• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cuma günü bizim 3 seneyi devirişimizin kutlaması var:7:
saçımı boyatacam diyordum ya karamel tonlarına
sonra dedim devamlı boya ister çabuk akar :37:
acaba ne renk yapsam :44:

bir de agzı kirliyken parmaklarını yer oyuncaklarıyla siler çok titiz yavrum tam bir başak :27:

aynen aynen bizimkide yemek yerken mutlaka parmaklarını ağzına sokacak ve heryere dokunacak bide bizimki ayak emiyor biliyorsunuz bazen yemek yerken ayak emmeye kalkıyor çoraplar böööö demekki biz yine iyiyiz en titiz burç böyleyse diğerleri nasıldır kimbilir:1:

ben de verdm yeşil mercimek öğürdü :25:
hastalıktan kalan en kötü şey pütürlere öğürmesi oldu çabuk geçer inş

neyse kızlar ben mutfağa gideyim her şey ortada beni bekliyo:31:
parmagımla ezdim ezdim verdim :25:sıpa işine geleni yiyor yoksa yemez :50:
efe çok şanslı:16:
veririm cnm tabii güzel olursa :1:

olur olur güzel olur tabi:21: şanslı da sıpa memnun olmuyor bir şeyden :50:
hep beni üzüyor :5:kuduruk hem de çok:5:
annem diyor onu izlemekten ben yoruluyorum :27:

aynen aynen bizimkide yemek yerken mutlaka parmaklarını ağzına sokacak ve heryere dokunacak bide bizimki ayak emiyor biliyorsunuz bazen yemek yerken ayak emmeye kalkıyor çoraplar böööö demekki biz yine iyiyiz en titiz burç böyleyse diğerleri nasıldır kimbilir:1:
:1::1::1:bizimki de mert abisinin yolunda gidiyor :10:
çoraplar çıkarılma aşamasında
yakında yer:56:
üşenme üşenme yaptır güzel bir renk:23:
üşenmiyom canım karamel kullanmış biri olarak 15 gün sonra matlaşıyor bu renk oluyor :37:
sen üşenmişsin yaz bakayım bir renk :19:

:66::66::66::66::66:
:64::64::64:

senin de azaldı dimi:5:benim de :5:
çorba hariç digerleinden yarım kaseye yakın yedirmeye başladım miktar ayarlamak çok zor :6:
çorbayı hiç sevmiyor ya :ssz:bol havuçlu bal kabaklı yapıyorum oysaki:50:

benimide başta sevmiyordu çorbayı ağzını ilştliyodu açmıyordu bidaha yada öğürüyordu kayısı incir falan koyuyordum biraz yiyordu.şimdi tatlandırmama gerek kalmadan yiyor çok şükür alıştı.inşallahs seninide alışır canım.
canım azalıyormu olan onlaramı yetöiyor bilemiyoruym.belki onların istekleri doğrultusunda artmıyordur artık.

haftada 3-4 gün kıyma küçük bi köfte kadar, çorbaya vs ekleyebilirsin.
mercimek nohut bulgur da dönüşümlü ne kadar verirsen. kan tahlili yapılmışken kanına da bakıldı tam alt sınırda çıktı kanı, eksiklik yok gıdaları düzenli ver yeter dedi dr

hareketine alışkınım da mızlayarak bişey istemesi yaptırmasına alışık değilim geçer inş.

ben de hevesliydim ama sadece buğdayı pişirip komşulara verdim.

inşallah geçer canım benimki hep mızmız mızlayarak istediği herşeyi yapıyo.inşiallah kayınvalide buluşmasınıda kazasız belasız atlatırsın canım.muhakkak canını sıkacak bişeyler yaparda takma nasıl olsa uzaksınız sanırım.

kızlar ben birkaç kişinin bebişini bile görmedim :emir_bebek:
koysanıza albüme foto :21:

bizim boy boy fotolar duruyoda karamcım sen koyuyon ben görmeden kaldırıyon.bikerede ben varken aç bacım

bir de agzı kirliyken parmaklarını yer oyuncaklarıyla siler çok titiz yavrum tam bir başak :27:
o titizlik bizdede var ağzı burnu mama içindeyken elleriyle gözlerrini ovalamaya çalışmalar ağzına sokmaya çalışmalar.yastığa yaslayıpta verdiğimde kafasını çevirip herşeyi yastığa bulaştırmalar.kaşla göz arasında kumandayı alıp kumandaya mama bulaştırmalar.

benimide başta sevmiyordu çorbayı ağzını ilştliyodu açmıyordu bidaha yada öğürüyordu kayısı incir falan koyuyordum biraz yiyordu.şimdi tatlandırmama gerek kalmadan yiyor çok şükür alıştı.inşallahs seninide alışır canım.
canım azalıyormu olan onlaramı yetöiyor bilemiyoruym.belki onların istekleri doğrultusunda artmıyordur artık.

inşallah geçer canım benimki hep mızmız mızlayarak istediği herşeyi yapıyo.inşiallah kayınvalide buluşmasınıda kazasız belasız atlatırsın canım.muhakkak canını sıkacak bişeyler yaparda takma nasıl olsa uzaksınız sanırım.

bizim boy boy fotolar duruyoda karamcım sen koyuyon ben görmeden kaldırıyon.bikerede ben varken aç bacım

o titizlik bizdede var ağzı burnu mama içindeyken elleriyle gözlerrini ovalamaya çalışmalar ağzına sokmaya çalışmalar.yastığa yaslayıpta verdiğimde kafasını çevirip herşeyi yastığa bulaştırmalar.kaşla göz arasında kumandayı alıp kumandaya mama bulaştırmalar.

inş yer ya o kadan yapıyorum bana da günah çorbaya da :5:
koyarım canım ne demek ben koyup kaldırıyom ama hiç koymayanlar da var :36::36::36:

$yeni-bir-yil-yeni-bir-sac-rengi12.webp $yeni-bir-yil-yeni-bir-sac-rengi13.webp $yeni-bir-yil-yeni-bir-sac-rengi16.webp

al bunlar nasıl daha koyu renkler araştırıyoruz ama yaranamıyoruz:19:

Back
X