canım ben gazdan diye düşünüyorum çünkü her kalktığında geri sallamıyorum alıyorum kucağa pışpışlıyorum ya alttan ya üstten gaz çıkarıyor.böle böle bikaç kalkılşta gazı iyice çııyor ve derin uyuya dalıyor.ama bazen gaz öle zorluyorki sabaha kadar salladığım oluyor.benim oğlan bana çekmiş uykuyu seviyor çok şükür gaz falan yoksa gecede 1 kere kalkıyor.
geçen ay en zor zamanımızdı sabahlara kadar sallıyordum bu ara haftada 2 gün falan zorluyor.tam olarak ne zaman geçicek acaba bu gaz sorunu.
artık gündüzleride 3 uykudan 2 uykuya düştük büyülar sanırım.önceden uyandıktan sonra 2 saat sonra uyutmassam çok mızmızlanırdı.
canım bizim gaz sorunumuz yoksa o gün 10 11 gibi uyur 6 saat sonra uyanıp emer tekrar uyur sabah 10 a kadar.ama sorunlu bi geceyse yarım saatte bi kalkar kalktıkça omzumda gazını çıarırım geri yatırırım böle 3 4 kere kalkar sonra uykuya geçer 2 3 saat uyur kalkar emer yatar 4 saat sonra falan geri kalkar.ama geceleri kalktığında tok olduğuna eminsem güzelce yeyip yatmışsa emzirmem gazınjı çıkarıp sallayıp uyuturum.çünkü gazdan uyanıyo gazının üstüne emince daha kötü oluyo sabaha kadar daha çok kalkıyo.zaten tokta olsa versen emer rahatlamak için.o yüzden emdiktan sonra üstünden 4 5 saat geçmemişse emzirmem her kalktığında.
ohh baya bişey halletmişsiniz.düğün takımıda hazır.

maşallah canım mert paşaya dişlerde kocaman olmuş
diş uzarkende rahatsız edebilir belki canım hiç bilmiyorum belkide sorun gazdır
ohh canım ne güzel sonrada yaz tatili işe başladığında oğlan çoktan yaşını doldurmuş olucak böle giderse.
canım hiçbi şek,ilde emmiyosa verde bişeyler çocuk güçsüz düşmesin iyice.belki hastalıktan emmiyodur belkide diş çıkıyordur diştende emmeyebilirmiş bebeler.belkide iştahsız bi günüdür benim oğlanda bazen çok az yiyor gün içinde.ertesi gün daha fazla yeyip telafi ediyor sanki
canım köfteyi nasıl yapıcaksın diye sorucaktım cevabını vermişsin zaten.tost makinesinde yağsızda kızartabilirsin ızgara gibi oılur.nasıl yedireceksin canımmn direk ezerek vericeksin sanırım.