• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sondaki renk güzelmiş canım ama resimdeki gibi daha beyaz tenlilere gider galiba.
benmi denesem acaba
sanada güzel olur bak o renk

evet canım beyaz tenlilere yakışır izin varsa yap değişiklik olur bende istiyorum ama eşim istemiyor.

kızlar bu arada benim oğlan pipisine iyice sardı iki eliyle nbirden tutup uzattıkça uzatıyor.eşim bişey olmaz diyor ama ben korkuyorum ya çok uzatıyor.:53::53:

kız sorma bizdede aynı durum var sen ilk dediğindede söylemiştim hatırlarsan o zamandan bu yana birşey değişmiyor hep oynuyor:17:

bana ne tüm gün derse gelme not iste olmaz :20:vermem :20:
biz gün boyu dirsek çürüttük bu sıralarda :19:

sen görmedin mi benii aa ne büyük kayıppppp :9::9::9:
yok görmedim :19:tabi kayıppppp saçını başını yaptır öek bir foto bakıyımmmm:16:
büyük bugün evdeydiya 23 nisan ertesi diye bide üstüne hasta olmuş hastane o bu şu derken ahmette son sürat huysuzlukta
anca oturabildim malesef
ahmet nasıl oldu iyimi biraz

geçmiş olsun cnm nesi var

evet kesinlikle becerileri de karakterleri de farklı birey onlar :16:
işine ne gelirse yapıyor sıpalar :emir_bebek:

:16::16::16::16::16:

ayaklarına nasıl yetişiyo kız mama sandalyesinde yemiyo musunuz, ben başka yerde denemiyorum 2 dk oturmuyo çünkü totosunun üstünde

karamı ben de göremedim gitti:31::31:
üstünü başını batırmasına sabırlı olcam derdim hep ama o kadar olamıyorum ben de

ben de gel gel diyorum elimi boş boş izliyodu şimdi de dudaklarımı takip ediyo öğrenmedi daha

hah tam pipiyi nasıl denk getiriyo, benimki topları avuçluyodu bi ara altını açınca gülüyodu bi yandan da:52:
bu aralar unuttu. unutur bence seninki de. uzatmasından da bişey olmaz

stres gelmiş sonunda, nerdesin kız merakta kaldık:10:

yok ben mama sandelyesinde yediremiyorum durmuyor onda bir türlü.

Bu hafta sonu 3 nolu sac rengini hedefliyorum bakalim nasil olacak. Bir ton acigi da olabilir, foto koyarim guzel olursa

Ayh hic sorma bacim ya, gecmis yapacam diye ani kaciriyorum. Zaten zamani zor bul
yorumburaya gelmek icin, of pof,..

Biz sarkiyla alistirdik, keyfi yerindeyse muzik duyunca alkis yapiyo. Biz eliuni tutup yapa yapa sartli refleks gelistirdi galiba

Ayneb bizimki de
Doktor vucudunu kesfediyor dedi ama hayirlisi diyorum :27:

hadi bakalım inşallah istediğin gibi olur canım foto bekliyoruz.

maaşallah deseydi :nazar::nazar:

en yeni haber moon foto koymuş git bak:10:
bir de blisin oglu hastaymış:5:
mattika kvalideye gidekcekmiş streste :5:
eliföykünün oglu azmış:9::9::9:
moona baktım göremedim kaldırmış heralde:5:

bilisle sekos uzun zamandır yok diyodum demek bilisin oğluş hasta çok geçmiş olsun bilis:14:

mattika gitme boşver stres yapıyosan ama bide gidersen rahat edersin dinlenirsin biraz:21:
kaan azmasa şaşardım çocuğun acelesi var:9: pipiyi uzatıyomuş he :52:

moona baktım göremedim kaldırmış heralde:5:

bilisle sekos uzun zamandır yok diyodum demek bilisin oğluş hasta çok geçmiş olsun bilis:14:

mattika gitme boşver stres yapıyosan ama bide gidersen rahat edersin dinlenirsin biraz:21:
kaan azmasa şaşardım çocuğun acelesi var:9: pipiyi uzatıyomuş he :52:

yok yavrum kaldırmadım albüme bak iki tene albüm var:16:

moon senide gördüm gördüğüme sevindim herkesi çok merak ediyorum çünkü saç rengin güzelmiş sanada yakışmış.

Back
X