deyincede steel tee onlari her sabah kahvaltiya yiyordumm emzirirken canim cektii kiz :56:

yarım ekmek yemiş bi de benimkine yeter demez mi:35:
:9::9::9:

merhaba kızlar günaydın demek icin biraz gec oldu sanırım bizden blraz haberler vereyim gecmis yapamadım artık aksam girerim telden yazıyorum sımdı dun abımler geldı guzel vakıt gecırdık foto yuklerım aksam 2 kızın resmını sımdı eylulu uyuttum 1 saate kalkar günüm var bınada ona gıtcem azcık susleneyım(dıyet falan yalan olcak bugun)sizın yerınıze yerım artık
resim isteriz:46: kizlarimizda adasmis :34:

merhaba kızlar:3:
nasılsınız geçmiş yapmaya fırsatım hiç yok
çok şükür düğünü atlattık ama ben yorgunluktan hala kendime gelemedim.
Gecmis olsun canim yorgunlugunu cabuk atlatirsin insaallah allahim mutlu mesut etsin utandirmasin
maasallah sübhanallah size cok güzel olmussunuz oglusunla rabbim esirgesin canim (amin)

ara ara girip sizi takip ediyorm kızlar ama yazmaya pek fırsat bulamıyom benim oğlumun huzurlukluk sebebi belli oldu
ilk dişimiz patladı :emir_bebek:

kızlar ben diş buğdayı yapcam ya 1 ay sonra falan düşünüyorum olur dimi:27:
yani illaki çıkınca yapmak gerekmiyo
hem havalr daha güzellşir hemde başka dişleri çıkar büyür belli olur diye düşünüyom :16:
disiniz hayirli ugurlu olsun canim bende daha yapmadim plan proje cok suanda ev tasiyoruz daha tam yerlesene kadar biraz sürer birsey olmaz :34:

bugun biraz tadim yok cok sinirliydim öglen simdide düsündükce hala sinirleniyorum :47:cok karisik mevzular yasandi uzaktan uzaga :50:
Sizlerde keyfler nasil hanimlarr

evet canım adasmıs kızlarımız resım yuklemeye calıstım telden beceremedım yarın bırgun bılgıyardan yuklerım.ınsallah kotu bıey olmamıstır sınırlerıne hakım ol anlatırsan dınlerız ne oldu?

özlemişim ana-oğul sizi:16:

mertime kocaman maşallah :nazar: :nazar: :nazar:

marji kınada daha genç kız gibi olmuşsun düğünde daha anne kıvamında görünüyosun yani genç anne:21: çok beyendim resimleri yanlız gelin pek bi sıkıntılı duruyor:1: kaynatalım bi ara

özlemişim ana-oğul sizi:16:

mertime kocaman maşallah :nazar: :nazar: :nazar:

marji kınada daha genç kız gibi olmuşsun düğünde daha anne kıvamında görünüyosun yani genç anne:21: çok beyendim resimleri yanlız gelin pek bi sıkıntılı duruyor:1: kaynatalım bi ara

teşekkürler canım bende seni ve sizleri özledim:16::16::16:
öyle oldu ama kınadaki halim pek içime sinmedi özelliklede saçım düğündeki halim çok daha iyiydi.
herkes elbiseme bayıldı çok yakıştırdılar.
kaynatalım şekerim :1:iyi olur

canım hayırdır neyin var ailesel meseleler mi?
ev taşıyormuşsun kolay gelsin çok stresli ve yorucudur.

ara ara girip sizi takip ediyorm kızlar ama yazmaya pek fırsat bulamıyom benim oğlumun huzurlukluk sebebi belli oldu
hayırlı olsun darısı başımıza:nazar:

evet canım çok yoruldum mertte çok zorluk çekti hiç görmediği kadar kalabalık gördü iki günde 200 kişi mıncıklamıştır oğlumu en az:50:zaten çoğu akraba birşeyde diyemiyorsun
valla hiç şikayet eder bi tipi yok keyfi yerinde gibi paşanın:8:
hem havalr daha güzellşir hemde başka dişleri çıkar büyür belli olur diye düşünüyom :16:
olur canım neden olmasın

bende kızdım ama bişey demedim sonuçta herkez herkezle samimi olmak zorunda değil komşular birbirlerine çocuklarını gönderiyorlar falan ben sevmiyorum böyle şeyleri.geçen karşı komşum kapıya geldi bebeği verde sevelim dedi bende uyuyo dedim vermek istemedim.küçücük bebek nasıl sorumluluk almak istiyorlar anlamıyorum.ben kimsenin bebeğini istemem böyle sorumluluk alamam.sonrar tekrar geldi yemek yiyecek dedim vermedim bidahada gelmedi.

