2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

efe sebze çorbası yemiyor kızlar ya hele kıyma varsa ilk kaşıkta kusmaya çalışıyor:53:
tek derdi kayısılı yogurt devam sütlü kahvaltı 1 kaseye yakın yer versem :27:

kızlar ben tam diyet modunda diilim o yuzden unuttum ac karnına tartılmayı ama ben 1 aydır 72-73 civarındayım regl oldum 2 gün önce azcık werdiysem haftaya söz yazarım

zor tabi canım ya 8 kat :53:
1.kattakiyle kanka ol oraya bırak:8::52::52::52:
bi alemsin kız sen hiç aklıma gelmemişti inan:60::60:

müteahit evi dikmiş asansörden kaçmış töbe töbe daha neler duyucaz asansörsüz 8. katta oturulmaz ya ben olsam ayda 1 dışarı çıkarım:5: in çık kolaymı
sorma canım ya herseyi bitirdi catı izalosyonunu bile,baska işler varmıs baska kadınla kacmıs falan öyle kaldı ew bende haftada 1 cıkıyorum kız dısarı:1::1:ama manzarayı görsen burdan cıkmam dersin

evet kimse yazmamış lamamma da yazmış digerleri:19:
marji bile yazmıştı:1: ben de haftaya zayıflarım inş:8:
alyansım oldu bugün ama rahatsız ediyor sanırım az daha öden atmalıyım bacaklarıma bastırınca hala
beyaz oluyor etrafı kırmızı ne çektim bu ödemden be ne çektim :31:

tamam koyarı eş zamanlı haa tövbee:52::52::52:
ödem atmak için bol hareket benimde ara ara ödemim oluyor
alyans benimde zorlasam giriyoda parmağımı morartır o derece sıkı yani:5: yanlıııız benim önceden bana biraz büyük pantalonlarım şimdi cuk oluyor buna çok sevindim ya:51:

efe sebze çorbası yemiyor kızlar ya hele kıyma varsa ilk kaşıkta kusmaya çalışıyor:53:
tek derdi kayısılı yogurt devam sütlü kahvaltı 1 kaseye yakın yer versem :27:
ben çok az yani 3 fındık büyüklüğünde koyuyorum 2-3 gün zorla yediriyorum aynı çorbayı dün hepsini çokardı
bugünde blendırlayıp tel süzgeçten geçirdim süzgeçte blendırın parçalayamadıkları kaldı attım o kısmı ne yapayım yoksa öğürüyor:ssz:

moonn fatihh
bliss mert
lamamma ada
eliföykü emir
stress marji mert
seboş kıvanç
sekoş hivda
yeşim yagız
aryam rüzgar
eylül eylül
tontikcan çok kullanmıyorsunuz galiba hatırlayamadım:26:
mattika

başka unuttugum var mı acaba :23:

of pof coff durumlarındaydım dün
tam evden çıkacam regl oldum moralmen çöktüm
günah diye duymuştum o yüzden yapmadım..
akşamüstü kuaföre gittim süslendim eşim güzel bir yerde rezerve yaptırmış yemek meyve çerez:7:
kutladık geldik:10::10:çok güzeldi çok güzel sohbet ettik özlemişim böyle sohbeti:8::8:
efeye ablam baktı annemde evdeydi 7 de çıktık 11 de geldim gençleştim bir gecede :38:
Kesilmesii ve aldirilmasi vücüttaki her türlü kili abestizken günah oldugunu biliyordumm ama boyatmayi bilmiyordum dogrudur saglik olsun canim haftaya boyatirsiin :16:
dün çok sevdigim şalvar tipli pantolonum oldu :46:
çok sevindim bir de olmayan topuklularumdan biri şişlerim gidiyor heralde:46::46:
oh oh maasallah güzün aydinn

merhabalar kızlar
kilo bildirimi yapıyorum 70.700
bu hafta diyeti askıya almıştım şöyleki zaten bağdemcik hastasıyım 2 haftadır atlatamadım geceleri yutkunamıyorum dahi bide ateş yapıyor tabi
2 bebemde bu hafta hasta oldu bide onlar eklenince yediğim halde hem hastalık hem fazla hareketten kilo vermişim sabah tartılınca şok oldum herhalde bu hafta bana iyi gelen tek şey bu oldu:6:

