• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benziyor canım mertde oynarken hoşuna gidiyomu canım sanki kaşınıyoda kaşıyo rahatlıyor gibi:17::17::17:
benimki elini h:17:kezin ağzına sokuyordu mertdemi yapıyordu biri daha demişti ama unutkanlık işte yanlış hatırlıyo olabilirim

bende gördüm kız hatta biyerlerini şalla kapatmıştın :9::9::9::9:

iyi geceler canım geçmiş olsun tekrardan

bekliyoum canım :46::46:

sokuyor maalesef elini bide bizimkinde milletin suratına elleme huyu var sevdiği kişilerin yüzünü eliyle okşuyor sanki

sokuyor maalesef elini bide bizimkinde milletin suratına elleme huyu var sevdiği kişilerin yüzünü eliyle okşuyor sanki

benimki elini sokmuyorda surat okşama bendede var bu ara bide öptürmemeye başladı hemen kafasını çeviriyor:1:

Son düzenleme:
benziyor canım mertde oynarken hoşuna gidiyomu canım sanki kaşınıyoda kaşıyo rahatlıyor gibi:17::17::17:
benimki elini h:17:kezin ağzına sokuyordu mertdemi yapıyordu biri daha demişti ama unutkanlık işte yanlış hatırlıyo olabilirim

bende gördüm kız hatta biyerlerini şalla kapatmıştın :9::9::9::9:

iyi geceler canım geçmiş olsun tekrardan

bekliyoum canım :46::46:

ahanda stress afişe olmuşsunn :52::52::52:
yok kız elif öykünün dediği şu kiloma bakın dedimde memişler abes görünmesin diye siyah bişeyle kapattım ya senle sebosta evde bölemi geziyon diye dalga geçtiniz ya onu diyo:52:

canım ben buraya hamile kalmadan üye oldum o zamanlar kız bebek istiyordum.adı öykü olsun istiyordum eşimde elif olsun diyordu ölelile aldım adresi

aaa öyle mi inanki ben senin ismin sandım şimdi benin nickin hikayesi geldi aklıma.

benimki elini sokmuyorda surat okşama bendede var bu ara bide öptürmemeye başladı hemen kafasını çeviriyor:1:
oh ne güzel iyi yapıyor afferin fatihe benimki yanaklardan tutuyor hop yüzünü gözünü
agzını sürüyor sevdiklerine özellikle bana içim gidio ama :16::16:
yok kız elif öykünün dediği şu kiloma bakın dedimde memişler abes görünmesin diye siyah bişeyle kapattım ya senle sebosta evde bölemi geziyon diye dalga geçtiniz ya onu diyo:52:
himmm anladımmm digrelerini mi gördü dedim çok şey kaçırdınız çok şeyyy :12:
aaa öyle mi inanki ben senin ismin sandım şimdi benin nickin hikayesi geldi aklıma.

hafızana ne oldu kuzzummm:36::36::36::52:

oh ne güzel iyi yapıyor afferin fatihe benimki yanaklardan tutuyor hop yüzünü gözünü
agzını sürüyor sevdiklerine özellikle bana içim gidio ama :16::16:

himmm anladımmm digrelerini mi gördü dedim çok şey kaçırdınız çok şeyyy :12:

hafızana ne oldu kuzzummm:36::36::36::52:

tek sana yapsa ne güzelll:16::16::16::16::54:

Back
X