ben sevmiyorum bide belki yaşıtım kafa dengi biri olsa olurda ne paylaşıcamki ortak hiçbişeyim olmayan insanlarla.

canım benim oğlanında alt damağında 2 tane beyazlık var hatta biri baya sert geliyor elime ama gerisi gelmedi bayadır böyle.bakalım ne zaman çıkıcak.

canım hiç bilmiyorum diş buğdayı olayını ama olur sanırım mantıken hem daha çok belli olur
bebek istemekte ne demek asla böyle bişey düşünülemez dimi ama

altta bi reklam çıkıyor tek gecelik macera aldatmak kötü değil evli bayanları bul falan hiç yakışmıyor bu siteye.:20::20::19::19:
sabahtan beri banada çıkıyordu sinir oldum sinir:47:site böyle bişeye izin vermez heralde virusmu girdi

Kolay gelsin stress ama karamindedigi gibi 10 dk az yani su acidan vücüt zaten30 dk sonra yag yakmaya basliyor enerji sarf ediyor yarim saat boyunca isiniyorsun :8: ama yinede ha gayret :34:
steel tee deyince hep dere otu aklima geliyor dere otu deyincede steel tee onlari her sabah kahvaltiya yiyordumm emzirirken canim cektii kiz :56:

Gecmis olsun canim yorgunlugunu cabuk atlatirsin insaallah allahim mutlu mesut etsin utandirmasin
maasallah sübhanallah size cok güzel olmussunuz oglusunla rabbim esirgesin canim (amin)

disiniz hayirli ugurlu olsun canim bende daha yapmadim plan proje cok suanda ev tasiyoruz daha tam yerlesene kadar biraz sürer birsey olmaz :34:

bugun biraz tadim yok cok sinirliydim öglen simdide düsündükce hala sinirleniyorum :47:cok karisik mevzular yasandi uzaktan uzaga :50:
zaten hastayım bugün çok fena grip oldum aniden:53: sabah bişeyim yoktu 10 dk lık bisikletle duruyorum yapmadım başka yapamamda:19:

senin neyin var aile meseleleri heralde:5:

kolay gelsin cnm ev taşımakta zor ama yeni bi ev yeni bi hayat güzel olur değişiklik
bende kafamda diş buğdayıyla güzelşeylr tasralıyorm ama inş gerçkleşir

diyet yalan olmasın az nefsini tut da:15:

bu süte formül yok canım bünye meselesi ama ben sana humana steel tea veya hip emziren anne çayını öneririm düzenli kullanıp günlük yediklerinede dikkat edersen bi parça sütün artabilir mucize bekleme yanlız:5:

bisikletim iyi ve ucuz anladığım kadarıyla arkadaşiler öyle dedi tesadüf karşıma çıktı işte:23:

ama bakalım cumartesiye etkisi ne olacak benimde esas karın ve bel çalışmam lazım ama hiç gözüm kesmiyor bu ne tembellik yahu acaba vücutta bişeylermi eksik:26:

beklemeyide bekletenide bekletmeyide sevmem:47: belki bi terslik olmuştur kız herneyse sen 7 de kalkıyonda ben kaçta kalkıyom hııı söyle hadi söyle:47: 1 e kadar erken öğleni kastetmiyon dimi :53:

anam yazık kız geçmiş olsun biri bitip biri başlıyo işte:5:

