• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

arada kaynamadan sorayım dedim sen yurtdışında yanlız değilmiydin annemlere gittik diyince yanlışmı biliyom dedim

Karam albumu hemen kaldirmssin yine goremedim. Biz gormeyelim diye mi kaldirdin :(
Marjinal sehpa vs. kaldirdim ben yine de gidip kafayi kapiya vuruyo. Donerken arkasini goremediginden vuruyodur emekleyince okadar vurmuyo. Ama zarar ziyan pesinde okuyo bu defa. Ah yavrum hala hasta emeklesin karistirsin iyi olsun yeter ki.
Eylul masallah kizina bizimki konusmuyo yaa :( erkekler gec mi konusur ki gercekten
genellikle erkekler 2 yaş civarı kızlar 1 yaş civarı konuşuyor tabi istisnalar hariç zaten normalide bu değilmi:1:

Karam albumu hemen kaldirmssin yine goremedim. Biz gormeyelim diye mi kaldirdin :(
Marjinal sehpa vs. kaldirdim ben yine de gidip kafayi kapiya vuruyo. Donerken arkasini goremediginden vuruyodur emekleyince okadar vurmuyo. Ama zarar ziyan pesinde okuyo bu defa. Ah yavrum hala hasta emeklesin karistirsin iyi olsun yeter ki.
Eylul masallah kizina bizimki konusmuyo yaa :( erkekler gec mi konusur ki gercekten

yok canım ya olur mu hiç öyle şey yanlış anlama lütfen sadece o an olanlara dedim sen de olabilirdin ayrı gayrı yapmıyorum
yanlış anlaşılmak istemem:50:foto uzun süre kalınca tuhaf hissediyorum kendimi ondan :50:

$30012011130.webp $24042011217.webp :7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bebişlik ve genç kızlık haliiiiii:40:

bende kaldıyorum ama farketmiyor kanapelere bile vuruyor vurmasın diye yanlarına yastık dizdim mutlaka kendine zarar vericek birşey buluyor
hala iyileşemedi mi çok üzüldüm:5:inaşallah bir an önce toparlar

genellikle erkekler 2 yaş civarı kızlar 1 yaş civarı konuşuyor tabi istisnalar hariç zaten normalide bu değilmi:1:

ben mertten umutluyum bir yaş civarı konuşacak :nazar: galiba bu bebekten bebeğe değişiyor sanırım bende kızların konuşma ve yürüme konusunda erkeklerden daha hızlı olduğunu duymuştum ama çevrede bunun tam tersleride var

genellikle öyleoluyor zaten eylulde ondan baska birsey demiyoryani 1 yasi bulur birseyleri tam söylemesi

tam isabet olmuş:27:

hadi ya anne demesini 2 yıl mı bekleyecem ben :5:

Iki bucuk senem ama kv yaninda gecti

Bu arada kizim bugun ilk agacini dikti teyzelerii ::1: yani eli deydiii dedesi devam dikti:34:

tam isabet olmuş:27:

hadi ya anne demesini 2 yıl mı bekleyecem ben :5:
yok kız anni baba dede düt bu felan onları söylüyolar birkaç kelimelik kısa cümleler genelde erkekte 2 yaş civarı oda kural değil tabi genetik bu işler aslında babası konuşmuşmu onu araştır farkındaysan seni sormaya gerek duymadım bile:52:

ay maşallah kuzuya o da sana muhtaç :nazar: :16: bebek kedilere ayrı bir sempatim var çok komikler ya:46:

Bugun kadin dogumcuya gittim kontrole bir sürü hamis gördümmm :49: insan o günleri hatirlayinca bi hos oluoyor hanimlar tabih doktoru görünce bende kendimi bir garip hissettim:52:

yok kız anni baba dede düt bu felan onları söylüyolar birkaç kelimelik kısa cümleler genelde erkekte 2 yaş civarı oda kural değil tabi genetik bu işler aslında babası konuşmuşmu onu araştır farkındaysan seni sormaya gerek duymadım bile:52:

ay maşallah kuzuya o da sana muhtaç :nazar: :16: bebek kedilere ayrı bir sempatim var çok komikler ya:46:

benimde öyle bebekken ayrı şekerler çok masumlar

her hali güzel bebeklik hali çok çok tatlıymış.:nazar:
sağol teyzesiiii öyle herşeyin miniği güzel:16:
genellikle öyleoluyor zaten eylulde ondan baska birsey demiyoryani 1 yasi bulur birseyleri tam söylemesi

Iki bucuk senem ama kv yaninda gecti

Bu arada kizim bugun ilk agacini dikti teyzelerii ::1: yani eli deydiii dedesi devam dikti:34:

oo maşallah vatana millete hayırlı evlat :54::42:şimdiden doğaya bir katkısı oluyor:54:

Back
X