• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

karam hala yok bak merak ettim efe çok coştu galiba:5:
coşsada girerdi bi görünürdü
bende merak ettim

ne yapsın canım kaşınıyor demekki diş konusunda birşey yapamaz ki genetik.belki ahmetin erken gelir.
inşallah canım

Mudurle dedikodu mu:53:

Hani bana kahve:19:

Valla hersey ikram et marjim cok acim:56:

Bizimki de kusuyo arada ne var ne yok cikariyo
Sebosu uyuttum ama mizmizlanip duruyo ustunu acti sicaktan bunaldi heralde:26:
Karam nerde hakkaten kambersiz dugun olur mu ayol
o müdürle değil müfettişle bile yapar anacım karam işte :46:
ciddi ciddi açmısın
ahmette hep terliyor kısa kolluydu ama yatarken uzun kol giydirdim ama belli bunalıyor hep üstü açık

En guzeli o aslinda da yapmis bulundum cnm
Pamukcuk niye cikmis yavrumda mamadan mi ki
bilmiyorum mamadan olurmuki

Iyi geceler hanimlar nasilsinizz ? Biz biraz üsüttük üstünede devamli mide siskinligi kusuyor üst dislerse yolda galiba :31: geceleri üc gündür bas bas bagiriyor uykunun icinde hickira hickira agliyor avutulmuyorda hemen :50: anlamafim nesi varr bir disi ciksin rahatlar dediler bence alakasi yok ilk disinde buhkadar degildi sanki:5:! Bunlarin haricinde biz iyiiz giremedim bir kac gündür gecmis de yapamadim :50: umarim sizlerde keyfleryerindedir hannimlar ve onlarin tatli kuzulari:34:

$3366901539_a409ec4c51.webp

buyur seboşum

bende merak ettim

inşallah canım

ciddi ciddi açmısın
ahmette hep terliyor kısa kolluydu ama yatarken uzun kol giydirdim ama belli bunalıyor hep üstü açık

belki ya biryere gitmiştir yda misafiri vardır.

Iyi geceler hanimlar nasilsinizz ? Biz biraz üsüttük üstünede devamli mide siskinligi kusuyor üst dislerse yolda galiba :31: geceleri üc gündür bas bas bagiriyor uykunun icinde hickira hickira agliyor avutulmuyorda hemen :50: anlamafim nesi varr bir disi ciksin rahatlar dediler bence alakasi yok ilk disinde buhkadar degildi sanki:5:! Bunlarin haricinde biz iyiiz giremedim bir kac gündür gecmis de yapamadim :50: umarim sizlerde keyfleryerindedir hannimlar ve onlarin tatli kuzulari:34:

rabbim kolaylık versin canım yazık miniğim hastamı oldu geçmişler olsun:16:
üst dişler daha zor çıkar diye biliyorum

bende merak ettim

inşallah canım

ciddi ciddi açmısın

Gayet ciddiyim cnm
Buyuk ihtimalle mamadan
Iyi geceler hanimlar nasilsinizz ? Biz biraz üsüttük üstünede devamli mide siskinligi kusuyor üst dislerse yolda galiba :31: geceleri üc gündür bas bas bagiriyor uykunun icinde hickira hickira agliyor avutulmuyorda hemen :50: anlamafim nesi varr bir disi ciksin rahatlar dediler bence alakasi yok ilk disinde buhkadar degildi sanki:5:! Bunlarin haricinde biz iyiiz giremedim bir kac gündür gecmis de yapamadim :50: umarim sizlerde keyfleryerindedir hannimlar ve onlarin tatli
Eylulcum gecmis olsun cnm
Marjim valla gotururum ben bunlarin hepsini
Ellerine saglik
Bugun arada tatli krizim nuksetti ama yemedim:46:

merhaba canım geçmiş olsun bizimkininkilerde çok yakın üst dişleri rahatsızlık veriyor belli.

