• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

$2.webp güzel kız maşallah:))))

benmkilerde daha çok yaramaz oldular kız da oğlanda diş çıkartıyor 1 haftadır canım çıktı oğlan biraz ii ama kız felaket bu diş zorladı biraz çıldırmak üzereyim:52::52::52:

Allah yardimcin olsun cnim iki cocuk kolay degil hangisi agustos bebisi kizmi oglanmi

biliyorum cnm bende çok hırslıyımdır ya hele yenilirsem çamur bile atarım :)))))))))

güzel renkmiş cnmm benim saçlarım açılma eğilimli normalde kumralım denize gidiyim sarı oluyor çabuk açılıyor renkleri o yüzden bu rengide kaldırabilir. bir aşk hikayesi başladıya fox tvde orda şarkıcı oğlanın aşık olduğu kız edamıydı adı onun renginide beğeniyorum :16::16::16::16::16:

karam bu renk sana olmaz sen açtır yavrum koyu karamel arasına bal köpüğü balyaj attır :)))))) sen açtır rengi koyu renklere bakma teninin rengine göre çok sarı renkler olmaz ama bal köpüğü , karamel ama açık olcak yakışır cnm.
kasıyor evet canım çok feci bugün :ssz:
çamur atmak mı kız o çamura yatmak degil mi:9::9::9:çok çirkef gördüm seni:51:
vazgeçtim canım geçen koydugun foto şuan favorim o rengi tutturacak mı bakalım kuaförüm:49:
bıldırcınının adı ahmetmi kız niye söylemiyosun:23:

yok kız ahmet degil misal verdim bıldırcınımın adı sitede geçiyor ama ahmet degil
ismini duyunca öpesim geliyor:38:

benmkilerde daha çok yaramaz oldular kız da oğlanda diş çıkartıyor 1 haftadır canım çıktı oğlan biraz ii ama kız felaket bu diş zorladı biraz çıldırmak üzereyim:52::52::52:
diş çıkarmadan benimki böyle çıkarsa ne olur acep:27:allah sabır versin canım:5:
:1: guzemli sitee:52: bende tam senin adini soracaktimm :1:
çok gizemli çokk :27::27:
söylemem :17: gizemli takılıyok şurda :21:

seni andırıyor ha moonn :23:

kasıyor evet canım çok feci bugün :ssz:
çamur atmak mı kız o çamura yatmak degil mi:9::9::9:çok çirkef gördüm seni:51:
vazgeçtim canım geçen koydugun foto şuan favorim o rengi tutturacak mı bakalım kuaförüm:49:

yok kız ahmet degil misal verdim bıldırcınımın adı sitede geçiyor ama ahmet degil
ismini duyunca öpesim geliyor:38:

ne ise ondan kız:)))) çamur atmak diye biliyodum ben:))))))

bence önce karamel boyatcan koyu sonra arayamı bal köpüğü atıcak :26:kısaca inşallah kuaför tuturur cnm ama yakışır ben eminim:16::16::16::16::16:

Bu kafama yatıyorr ne saçmış anam bu sıktım sizi
Evet ama bu gece son kez konuşuyom söz:48:

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 25
ben yıllardır kullanıyorum çünkü başka türlü baş edemiyorum çok sinek var burda:31: dr a sormadım da başka yapıcak şeyim yok
sadece odası genişse takarsın yoksa zehirleyebilir çünkü ilk 1 hafta bu likitler berbat koku salıyor

canım ben mesela yatak odasında kullanıcağım zaman kkağıyı açık bırakıyordum.oğlanın odasıda küçük kapıyı açık bırakıp kullanılabilir belki.

güzelmiş canım renkte kızda

sondaki renk güzel canım

Bu kafama yatıyorr ne saçmış anam bu sıktım sizi
Evet ama bu gece son kez konuşuyom söz:48:

akar diyordun ama bu renkler bunu zaten daha önce sunmuşlardı ya hadi bakalım boyatta görelim merak ediyoruz.

Son düzenleme:
bu arada yarın oğlanı babasıyla berbere yolluyorum.saçlarını kestireceğim.inşallah kesebilirler nasıl olcak durucakmı yoksa kestiremeden gerimi getirecek çok merak ediyorum

Back
X