Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen demesen öyle bişi yazdıgını da görmeyecem kız
ufkumu açtın yine![]()
merhabalar eylül anaları
biz dün sabahtan akşama kadar dışardaydık annemlere kayınvalidelere gittik.dışarda gezdik.alışveriş yaptık falan filan oğlanda baya yoruldu.dünde düzenimiz baya şaştı gece uyutmadı.
migrasa gittik salıncak alıcaktık kalmamış babasıda ne kadar işşe yaramaz şey var aldı.boyu kadar kocaman bi kamyon aldık.piyano gibi müzik falan yapılıp kaydedilebilen bişey aldık.küçük bi araba daha aldık ışıklı müzikli.
bugün ankarada sularda yok ana boru hattımı ne değişicekmiş gazetede haber vermişler ama bizim haberimiz olmadı susuz kaldık yani.eşim bakkaldan eve su depoladı bi sürü.2 gün yokmuş heralde çok gıcık oldum oğlanada banyo yaptıracaktım.![]()
kızlarcım merhaba,
böyle pat diye topic in ortasına yazmayı hiç sevmiyorum ama mecburiyet işte
artık fırsat buldukça geriye dönerim
23 nisan tatilini ptesi izin alıp birleştirdik, kısa bi tatil yaptık. internete hiç giremedim bu arada. ctesi de tarılamadım, yarın sabah aç karnına tartılcam.
bu sabah da tartılamadım çünkü oğluşum da ben de hastayız
yavruşum salya sümük, dün gece burun tıkanıklığı ve muhtemelen bogaz acısından çok az uyudu. ağlaya ağlaya uyandı yavrum ve hemen susmadı. ben de ayaga kalktıkça midem bulanıp başım döndüğü için hiç kalkıp ilgilenemedim. gecenin ilk yarısından babamıs kucakta salladı, sonrasında benim ayagımda ancak 1 saat 1 saat uyuyabildi yavrucum.
sabah doktora gittik, ilaç aldık bana rapor verdi ama öğleden sonra daha iyi hissettim işe geldim. işler vardı önemli..
bu kısa özetten sonra geçmişe ve işlerime dönüyorum
öpüyorum sizi can kızlar :)
merhaba kızlar bende nihayet geçmiş yaptm
geçmiş olsun cnm tez zamanda iyileşirsinz inşşlh:2:
bizim burda sular var cnm hiç kesilmedi aman kesilmesin çok zor olur çocukla altını al su elini yüzünü yıka su lazım hep bişeyler yerkn heryeri batıyoo
iyi gezmişsiniz cnm maşalh benimde kardeşim burdaydı 4 gün gezdik walla çok iyi geldii
ıkeaya nata vegaya gittik akvaryuma girdik
ulusa gittik daha öncede yazmıştm parti malzemleri suluhandan diş şekeri siparişi verdk
kızılaya gittik alışveriş yaptık bol bol
ve dün bahçeli7. caddeye gitttik oradan anıtkabire geçtik oğluşum bayramını kutladı atamızın
kardeşim gitti
bugün evdeyiz oğluşum çok mızımız alıştı gezmeye bugün canı sıkıldı ama hiç bukadar çok gezmemiştim doğumdan beri çok iyi stresss attım
avatarın müthiş cnm kendimi onu izlemeye dalmış buldum![]()
saol cnm :))
sende iyi gezmişsin ankaranın tüm alısweriş bölgelerine gitmişsin canım natavega benimde cok sevdiğim awmlerden biri cok ferah
suluhanıda bu yasıma kadar ilk defa gördüm değişik bi yapı.insanın havası değişiyo iyi yapmıssın
kızlaar aranızda şeker hamru yapan varmı
internette vr ama güvenilirmitutarmı bilemedim
ben hiç yapmadım denenmiş bi tarif olsa daha iyi olur![]()
Stress nerde stresss![]()
Ben de ögrenmek istiyorummmm
Sizin hedik şenlikli olacak canım foto isterim
Bliss geçmiş olsun kuzuna
Eliföykü çok geç gittiniz siz ama seneye sabahın köründe ordayım
Tontikcan ohhiyi gezmişsin![]()
güzel olması için elimden geleni yapacam
inş güzel olur
karam sende değişik fikirler vardır banada tüyo versene![]()
Yaratıcı fikirler aşamasında degilim henüz
Klasik diş şeklinde pasta cupcake diş şeklinde kurabiye
Misafirlere seninki gibi magnet balonlarla süsleyecem
Ve üçgen bayrak şeklindeki kartonlara efenin dişi çıktı yazdıracam![]()
burda kesik degil etimesgut ve sincan ana boru degişimi falan varmıs 26 saat diyo bugün sabah 8 le yarın sabah 10 arası 2 saat uzayabilir bence
merhaba kızlar bende nihayet geçmiş yaptm
geçmiş olsun cnm tez zamanda iyileşirsinz inşşlh:2:
bizim burda sular var cnm hiç kesilmedi aman kesilmesin çok zor olur çocukla altını al su elini yüzünü yıka su lazım hep bişeyler yerkn heryeri batıyoo
iyi gezmişsiniz cnm maşalh benimde kardeşim burdaydı 4 gün gezdik walla çok iyi geldii
ıkeaya nata vegaya gittik akvaryuma girdik
ulusa gittik daha öncede yazmıştm parti malzemleri suluhandan diş şekeri siparişi verdk