bittimi seboş:5:
Saol cnm geldigimde berbatti kizim biseyler yedirdim peditus verdim uyuttum uyandiginda canavardi masallah zutum bugun iyice azaldi cnm iki gundur iyi tutmustum bogazimi ama bugun isten gelince buldugumu yedim
Masallah ikinize de cnm hayirli ugurlu olsun dugununuz
Hayirli olsun cnm ilk inciniz darisi basimiza
bende kızdım ama bişey demedim sonuçta herkez herkezle samimi olmak zorunda değil komşular birbirlerine çocuklarını gönderiyorlar falan ben sevmiyorum böyle şeyleri.geçen karşı komşum kapıya geldi bebeği verde sevelim dedi bende uyuyo dedim vermek istemedim.küçücük bebek nasıl sorumluluk almak istiyorlar anlamıyorum.ben kimsenin bebeğini istemem böyle sorumluluk alamam.sonrar tekrar geldi yemek yiyecek dedim vermedim bidahada gelmedi.

ben sevmiyorum bide belki yaşıtım kafa dengi biri olsa olurda ne paylaşıcamki ortak hiçbişeyim olmayan insanlarla.

canım benim oğlanında alt damağında 2 tane beyazlık var hatta biri baya sert geliyor elime ama gerisi gelmedi bayadır böyle.bakalım ne zaman çıkıcak.

canım hiç bilmiyorum diş buğdayı olayını ama olur sanırım mantıken hem daha çok belli olur
O nasil bi komsuymus ya ne vericem elin evine cocugumu yuh artik

Hayirdir cnm niye sinirlisin
hayırlı olsun darısı başımıza:nazar:

valla hiç şikayet eder bi tipi yok keyfi yerinde gibi paşanın:8:

olur canım neden olmasın

bebek istemekte ne demek asla böyle bişey düşünülemez dimi ama

sabahtan beri banada çıkıyordu sinir oldum sinir:47:site böyle bişeye izin vermez heralde virusmu girdi

zaten hastayım bugün çok fena grip oldum aniden:53: sabah bişeyim yoktu 10 dk lık bisikletle duruyorum yapmadım başka yapamamda:19:

senin neyin var aile meseleleri heralde:5:

Gecmis olsun cnm:5:
Sabah iyiydin cidden
Yorma kendini fazla
Hastayken bogazini da kisma cnm

geçmiş olsun canım hemen atlatmışsınız çok şükür.deneyimli annelerin hali bi başka oluyo tabi hemen nesi var anlayıp ilacını verip şipşak iyileşiveriyor kuzular.

ben daha peditusun ne olduğunu bilmiyorum:50::50:

haklısınız kızlar vermem zaten çocuğumu kimseye eşimde çok kızdı.ama onlar öyle 1.5 yaşındakıi kızını komşusuna bırakıp işe gidiyordu bir ara.kadın kızı alıp köyüne götürecekti falan ama ben böle şeyleri hiç sevmem ve kimseye güvenemem.:20::20:

geçmiş olsun canım hemen atlatmışsınız çok şükür.deneyimli annelerin hali bi başka oluyo tabi hemen nesi var anlayıp ilacını verip şipşak iyileşiveriyor kuzular.

ben daha peditusun ne olduğunu bilmiyorum:50::50:

Peditus soguk alginligi icin cocuk surubu cnm
Maalesef ogreneceksin sen de
Bu arada snle yakiniz kiz baya
Ben baglicadayim

olur canım istedigin zaman yapabilirsin bugdayın amacı yani inanışa göre diger dişleri de rahat çıksın diye
benimki de bir çıksa yapacam en güzelinden bir parti :46::46:

eylül canım ne oldu tadım yok demişsin :5:

eliföykü o reklamı ben de görüyorum :20::20::20:

bugün gezdim tozdum:21:
kvalidede yemek akşam eve geldik 1 saat yürüdüm üç gindür aksatmıyorum bir ter atıyorum ki
sormayın :32: yalan dünyayı izliyorum kopuyorum hemşolar bir de canımsın falan antakyanın güzel kızı gülisstaannn
bayılıyorumm ha vasfiye teyzeyi hep facete görürdüm meger yalan dünyadaymış bugün ögrendim onu da :49:

canım fıstık gibisin mert paşam da ayrı yakışıklı erkekim benim :16:
anlat azcık kızz neler oldu ne bitti fettan gelin duruldu mu yoksa hala fettan mı :52::52::52:

Back
X