• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

10 ml cok az suyu her yerde yanimda tasiyorum bir iki cekiyor ondan sonra oynuyorrr her türlü Zaman denedim sevmedi cadi bi ara Doktor yarim kesme Seker koy dedi ozaman icti biraz onuda birakti geri ancak sofradan biraz tuzlu birsey yiyince iciyor suyu yoksa icmiyor bardaktan bile teklif ettim acaba biberonu sulugu sevmiyormu diye onunlada oyun oynuyorr :55:

canım belki gereksinim duymuyordur şuan kakası falan nasıl kabız oluyormu

ya gerçekten aynı reklamlarımı görüyoruz
mesela bende full tombul kadınlar ve nasıl zayıfladıkları ile ilgili şeyler var
tekstil reklamlarıda şimdi çıkıyor

canım geçen spor aletlerini konuşurken de çıkmıştı dimi bisiklet reklamı sana demiştim şurda indirimdeymiş diye

tarhanayı sever heralde ben sebze çorbasına tarhana atıyorum öylede güzel oluyor:6:

bende içine bişi atsammı diye düşündüm ama bu sefer sadece kıyma koydum bakalım napıcak.sevrse bende sebze çorbalarına falanda atarım

sağol cnm.ya diş buğdayı yapılıyor ama yapayım mı yapmayım mı karar veremedim:44:sizde var mı?nasıl yapılıyor?

sağol tatlım..:1::1:

sağol canım..yok çok şükür fazla huysuzluk olmadı..sadece biraz kuru öksürük salyaları birikiyormuş ondan olabilirmiş , birazda mız mızlık herşeyi ağzına götrüp dişlerini kaşımak istiyodu..ama çok sürmedi 2-3 gün..

sağol cnm..yok yok fazla huysuzlanmadı..hı birde uykusuzluk çok oluyordu ben dişe bağlıyordum..gece çok sık uyanıp emmek istiyordu.maaşallah gece çok az uyandı diş çıktığından beri.:1:

maşallah canım inşallah diğer dişleride böle sıkıntısız çıkarır

insaallah sever canim eylül seviyor gerci eylül yemek konusunda cok sikintili bir bebek degil maasallahi var :nazar: o konuda tarhana iyi olur bende cok severim bendemi yapsam napsam :56:

maşallah canım eylüle

benim oğlanda yemek konusunda seçici değildir iştahlıdırda ama ilk defa yiyecekya tarhanayı merak ettim severmiki diye

yap canım sende

bazi yetişkinlerde sevmiyor gerçi ama sevse iyi olur kokoş:1:

tekrar hayırlı olsun darısı başımıza:21:

sağol canım amiin inşallh

üşenmiyomusun anacım yürüyüş bide üstüne kendini sarıyosun:ssz:
ama gerçektende çok terletiyomuş.karnıma ve bacağıma sardım eşofmandan dışarı çıkmış ter.işemiş gibi :1::1:

canım geçen spor aletlerini konuşurken de çıkmıştı dimi bisiklet reklamı sana demiştim şurda indirimdeymiş diye

bende içine bişi atsammı diye düşündüm ama bu sefer sadece kıyma koydum bakalım napıcak.sevrse bende sebze çorbalarına falanda atarım

sağol canım amiin inşallahhh

maşallah canım eylüle

benim oğlanda yemek konusunda seçici değildir iştahlıdırda ama ilk defa yiyecekya tarhanayı merak ettim severmiki diye

yap canım sende

maşallah canım eylüle

yap canım sende
evet konuşmalara göre veya zaaflara göre çıkıyor:1:
fatmagülü ilk kim görmiştü:25: itiraf etsin kim başımıza sardı onu:22:
bende arpa aldım çok faydalıymış diye kaynat kaynat kayış sanki içinede börülce attım yemek gibi bişey yapıcam tabi becerebilirsem
yemekten öncede az ayırıp arpadan ahmetin yarınki çorbasına atıcam:6: bakalım nasıl olucak

