• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

haklısın canım biz evdeyiz zor yetişiyoruz sen nasıl yetişeceksin.
şanslısın annenin yardımcı olması çok iyi benimde annem öyledir çok fedekardır ben hamileyken her hafta bize gelip temizlğimi yapardı.
ben hamile halimle yorulmayım diye 9 ay temizlik nedir bilmedim hemde kendisi çalışıyor hem bana hem kendi evine yetişti tatil nedir bilmedi,lohusaykende öyle sarmayı çok severim sarmaya vaktim olmuyor diye tencere tencere sarıp getiriyor sağolsun.

ah canım anneler, benim canım anneler :)
nasıl kutliycaz ya anneler gününüü?? pahalı olmalı demiyorum çok güzel olmalı diyorummm

konuşunca acıktın dimi hep bunlar böyle yapıyor:19:benim bir suçum yok:19:
tabi canım, sen bi şey demedin
hep bu kızlar, ah ah :p

karam sarmayı iyi kapat sen, bak açılıyomuş
fıstık içlerini de ayıkla, eşine sun güzelce ;)

ah canım anneler, benim canım anneler :)
nasıl kutliycaz ya anneler gününüü?? pahalı olmalı demiyorum çok güzel olmalı diyorummm

tabi canım, sen bi şey demedin
hep bu kızlar, ah ah :p

karam sarmayı iyi kapat sen, bak açılıyomuş
fıstık içlerini de ayıkla, eşine sun güzelce ;)

ben eşime dedim gece nöbet tut ben uyuyayım 10 a kadar en güzel hediye bu dedim o:53:
bu kadar zahmetli hediyeyi beklemiyordu:52::52::52:
bir dahakine bantlayacam kapagı :47:
fıstık içi her daim sunuma hazır :21::21::21::21:

ben eşime dedim gece nöbet tut ben uyuyayım 10 a kadar en güzel hediye bu dedim o:53:
bu kadar zahmetli hediyeyi beklemiyordu:52::52::52:
bir dahakine bantlayacam kapagı :47:
fıstık içi her daim sunuma hazır :21::21::21::21:

bizimkini demiyorum anacım, ben annemi nasıl kutlicam diyorum

sen de beceriklsiin işte bacım, hem düzenli yemek yapıyosun artık hem fıstık içi her daim hazır :12::21::6:

ya valla billa süper fikir
ben arada yapayım diyorum ama o iş bende yalan oluyo, sen yap karam. ben yapamadım sen yap bacımm :)

elifoyku ben de bayılırım bisküvi-çay veya kurabiye-çay veya kek-çay :))
benim eşim gidiyo bu akşam. daha önce de dedim bak sen de eşin gidince gel bize pasta olcak evde, sen de kurabiyeni getir. ohhh misssss :56:

ben hep düşünen, inceleyen, evhamlı, stresli biriyim normalde ama senin bu felsefeni benimsemek için ugraşıyorum son zamanlarda. arada söyle böyle karam ya, iyi geliyo enerji bombası :)

keşkekkkk, bayılırııımmmmmmm
süper pişmiş nohut, bugday, et di mi :)

tam çaylık görünüyo
sizin de güzel katkılarınızla az önce binadaki kantin benzeri şeye gidip poaça aldım. evet itiraf ediyorum, yedim :(
teşekkür ederim tüm yemek muhabbeti için canım arkadaşlarım, cumartesinin 50 gr'ı sizden ona göre :P

ohh ye bacık götür bişi olmaz.

kız benim koca gidene kadar seninki gelir galiba 3 gün demiştin.benimki pazar gidio.yalnızmı olucan canım

ben sana anlatayım pazarlık taktiklerini adam üstüne para koyar sana veriri ürünü:52::52:

sen bana sor annemmm:16::16::16:görmemişimdir:16::16:

off öykü canım çekti beaa kakaolu dimi yanık degil yani:52::52:
evet canım yapışmıyor pogaça hamuru gibi degil yani:51:
afiyet olsun begendin dimi ohh yanına çay kahve götürr:8::8:

kakaolu canım 1-2 tansinin altını yaktım ama:17:

konuşunca acıktın dimi hep bunlar böyle yapıyor:19:benim bir suçum yok:19:

tabi canım kara suçsuz:23:

tarifi özgünleştir dedik sen yeni tarif yazmışsın kız öykü:1:
2 pakete 1 su bardagımı yag:44:

kız ben bi baketin içinden 2 paket çıkınca hepsini koyayım dedim.sende yoktun o ara koydum gitti 150 gr oldu sen 75 gramlıkmı yapmıştın.yanlışmı yaptım yaneee

tadı güzel ama ben paket farkı vardır diye düşündüm

ohh ye bacık götür bişi olmaz.

