• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

özel bi şey değil ya
her zamanli havadan sudan muhabbetler, merak etme :)

ben işteyim
sistem arada atıyo beni
tekrar kullanıcı girişi vs
bu arada yine toplantı var, bence gereksiz :p
kk daha gerekli :kkk:

Gerekli tabi çogu anneyi ben başta olmak üzere bunalımdan çıkarıyor
Girme toplantıya gizlice kaç arka kapıdan:1:

maşallah amma çene yapmışsınız hızlıca okudum galiba stres diyet ve ilişkiler bölümüne takılıyormuş karamda onu yakalamış:10:
bırak kız biraz değişik şeylerde görsün bir derdim varı tavsiye derim stres insanın içi kararıyor resmen.:1:

kızlar gecmiş oku oku bitmedi bende wazgectim geldim:1::1::1:
hoş geldin canım iyi yapmışsın
göbüş değilde yan pörtlekler benim sinirimi bozuyo one ya:19:

gerçekten iyi gelirmi ben haftaya kısmetse başlıyım diycem ama ev çok sıcak spor bu evde işkence olur bilmiyorum ne yapsam
klima açsam ahmete dokunur ofki ne of:14:

canım sanada dokunur bi yandan terleyip bi yandan klima soğutacak tekrar hasta olabilirsin balkonda falna yapabilirsin yada balkonlu odada.gerçi terlemek te ayrı kilo verdirir zaten.

ya geceler aynı bizim gibi
ama bizim gündüzler fena
çok kısa uyuyo, sadece ayakta tutarsak en fazla 1-2 saat uyuyo
o zaman da bi iş yapılmıyo..

ben de hep aynı saatte uyutmaya çalışayım, bakalım alışacak mı..
gerçi anneme- kvaldeme de bu düzeni kabul ettirip uygulatmam lazım, bu da başka zorluk :p

tamam gülüm :) geldim, zaten uzatamam ben hiç:48:

canım çalışan anne olduğun için düzen oturtman ayrı zor.büyüklerde genelde kendi bildiğini yapar belki seninkiler farklıdır.

walla öyle gecti gitti

benim kzında alt diş yerinde diş gibi tire - seklinde beyazlık war yalnız tuhaf olan 4v aydır war ve hala cıkmadı diş

walla öyle gecti gitti

benim kzında alt diş yerinde diş gibi tire - seklinde beyazlık war yalnız tuhaf olan 4v aydır war ve hala cıkmadı diş

o beyazlıklara diş kisti diyorlar sanırım zararsız olup geçiyormuşlar diye duymuştum merttede 1 kere çıkmışştı ordan dişi çıkıcak sandım ama alt ön dişleri çıktı o beyaz kabarıklıkta kayboldu.

maşallah amma çene yapmışsınız hızlıca okudum galiba stres diyet ve ilişkiler bölümüne takılıyormuş karamda onu yakalamış:10:
bırak kız biraz değişik şeylerde görsün bir derdim varı tavsiye derim stres insanın içi kararıyor resmen.:1:

Tavsiye ettigin şeye ba marji:1:
Yok mu şöyle deli deliyi görünce azarmış hep beraber kuduralım sitesi:emir_bebek:

walla öyle gecti gitti

canım alt dişin tam ortasında bizimde var tire gibi ama 3-4 aydır var o zamandan beri ha çıktı ha çıkacak dedik yok bişi:52::52::52::52:

Back
X