tarhanayı verdim ağlamaya başladı anlamadım valla:50::50::50:
normalde bişeyi yemek istemese ağzını kitler eliyle falan iter kafasını falan çevirirdi.ama hiç ağlamadı bugüne kadar yemek yedirirken.
neden ağlıyor anlamadım bi iki kaşık içti sonra ağlamaya başladı.
bi yarım saat sonra tekrar deneyim bari

bu arada kilo veren hatunlar hepinizi tebrik ederim en çokta stress seni 1 kiloya yakın vermişsin tebrikler.en fazla sen verdin heralde

kızlar ben nie çoklu alıntı yapamıyorum ya karman çorman çıkıyo benimkiler..
herkesin yazısının en alt sağ köşesinde küçük ekran ve artı işareti varya orayı tıklıtosun kaç yazı seçiceksen hepsine tıklayıp en son konuya cevap vere basıp yazıyorsun yanlız yazarken kimin yazısı nerde başlıyo nerde bitiyo dikkat etmezsen yazılar karman çorman oluyor:1:

yaa geçmiş çok sık yapamıyorum..bu fatmagül ne ya:1:neyi kaçırdım ben:1::1:
fatmagülmü:ssz: kıllı tuhaf tipli korkunç tiksinç ucube evlerden ırak:47:

normalde bişeyi yemek istemese ağzını kitler eliyle falan iter kafasını falan çevirirdi.ama hiç ağlamadı bugüne kadar yemek yedirirken.

bu arada kilo veren hatunlar hepinizi tebrik ederim en çokta stress seni 1 kiloya yakın vermişsin tebrikler.en fazla sen verdin heralde
sağol cnım 700 gr cık karamda aynı vermiş:13:
800 gr olsa 69.9 olacaktım olmadı:ssz:
kaan niye öyle yaptı belki uykusunu alamamıştır veya susamıştı ondanda yapıyolar:55:

sen emziriyomuydun yesim sütü olumsuz etkiliyormu bide ben karnıma ve basenlere sarsam bisiklete çıksam bölgesel işe yararmı :30:

canım evet ben emziriyoeum oyüzden diyette yapamıyorum...bence işe yarar canım streçler var ya yiyecek sardığımız onlarla sar farkı göreceksin bak..yok sütü etkilemio ama çok terlediğimden bol bol su içmem lazım..yoksa sütüm azalıo..

sağol cnım 700 gr cık karamda aynı vermiş:13:
800 gr olsa 69.9 olacaktım olmadı:ssz:
kaan niye öyle yaptı belki uykusunu alamamıştır veya susamıştı ondanda yapıyolar:55:

karam sanada tebrikler canım

canım snaıırm uykusu var şimdi hala mız mız uyutmaya çalışıyorum

sağol canım..çıktımı sizin de dişle?nasıl yapacaksınız?r
evet bizim bir ay oldu cikali insaallah kurabiyeler dis seklinde yapmak istiyorum dis seklinde Pasta eylülün disi cikti yazan ,kapiya tülden dis seklinde süs tabiki bugdayimiz, kolyemiz misafirlerimizede dis mignatisi hediye birde mevlüt okutamamisdik eylül dogudugunda mevlüt okutmak istiyorum insaallah böyle hepsi bir arada ALLAH nasip edersetabiki

bazi yetişkinlerde sevmiyor gerçi ama sevse iyi olur kokoş:1:

tekrar hayırlı olsun darısı başımıza:21:

üşenmiyomusun anacım yürüyüş bide üstüne kendini sarıyosun:ssz:
evett canim kokoslugu biliyor ama suyla arasi yok cadinin

maşallah canım eylüle

yap canım sende
dogdugunda ilk aylarda cok kabizlik cektik ama simdi kivamli yapiyor ama rahat yapiyorr

mutlaka isisina bakmissindir ama belki o an icin ona sicak gelmis olabilir yada uykusu var yemek istemedi canim birdaha denersin

tuvaletemi gittin sebos ne farkı oooo:52: :52: :52:

