• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

demek seninkide yapıyor keşketsinler baalım geç kaldılar çünkü

kız barıştınızmı mehmetle geçmiş olsun canım bu arada

:17::17::27::27:

evet canım hatırladım benimki unutmuştu geri başladı.senin oğlanın pipiye bişi olmadıysa o zamandan bu yana benimkininde olmaz heralde bazen kıpkırmızı yapıyo altları falanda mıncıklıyo.:9::9::9:
benimde eşim istemiyor ama çok canım sıılırsa yapıyorum dinlemiyorum onu:19::19:

baktım canım oğlanı uyuttum geldim yinede yetiştim.elinde ayran olan resimdeki saç rengin güzel onu yaptır bence.ne ren yaparsan yap bi süre sonra akıyo canım yapcak bişi yok

yok olmadı çok şükür biz hemen elini ordan çekiyoruz ama yinede yapıyor sadece pipisini çekiştiriyor bizimki:17::1:senin oğlanla benimkinin bazı huyları benziyor kız:1:

öyle yapıcam seni örnek aldım her giren incelemesin:1:
bir ara bende koyarım değişik fotolarımı albüme

koy bacım koy merakla bekliyorum gelinlikli falan varmı seninde bilgisayarda resim

sağol cnm. aslında göz kısımları benim bebekliğime benziyor burun ve dudaklar babasına benziyor kafa yapısı benim babama benziyor nasıl ama tam karışık oldu ama babasına daha çok benziyor :42:
fatihte sizin karışım yani fatihti dimi oğluşunun ismini çok kullanmıyosunya karıştırmış olabilirim canım kuzura bakma
bende benimkine diyorum made in Ahmet çiğdem

:9::9::9::9:
bu arada g:9:çek ismimi sölemiş oldumm

ne fenası bacım fotodaki karekterleri tanıyınca yorum kendiliğinden dökülüyor:52: elifdemi aynını düşünmüş:52:

eeee göz var nizamm var hele enişte hem çekiniyo hemde hadi artık der gibi duruyo.bizim kız daha rahat:52::52::52:

veririm tabikide sende koy karam gibi hemen çekersin kız.
ben bi defa koydum sen yoktun sebos karam ve ben üçümüz vardık:17:

kız ben neyse de adamın dünyadan haberi yok garibim tırsmasın sonra :27:
korkutmayım bıldırcınımı:27:

evet hadi stress koy koyyyy:46::46::46:
hele bak sanki hiç görmemiş hiç koyamam yorgunum birazdan kaçıcam:36:

bıldırcınım mı diyon adama koptum kızzzzzz:52:

moona baktım göremedim kaldırmış heralde:5:

bilisle sekos uzun zamandır yok diyodum demek bilisin oğluş hasta çok geçmiş olsun bilis:14:

mattika gitme boşver stres yapıyosan ama bide gidersen rahat edersin dinlenirsin biraz:21:
kaan azmasa şaşardım çocuğun acelesi var:9: pipiyi uzatıyomuş he :52:
Hem oglum hem ben nezleyiz, ates yok Allahtan
Sagol canim

:46::46::46:

:46::46::46::46: gördüm tütü maşallah sana.:nazar:

götür tostlarııııı oh. cnmız çekti:29::29::29:

Of ben yine gormedim yaaa
Ben dinlenmeliyim kizlar, herkese iyi gecelerr

koy bacım koy merakla bekliyorum gelinlikli falan varmı seninde bilgisayarda resim

fatihte sizin karışım yani fatihti dimi oğluşunun ismini çok kullanmıyosunya karıştırmış olabilirim canım kuzura bakma

eeee göz var nizamm var hele enişte hem çekiniyo hemde hadi artık der gibi duruyo.bizim kız daha rahat:52::52::52:

var canım yarın söz koyacağım:23:

:66::66::66::66:

efe bana benziyor degil mi :22:

oturtacam şimdi seni:22:

elinize saglık canım güzel olmuş:9::9:
sağol tatlım
yok olmadı çok şükür biz hemen elini ordan çekiyoruz ama yinede yapıyor sadece pipisini çekiştiriyor bizimki:17::1:senin oğlanla benimkinin bazı huyları benziyor kız:1:
pipişçiler:)))) normal ama kendini tanıyorlar ama erken başlamışlar :nazar:

evet cnm fatih, isminde güzelmiş :) ne güzel oluyor karışım olunca :16::16::16::16:
ikinizinki de azgın :9::9::9:

aboooooo:1::1::1::1::1:akşam akşam güldürdün beni

yaa öylemi niye ben varken koymadın:19:benim neyim eksik

:66::66::66::66:

efe bana benziyor degil mi :22:

oturtacam şimdi seni:22:

elinize saglık canım güzel olmuş:9::9:
sana benziyor sana niye kızıyonki bıldırcınına benzese ne var:52:

he kız çiğdem bi kız pek bi rahat:52:

Başına geleceklerden haberi yok bıldırcınımın:9:
Çigdem ha:21:

Sagol canim

cnm görmen lazım ben senin oğluşu gördüm maşalllah çok tatlımış arkadaş olduk ya :)) senle artık görürsün.:16:

benziyor canım mertde oynarken hoşuna gidiyomu canım sanki kaşınıyoda kaşıyo rahatlıyor gibi:17::17::17:
benimki elini h:17:kezin ağzına sokuyordu mertdemi yapıyordu biri daha demişti ama unutkanlık işte yanlış hatırlıyo olabilirim

bende gördüm kız hatta biyerlerini şalla kapatmıştın :9::9::9::9:

Sagol canim

iyi geceler canım geçmiş olsun tekrardan

var canım yarın söz koyacağım:23:

bekliyoum canım :46::46:

Back