kızlar birkaç gündür giremedim sebebi ahmetim sürekli hırıltılıydı:14:
ama keyfi iyiydi öksürük tıksırık felan yoktu sadece genzi ful balgamdı
hırıl hırıl yavrum uyuyamıyor emerken zorlanıyor iştahsız vs. cuma dr götürdüm
büyük oğlum allerjik astım hastası tedavi görüyor yıllardır:14: allerji dr çok iyi yılların akademisyeni bi dr
hamileyken karnımdakide bu hastalığa yakalanırmı demiştim oda hep bir atlar genetik hastalıklar yani abide var bunda muhtemelen olmaz ama 3. yü doğurursan onda büyük ihtimalle olacaktır demişti fakat ahmetimde malesef allerjik çıktı şimdi onada allerji ilaçları başlandı:14:ne diyim Allah başka dert vermesin
bende onlarla ilgilenmekten acayip yorgun düştüm tatile ihtiyacım var ama nerdeeeee:31:
canim coook gecmis olsun insaallah cabucak atlatirsinizz benim esimde alerjik astim hastasii hele iki gündür basladi hapsirik tiksitik geniz akintisi daralma :5: ne ararsan varr ama türkiyedeyken dogru düzgün tedavi edilmemis bayan kuaförüde oluncaa daralma zaten daha cok oluyor bir fis fis verirdi doktor tamam allahtan bugunyagmurr yagdidaa polenler yerle bir olduu sizede cok gecmis olsun canimm

herkese slm:3:
bugün hava süperdi sanki yaz gelmiş gibiydi bizde çıktık alışveriş yaptık eve merte hava aldırdık geldik.
ohh güness geldi güzel havanin tadini cikarmak laziim iyi yapmissiniz canim

havalar ısındı bebişleri nasıl giydiriyorsunuzz:6:
ben hala uzun kollu badi ile icine ince penye iclik üstünede tayt ve once penye buluz gidiyorum daha bir anda soymak istemedim sade cok sicak oldugunda gecen günlerde üstüne bir yelek aliyordum onuda günesin altinda gidirmiyordum hatta sizee resim paylasiimm tosbagimiin

cnm apatmanın içine koyayamam giren cıkan belli diil cok hırsız girio:((o dediğini bi arastırayım cnm saol

ben göremedimm bills arkadas olarak kabul et teklif gönderdim
Kabul ettm canim
Karam bana yuzunu gosterirse ben de gostercem, ona da bakarsin :-)

bliss ben öyle foto koysam ömür boyu bırakırım orda be :22:
yüzünü gözünü göreydik ama:19:
buarada yagız dedim yeşiminkiydi dimi o seninki mert :44:
Zaten birakicam ki, onceki yazdigim sirf sana ozeldi tatlim :-)
Evet benim ki mertgillerden :-)
Hadi koyuyo muyuz yuzlu foto?

karamcım emin ol sen benden bayağı bi zayıf görünüyosun:23: hem bende erkenden regl oldum 3 gün önce daha 10 gün vardı ama erkenden oldum o yüzdende ödem attım heralde:44:
ha bu arada bizden başka tartı yazan yok bide bilisi ve yeşim yazmış yanlış hatırlamıyorsam dimi
kızlar hani alsakta versekte yazacaktık:20: bu bizi motive edicek
Ben bildirdim ortmenimm :3:

atlet çok ince uzun kol penya ama böyle giderse kısa kola geçicem:6: çünkü ahmet terloşşşş

benim pc mi hızlı siz mi çok yavaşsınız :8::8::8:
ben uzun cümleler kuruyorum mu ne bide pc berbat:22:

:52: :52:

kızlar ben tam diyet modunda diilim o yuzden unuttum ac karnına tartılmayı ama ben 1 aydır 72-73 civarındayım regl oldum 2 gün önce azcık werdiysem haftaya söz yazarım

bi alemsin kız sen hiç aklıma gelmemişti inan:60::60:

sorma canım ya herseyi bitirdi catı izalosyonunu bile,baska işler varmıs baska kadınla kacmıs falan öyle kaldı ew bende haftada 1 cıkıyorum kız dısarı:1::1:ama manzarayı görsen burdan cıkmam dersin
ben rahatlık taraftarıyım canım ya hiç manzarayla işim olmaz:32:camdan bakma huyum bile yok

selamlar bugün kocam geç kalktı biz bir yere çıkamadık acayip sinirliydim bugün .oğlum kustu babası hoppala yaparken çocuğun içini dışına çıkardı yani:22::22::22::22::22::22:

sonra illa dıişarı çıkalım dedi fatihin uykusu geldi sonra oğluşumla uyuduk .dediim sen biraz çıkar yarımsaat çıkardı getirdi yemek bulaşık derken ancak geldim:16::16::16::16:

ben belki saç kesimine kuaföre gidip boyasını kendim yapabilirim eskiden kendim yapardım ama hafta içine kaldı bebişi ofise bırakıp öyle gideirm yoksa imkanı yok durmaz kuaförde:42::42::42:

ödem atmak için bol hareket benimde ara ara ödemim oluyor
alyans benimde zorlasam giriyoda parmağımı morartır o derece sıkı yani:5: yanlıııız benim önceden bana biraz büyük pantalonlarım şimdi cuk oluyor buna çok sevindim ya:51:

ben çok az yani 3 fındık büyüklüğünde koyuyorum 2-3 gün zorla yediriyorum aynı çorbayı dün hepsini çokardı
bugünde blendırlayıp tel süzgeçten geçirdim süzgeçte blendırın parçalayamadıkları kaldı attım o kısmı ne yapayım yoksa öğürüyor:ssz:

hareket edecek ortam mı var ayol:21:
:21: ne fındık büyüklügünde :1:
o pantolonların olması müthiş mutluluk:46::46::46:

selamlar bugün kocam geç kalktı biz bir yere çıkamadık acayip sinirliydim bugün .oğlum kustu babası hoppala yaparken çocuğun içini dışına çıkardı yani:22::22::22::22::22::22:

sonra illa dıişarı çıkalım dedi fatihin uykusu geldi sonra oğluşumla uyuduk .dediim sen biraz çıkar yarımsaat çıkardı getirdi yemek bulaşık derken ancak geldim:16::16::16::16:

ben belki saç kesimine kuaföre gidip boyasını kendim yapabilirim eskiden kendim yapardım ama hafta içine kaldı bebişi ofise bırakıp öyle gideirm yoksa imkanı yok durmaz kuaförde:42::42::42:

ses yapsaydın uyandırsaydın :22:bu güzel gün evde geçer mi deseydin :23:
eylül koy foto bekliyoz:46::46:
bliss alemsin ha tamam dur koyuyorum :36::36::36:

moonn fatihh
bliss mert
lamamma ada
eliföykü emir
stress marji mert
seboş kıvanç
sekoş hivda
yeşim yagız
aryam rüzgar
eylül eylül
tontikcan çok kullanmıyorsunuz galiba hatırlayamadım:26:
mattika

başka unuttugum var mı acaba :23:
tontikcan ömer
mattika ahmet

Kesilmesii ve aldirilmasi vücüttaki her türlü kili abestizken günah oldugunu biliyordumm ama boyatmayi bilmiyordum dogrudur saglik olsun canim haftaya boyatirsiin :16:
oh oh maasallah güzün aydinn

canim coook gecmis olsun insaallah cabucak atlatirsinizz benim esimde alerjik astim hastasii hele iki gündür basladi hapsirik tiksitik geniz akintisi daralma :5: ne ararsan varr ama türkiyedeyken dogru düzgün tedavi edilmemis bayan kuaförüde oluncaa daralma zaten daha cok oluyor bir fis fis verirdi doktor tamam allahtan bugunyagmurr yagdidaa polenler yerle bir olduu sizede cok gecmis olsun canimm

ohh güness geldi güzel havanin tadini cikarmak laziim iyi yapmissiniz canim

ben hala uzun kollu badi ile icine ince penye iclik üstünede tayt ve once penye buluz gidiyorum daha bir anda soymak istemedim sade cok sicak oldugunda gecen günlerde üstüne bir yelek aliyordum onuda günesin altinda gidirmiyordum hatta sizee resim paylasiimm tosbagimiin
sağol canım eşinede geçmiş olsun küçükken tedavi önemli:5: eylülün resimlerini bekliyoruz:46:

karamcım benim kocamın yanında süpürge çalıştırsan ona ninni gelir :))))))))))))

kanguru kullanıyormusunuz kullanıyorsanız marka model plase:54::54:

cıtcıtlı body uzun kollu penye üstüne yelek altta 2 tane ince pijama

kız ben varımkız eylülün annesi

bewnde olsam cok gıcık olurdum neyse canım seninde resmi bekleriz ben foto koycaktım benimki dün format atmıs pc ye karttan aktarp koyarım artık bos waktimde

Ben terletip usuttum, hasta etti bebeyi. O yuzden hic soylemiim.

benim pc mi hızlı siz mi çok yavaşsınız :8::8::8:
Sen hizlisin bence, ben yavasliktan uyuz oluyorum burda iki saat acilmiyo sayfalar..

Bizimki armut seviyo. Bugun pirasayi cok az yedi sonra agzini kitledi. Ben de iyi bi sey degil ama armutla kandirarak bi kase yedirdim :-) bi kasik armut, bi kasik pirasa :37: napiim, sut yok denecek kadar azaldi, surekli mama vermek istemiyorum, karni doysun diye yaptim :17:

Back
X