Gayet ciddiyim cnm
Buyuk ihtimalle mamadan
Iyi geceler hanimlar nasilsinizz ? Biz biraz üsüttük üstünede devamli mide siskinligi kusuyor üst dislerse yolda galiba :31: geceleri üc gündür bas bas bagiriyor uykunun icinde hickira hickira agliyor avutulmuyorda hemen :50: anlamafim nesi varr bir disi ciksin rahatlar dediler bence alakasi yok ilk disinde buhkadar degildi sanki:5:! Bunlarin haricinde biz iyiiz giremedim bir kac gündür gecmis de yapamadim :50: umarim sizlerde keyfleryerindedir hannimlar ve onlarin tatli

Ellerine saglik

sebos sabote ediliyosun dikkaaat:52:
neyse ben pilv yedimde tokum canım çekmedi:39:

iyi geceler kızlar ben kaçıyorum görüşürüz karamı görürseniz selam söyleyin:54:

Gayet ciddiyim cnm
Buyuk ihtimalle mamadan

Ellerine saglik
mamayı gece yatarken muhallebi yapımında kullandım ondanmı oluyor diyorsun
annemde sıcak çorba veya bişeymi içirdin dedi

Sagolun arkadaslar burayida özledim ama simdi cikmaliyim eylül uyandi hepinize iyi geceler :3: allaha emanet olun stress canim sizede gecmis olsun ahmet pamukcukmu oldu?

Gayet ciddiyim cnm
Buyuk ihtimalle mamadan

Iyi geceler cnm:54:
Gayet ciddiyim cnm
Buyuk ihtimalle mamadan

mamayı gece yatarken muhallebi yapımında kullandım ondanmı oluyor diyorsun
annemde sıcak çorba veya bişeymi içirdin dedi

Sadece muhallebiyle mi yedirdin
Sicaktan niye pamukcuk olsun ki:26:
Bilemedim simdi

Gayet ciddiyim cnm
Buyuk ihtimalle mamadan

a.s iyi geceler tatlım

Yok cnm sanmam acim deyince kiyamadi marjim bana
Pilav mi oh gotur
Kiz stres millet ust dislere gecti bizde bi is yok daha:51:
ne biliyim bacım genlerde sıkıntı var işte
bizim 30 kiloluk sallananlardan belli değilmi:1:
sebos sen çok geç geliyosun bende kaçıyorum iyi geceler canım
eylül canım sanada iyi geceler ve diğer herkese tabiki:16:

Sagolun arkadaslar burayida özledim ama simdi cikmaliyim eylül uyandi hepinize iyi geceler :3: allaha emanet olun stress canim sizede gecmis olsun ahmet pamukcukmu oldu?
evet canım ilk defa oldu hemde 8 aylıkken çok garip gerçekten

Sadece muhallebiyle mi yedirdin
Sicaktan niye pamukcuk olsun ki:26:
Bilemedim simdi

evet artık biberondan içmiyo süt beyefendi o yüzden gece böyle veriyorum
sabah kahvaltıyada koymuyorum mama sadece suyla yapıyorum hafif olsun diye

evet canım ilk defa oldu hemde 8 aylıkken çok garip gerçekten

evet artık biberondan içmiyo süt beyefendi o yüzden gece böyle veriyorum
sabah kahvaltıyada koymuyorum mama sadece suyla yapıyorum hafif olsun diye

Evetcanim garip bir ara bizdede oldu yada ben öyle sanmistim eczaneden bir merhem verdiler ama pamukcuk degil bük bir ihtimal dedi doktor eylülündilindeydiiii pamukcukda daha cok damakla yanaklarda olur dedi doktor sizinki nasil bilmiyorumda tam emzigin veya biberonun geldigi yerde iz gibiydi ve ptürlüydü dilinin üstü sonrada ateslendii birazaman sonrada gecti
Insaallah sizinkide cabuk gecer canim herseyi agizlarini aliyorlar pamukcukda bir mantar türüymüs bulasir gecmis olsun

Back
X