kızılaya gittik alışveriş yaptık bol bol
ve dün bahçeli7. caddeye gitttik oradan anıtkabire geçtik oğluşum bayramını kutladı atamızın
kardeşim gitti
bugün evdeyiz oğluşum çok mızımız alıştı gezmeye bugün canı sıkıldı ama hiç bukadar çok gezmemiştim doğumdan beri çok iyi stresss attım
kızlaar aranızda şeker hamru yapan varmı
internette vr ama güvenilirmitutarmı bilemedim
ben hiç yapmadım denenmiş bi tarif olsa daha iyi olur![]()
Ben de ögrenmek istiyorummmm
Sizin hedik şenlikli olacak canım foto isterim
Bliss geçmiş olsun kuzuna
Eliföykü çok geç gittiniz siz ama seneye sabahın köründe ordayım
Tontikcan ohhiyi gezmişsin![]()
Bugun de idare et kiz yarina rahatliyorum ben de ozledimaltta yazdıgını bilmiyordum yani 5 üye bir ziyaretçi gibi
gizli gizli giriyordumaglayacak yer arıyon haa
canım ya çok yorucu geçiyor buaralar senin için bizi de boşladın iyice
kıvancım nasıl![]()
Gecmis olsun ikinize de cnmkızlarcım merhaba,
böyle pat diye topic in ortasına yazmayı hiç sevmiyorum ama mecburiyet işte
artık fırsat buldukça geriye dönerim
23 nisan tatilini ptesi izin alıp birleştirdik, kısa bi tatil yaptık. internete hiç giremedim bu arada. ctesi de tarılamadım, yarın sabah aç karnına tartılcam.
bu sabah da tartılamadım çünkü oğluşum da ben de hastayız
yavruşum salya sümük, dün gece burun tıkanıklığı ve muhtemelen bogaz acısından çok az uyudu. ağlaya ağlaya uyandı yavrum ve hemen susmadı. ben de ayaga kalktıkça midem bulanıp başım döndüğü için hiç kalkıp ilgilenemedim. gecenin ilk yarısından babamıs kucakta salladı, sonrasında benim ayagımda ancak 1 saat 1 saat uyuyabildi yavrucum.
sabah doktora gittik, ilaç aldık bana rapor verdi ama öğleden sonra daha iyi hissettim işe geldim. işler vardı önemli..
bu kısa özetten sonra geçmişe ve işlerime dönüyorum
öpüyorum sizi can kızlar :)
Ben de onu dusunuyodum tamStress nerde stresss![]()
iyi bari canım szin sular gitmemiş bende baktım asiye öyle söylüyor dediğin gibi sabah 10 da gelicekmiş.
ohh canım sizde baya gezmişsiniz nata vegaya ben en son hamilşeyken gitmiştim çok sessiz rahat bi avm.oralar gelişince canlanır ama akvaryumuda güzel ikeada var.bize baya uzak etimesguttayım.biz daha çok ankamall kentpark cepa optimuma falan gidiyoruz.
suluhanada ilk kez hamişken gitmiştim bebek şekeri bakmak için falan.oralarda değişi farklı ama güzel yerler.hatta çıkrıkçılar youşu diyorlar orayıda gezmiştim bayır çık çık bitmemişti bide hamileydim yazın ortasında.
parti fotolarını bekliyoruz canım ne zamana düşünüyordun.
canım bencede denenmiş bi tarif bul.ben basit bir sütlaç için tarif bakıyordum o kadar saçma tarifler varki.neyseki sütlacı biliriz az çok anladım saçma olduğunu tarifin yapmadım başka biyerden buldum.ama şeker hamurunu bilemeyiz yaparız abuk subukk bişey olur
hee ya karam baya geç gittik eşimle diyoruz bidahaki sene ilk gün sabahtan gidelim diye.gerçekten indirim varmış yani ben pek indirimlere inanmam.etiket fiyatı çıarıp indirim deyip düşürüyolar eski fiyatına.ama bu baya baya indirimmiş.70 liralık kamyonu 35 e mi ne aldık mesela.40 liralık müzik aletini 20 ye aldık.eminim millet alışveriş arabalarını doldurmuştur oyuncaklarla.
canım masallah kızının kilosu cok iyiymiş dengelemiştir.sende ankarasın ha neresinden cnm yaza bi ankara bulısması yapalım ya
saol cnm senın için degiştirdim dünün etkisinden cıkmayalım diye tey tey halaya gecmiştik ya:))ewet cnm cok zor oluyo bidaha almam diyorum ama kesin bu sözümü tutamam:)
kızlar herkese merhaba nasılsınız? bebişlere kahvaltıyı nasıl hazırlıyorsunuz? yani mamayla brilikte mi yumurta falan ?
bir de diyet yapan annelre su sorum,emziren anne ödem skötüren elma cayı içebilir mi
pursaklardayım canım ben sen neresindesin???
Yaratıcı fikirler aşamasında degilim henüz
Klasik diş şeklinde pasta cupcake diş şeklinde kurabiye
Misafirlere seninki gibi magnet balonlarla süsleyecem
Ve üçgen bayrak şeklindeki kartonlara efenin dişi çıktı yazdıracam![]()
aa bizimde pursaklar sarayköyde akrabalarımız var canım bende etimesguttayım çok ankaralı var ya burda buluşalım yaza