merhaba eylül anneleri keyifler yerindedir umarım herkezin haftasonu güzel geçmiştir.
biz bugün oğluşla beraber yemeye başladık artık beraber oturuyoruz sofraya.bugün kahvaltıdan başladık.artık karıştırmıyorum kahvaltısını 1 kibrit kutusu kadar peynir yarım yumurta sarısı 2 patates kızartması 1 tatlı kaşlığı pekmez 1 tatlı kaşığı reçel pekmezle reçelin içine ekmek ufalayıp veriyorum.1 tane zeytin.
patates kızartmasına bayıldı sani dişi varmış gibi çiğner gibi yapıp yedi bide çok güldük kahvaltıda.
ama böle içine tahıllı mamadan falan koyamıyorum arada yine karıştırıp verebilirim öylede seviyor.ama böle bizimle aynı sofrada yeyince daha çok sevindi dahada çok iştahlandı sanki.
birde inmternette oudum eline bebek çatal kaşığı verin yazıyordu sizi taklit edip kendi yemeyte çalışacaktır yazıyordu.ben hiç sanmıyorum eline versem yemek yemeyi bırakıp kaşığını falan yer bence

siz ne zaman kendi başına yemek yemeyi denemesine işzin vericeksiniz kızlar.ben tabaktan bişeyi kaşıkla yemeyi akıl edebileceklerini düşünmüyorum daha ama denesemmi acaba.