O fark be ayol wc ye mi gittin stresin dedigi gibi:52:
Yazarken kaç gram gittigini de yazalım bacılar unutuyoruz kim kaç kiloydu
Ya da ben unutuyorum dün ne yedigimi bile hatırlamıyorum
Hava durumunu bildiriyorum :52:72.4 yani 700 gram vermişim:46:
Orayi karistirmayin
Sana da tebrikler tatlim
Efe çarptı ki ne çarpma dörde kadar nöbet tuttum sonra 8 de güler gelmiş eşim demiş karam uyuyo
O da demiş ütüye başlarım ben ses yapmam canım ya seviyom onu da:48:
Dokuz buçuga kadan uyudum iyi geldi :21:
Anam bu bebe niye uyumuyo yaw
selam canlar kaç gündür selam diyorum gerisini getiremiyorum dün girdim o kadar alıntı yaptım sonra görümce geldi hiçbirşey yazamadan çıktım artık geçmiş yapmak bana hayal oldu
herkesler iyidir yaramaz bir durum yoktur umarım
bu arada bu hafta 300 gr gitmiş offf of gitmiyor bu kilolar yapıştı kaldı sanki

evet canım son 5 ay bu gidişler bana yapışıp kalacak son günlerde düşünüyorum tüp mide mi yaptırsam acaba ama korkuyorum ben ameliyat işlerinden yaaa
bu arada stres, seboş, karam tebrikler kilolar gitmiş blis yarım kilo birşey değil canım verirsin
Kiz benim tebriklik bi durumum yok aldiklarimi anca verdim
Hadi hzlanak braz bacim yaz geliyo
herkese selam kızlar kolaylık dileyenlerede teşekkürler dün akşam 12 ye doğru bizimki ishal oldu derdi buymuş:14:
bu saate kadar 3 kere yaptı yine ne oldu bu çoçuğa yediği birşey dokundu sanırım geçmezse pazartesi yine doktor yolu gözüküyor:14:
Kiz sen de cok cektin mertosun popisinden
bugün evde köskös loturdum:47:
bilgisayar elime değerse bakıp çıkıyorum:91::10:
Hic cikma bosver disardayim ben feci sicak bu yaz napicaksak

evet bizim bir ay oldu cikali insaallah kurabiyeler dis seklinde yapmak istiyorum dis seklinde Pasta eylülün disi cikti yazan ,kapiya tülden dis seklinde süs tabiki bugdayimiz, kolyemiz misafirlerimizede dis mignatisi hediye birde mevlüt okutamamisdik eylül dogudugunda mevlüt okutmak istiyorum insaallah böyle hepsi bir arada ALLAH nasip edersetabiki

evett canim kokoslugu biliyor ama suyla arasi yok cadinin
dogdugunda ilk aylarda cok kabizlik cektik ama simdi kivamli yapiyor ama rahat yapiyorr

mutlaka isisina bakmissindir ama belki o an icin ona sicak gelmis olabilir yada uykusu var yemek istemedi canim birdaha denersin

canım bende öle düşündüm ısısına baktım acısız diye aldım ama acımı diyede baktım gerçi pişirirkende bakmıştım ama

uykusu geldiğinden heralde uyuyor zaten şimdi

sebos harıl harıl geçmiş okuyor:1: ayak seslerini duyuyorum:36::36:
elifoyküde açık kaldı kesin:27:
hadi kaçtım:51:

burdayım kız bende girip çıkıyom oğlanı uyuttum gerçi birazdan uyanır

rahatsın herale bugün Mehmet anneanneisndemi

seboş napıyon bacım kız ben utanıyom hala geçenki karışırmalarımdan:17::17::17::17::17:

kızmadın dimi

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar şuan azaldı bakalım durum ne olucak damla damla yaptı.
umarım devamı hiç gelmez tamamen düzelir.

Back
X