• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Anında bakmak ayrı ama hemen de laf söylüyorsunuz:19:
Kaldırırım işte hiç koymayanlar var:19:

Sarjı aldım anca ama çıkacam birazdan çok gezdim bugün
Yoruldu uyuyayım dinleneyim yarına enerji lazım:21:

dinlen cnm yarına bol enerji lazım özel bigün senin için:9:

emerken nasıl yazıyosun, bizimki çıt duysa emmeyi bırakıyo.
biraz da büyüyüp kaymadan otursa küvette daha iyi olur sanırım

30 yaşlı ama ilk çocuk daha bizimki, 2.ye kim bilir kaç yaşında olcaz

eşim su döküyo aslında ama bugün yoktu, yarın yola çıkmadan yıkanmış olsun dedim. gündüz yıkamaya çekiniyorum hala üşütürse diye.
banyodaki küvete koyamam zaten daha kendi küvetini de koyuyorum iç içe oluyo bu defa bana yer kalmıyo:26:

çok uykusu geldiondan duymuyo beni bugün çok yoruldu çok mızmzlandı varya toplasan 1 saat uyumuştur tüm gün dişlerden sanırım inş yarın daha iyi olur oğluşum çok yoruldumm:36:

İkisinden hangisi :44:

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 28
  • $image.webp
    $image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 35
Anında bakmak ayrı ama hemen de laf söylüyorsunuz:19:
Kaldırırım işte hiç koymayanlar var:19:

Sarjı aldım anca ama çıkacam birazdan çok gezdim bugün
Yoruldu uyuyayım dinleneyim yarına enerji lazım:21:

:38::38::38: tabi dinlen dinlen yarına enerjik ol:52:

aynen canım bizim oğlanında kulakları kirpikleri ve göz rengi benziyo.burnu ağzı çenesi ten rengi saç rengi bana benziyo ama nedense eşimin ailesi bi tek babasına benziyor diyo:47::47: Allahtan eşim sana benziyo diyorda kavga çıkartmıyorum:9::9::9::9:

kızmakta haklısın bazı aileler öyle ama bizimkinin aileside farkında bana benzediğinin kendileri söylüyor:1:

benzeme konusunda oğlum babasının kopyası, yüzü göz-ten rengi herşeyi mimikleri :9: bana hiç benzemiyo.
gören yazııık diyo bana benzemediği okadar ortada ki
cevabım hep şu, benzicek tabi babasını da sevdim beğendim aldım:27::27:

Son düzenleme:
sağol canım bende idare eder,bende öyleyim işlerim olmasına rağmen burda çene yapıyorum:1:
Bu isler niye hic bitmez
emerken nasıl yazıyosun, bizimki çıt duysa emmeyi bırakıyo.
biraz da büyüyüp kaymadan otursa küvette daha iyi olur sanırım

30 yaşlı ama ilk çocuk daha bizimki, 2.ye kim bilir kaç yaşında olcaz

eşim su döküyo aslında ama bugün yoktu, yarın yola çıkmadan yıkanmış olsun dedim. gündüz yıkamaya çekiniyorum hala üşütürse diye.
banyodaki küvete koyamam zaten daha kendi küvetini de koyuyorum iç içe oluyo bu defa bana yer kalmıyo:26:
Pes pese bacim sen de
İkisinden hangisi :44:
Ikisi de ayni gibi
ikiside aynı renk gibi:44:biriyse illa 1.resim
Bana da oyle geldi

ahhh ahh bende 22:27:

kız acık gezip tozaydın ya erkenden ne yaptın bebeyi:))))) şaka bir yana 23-34 yaş ideal bence fazla geç kalmakta iyi değil eşim seneye yapalım diyor fatihe kardeş yok diyorum 3 yaşına gelsin öyle hamile kalırım diyorum kısaca 35 kadar bitane daha yapmak lazım öteki türlü olsa onu büyütürüm öyle yaparım:2:

neyse banyodan bahsedilmiş ya kocam ya ben fatihi kucağımıza alıyoruz öyle yıkıyoruz rahat oluyor öyle birimiz tutuyor o yıkıyor:31::31::31::31::31::31: 5 dkk da bitiyor yoksa eli durmuyorki paşanın ya tasa yapışıyor ya duşu tutuyor :1:

karam aynı saç yavrum ikiside yakışır o renk sana:16::16::16::16:

bende yıkadım oğluşumu :16::16::16::16::16::16:

Back
X