- 1 Kasım 2011
- 1.838
- 243
- 163
canım ben ikeanın mama sandalyesini duydum portatif çokta yer kaplamıyormuş ama kendim kullanmıyorum bilmiyorum evim küçük olduğundan almaya çekiniyorumbenimkide artık oturarak yemek istiyor mama sandalyesi alıcam ama ne marka model alayım araştırmak lazım![]()
olsun ben korkarım yanlış anşılmaktan
ah canım ah ben uğraşmıyorum mu sanıyorsun gündüz uyumuyor ki zaten 5 dakika 10 dakika uyuyor sadece sabahları geç kalkıyor bazen![]()
benim oğlanda bi ara öleydi canım hatta daha fenaydı sabah 6 lara kadar beraber oturduğumuzu bilirim.ama uyuyuncada öğlen 4 e kadar falan uyurdu tabi arada kalkardı emmeye falan.
hatta bigün sabah 10 olmuş ben daha oğlanın uykusu gelsede uyusa diye beklerdim o saate kadar uyurdu ama 10 dk uyuyp uyanırdı gece uykusuna çok geç geçerdi.
dedim artık bu böle olmaz ve bigün izin vermedim akşama kadar uyumasına kaldırdım ağladı etti ama onun içindi yani.akşam erken uyur sandım ama uyumadı yine gece 2 gibi falan uyudu ertesi gün yine uyutmadım kaldırdım sabah 9 da akşam 12 gibi uyudu ertesi gün yine aynı uyutmadım aldırdım 9 da böle böle alıştı gazımız falan olmassa akşam 10 gibi yatıp sabah 9 10 gibi kalkarız.tabi gece 1 yada 2 kere emmeye kalkarız.ama hala arada gazımız olup sabaha kadar sallandığımız olur.ama asla kaldırmam sallaya sallayada olsa uyuturumki düzeni şaşmasın.
gündüz uykularınıda çok saçma uyurdu saatte 10 dk falan onuda uyumasına izin vermeyerek çözdüm günde 3 kere uyurdu yarımşar saatten yada bazen 1 saat olurdu bu süre.bikaç gündürde günde 2 kere uyuyo 1 er saat falan bazen gazı yoksa 1.5 saatte olabiliyor.
ama herşeyden önce sorun gaz gazı olan bebeğe düzen oturtmak çok zor.istediği kıadar düzeni olsun gaz sancısı gelince uy uyamıyor bebeler ne kadar çok uykuları olursa olsun.