kız benim koca gidene kadar seninki gelir galiba 3 gün demiştin.benimki pazar gidio.yalnızmı olucan canım

kakaolu canım 1-2 tansinin altını yaktım ama:17:

tabi canım kara suçsuz:23:

kız ben bi baketin içinden 2 paket çıkınca hepsini koyayım dedim.sende yoktun o ara koydum gitti 150 gr oldu sen 75 gramlıkmı yapmıştın.yanlışmı yaptım yaneee

tadı güzel ama ben paket farkı vardır diye düşündüm

bakmadım kız hiç 1 paket kullandım gitti 2 li satılıyor ya tekini kullandım gram falan bilmedim :44:

bakmadım kız hiç 1 paket kullandım gitti 2 li satılıyor ya tekini kullandım gram falan bilmedim :44:

hımm anladım canım ebnde benimki ikili diye ikisini koydum sen tek koymuşsun yane yanlış yapmışım.:17::17:

neyse bidahakine tek paketle deneyim bende

bak birden aklıma lohusa günlerim geldi dahada sinirlendim şimdi:47:oğlum 37 haftalık 2.200 doğdu ben sezaryanlıyım canım acıyor göğsümün ucu çok küçük oğlum tutamıyor süt içemiyor ben de psikoloji berbat bide her gelen bu çocuk niye bu kadar küçük niye emmiyor niye sürekli uyuyor kesin hasta yok sarılık olmuş yok cart yok curt ve sonuç bi gece sabaha kadar ağladım kimse bu kadın lohusa üstüne gitmeyelim demedi
niye ağladın bacım atsaydın fırçayı münasebetsizlere onlar ağlasaydı
seboş gibi ben içiyorum sütü deseydin:52::52::52:
hangi anne istemez ki bebegi anne sütü alsın onlarınki de boş laf:47:
millet bana da diyor saalamaya alıştırmışınsın tövbee sanki kendileri nasıl uyutuyormuş görmek isterdim:47:

off valla milletten fenalık gelyor artık:47:
ben eskisi gibi takmamakla yine de zaman zaman üzüyorum kendimi:ssz:
ama bildigimi okuyom kvalideye bile taviz yok:47:
helal karam arkandayım cnm
allah allah ya insanlara bak doğum yapmş kadına edilecek laflarmıymış bunlar.nasıl insanlar var yaa allahım korusun bölelerinden.

bende hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hergün takip ediyorum ama çok az yazdım.çok aktif değildim.arada bi yazardım devamlı okurdum.streste arada yazardı hatırlıyorum sanki.
eskilerden aktif olan kimse yok şimdi bi süksük geliyor oda arada.ama belliydi zaten çok sorunlar oldu topikte.

sanada güzel günler inşallah canım.
neler olmuş öyle ben de bilmyorum hiç
Geçmiş olsun canım:5:
Ben de hafif üşütmüşüm heralde her yerim agrıyor bogazım batıyor bu havalar bizi mahvetti
Efeninde burnu dolu otribebeyi görünce çıflık atıyor:1:

geçmiş olsun tatlım

şu saat oldu hala işteyim:41::41::41::47::47::47:

yok canım ne uyuması kucakçı ya sırtı yer görsün diye yapıyorum:30:
himm eksigi varsa alabilirirsin hamam sauna olur :46:evini git temizle kadın rahat etsin sabah da güzel kahvaltı hazırla :51:
evini nası temizliim ya ben evimde toz alamıom :)

ama hamam sauna çok iyi fikir, oğlumu taşımaktan beli ağrıdı anacıgımın..

evini nası temizliim ya ben evimde toz alamıom :)

ama hamam sauna çok iyi fikir, oğlumu taşımaktan beli ağrıdı anacıgımın..

götür işte kadın kese attırsın kendine masaj yaptırsın oh miss benim hamam vaktim geliyor heralde :27:

seboşş hala işte misin hani üç saatti senin iş özeniyordum sana :51:

marjii yapsın tek paketle hele bir bakalım kaç grammış:44:kafama takıldı :44:
tadı güzel oldu diyrosun ama agızda eriyor dimi:56:

yapınca bakalım canım çokta ağzıda erimiyo ama tadı çok güzel.o benim hamurumun kıvamıyla yada pişirme süremle alakalı olabilir.dedimya bikaçtanesinin altını yakmışım diye

ben buraya yazarken elimde elma kemiriyorum:39:
efe yürütecinde geziniyor bir baktım çıglık atıyor eli ayagı titriyor agzının suyu akmış benden
elma istiyor parmagımla ezdim verdim hala kedinin cigere baktıdgı gibi bakıyor :27:
kış piş diyom ama gitmiyor aldım rendeyi elime yaptım bir püre verdim kaşıkla cıkk
istemiyor len eşşek sıpası az önce peşimden ayrılmıyordun ne oldu şimdi:36::36:

yapınca bakalım canım çokta ağzıda erimiyo ama tadı çok güzel.o benim hamurumun kıvamıyla yada pişirme süremle alakalı olabilir.dedimya bikaçtanesinin altını yakmışım diye

sen şantiyi çok koymuşsun:47:yoksa agızda dagılıyor eskiden balık kurabiyeler vardı paketin içinde
satılırdı bizim zamanımızda aynen öyle oluyor :47:tarifime laf yok:27:

Back
X