- 1 Kasım 2011
- 1.838
- 243
- 163
10 ml cok az suyu her yerde yanimda tasiyorum bir iki cekiyor ondan sonra oynuyorrr her türlü Zaman denedim sevmedi cadi bi ara Doktor yarim kesme Seker koy dedi ozaman icti biraz onuda birakti geri ancak sofradan biraz tuzlu birsey yiyince iciyor suyu yoksa icmiyor bardaktan bile teklif ettim acaba biberonu sulugu sevmiyormu diye onunlada oyun oynuyorr![]()
canım belki gereksinim duymuyordur şuan kakası falan nasıl kabız oluyormu
ya gerçekten aynı reklamlarımı görüyoruz
mesela bende full tombul kadınlar ve nasıl zayıfladıkları ile ilgili şeyler var
tekstil reklamlarıda şimdi çıkıyor
canım geçen spor aletlerini konuşurken de çıkmıştı dimi bisiklet reklamı sana demiştim şurda indirimdeymiş diye
tarhanayı sever heralde ben sebze çorbasına tarhana atıyorum öylede güzel oluyor![]()
bende içine bişi atsammı diye düşündüm ama bu sefer sadece kıyma koydum bakalım napıcak.sevrse bende sebze çorbalarına falanda atarım
sağol cnm.ya diş buğdayı yapılıyor ama yapayım mı yapmayım mı karar veremedim:44:sizde var mı?nasıl yapılıyor?
sağol tatlım..
sağol canım..yok çok şükür fazla huysuzluk olmadı..sadece biraz kuru öksürük salyaları birikiyormuş ondan olabilirmiş , birazda mız mızlık herşeyi ağzına götrüp dişlerini kaşımak istiyodu..ama çok sürmedi 2-3 gün..
sağol cnm..yok yok fazla huysuzlanmadı..hı birde uykusuzluk çok oluyordu ben dişe bağlıyordum..gece çok sık uyanıp emmek istiyordu.maaşallah gece çok az uyandı diş çıktığından beri.![]()
maşallah canım inşallah diğer dişleride böle sıkıntısız çıkarır
insaallah sever canim eylül seviyor gerci eylül yemek konusunda cok sikintili bir bebek degil maasallahi varo konuda tarhana iyi olur bende cok severim bendemi yapsam napsam
![]()
maşallah canım eylüle
benim oğlanda yemek konusunda seçici değildir iştahlıdırda ama ilk defa yiyecekya tarhanayı merak ettim severmiki diye
yap canım sende