• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba hanimlar,
karam, benim oglum da aynen hic bisey yemiyodu hemde bayagi surdu istahsizlik, cok huysuzdu hemde asiri derecede oyun yaparken bile agliyodu, dokundurmuyodu damaklarini ve ardindanda 1 disi patladi alttan simdi 2 tane var... sizinkide distir buyuk ihtimal.

Benim oglanda bana ve babaya cok duskun kimsenin kucagina gitmeyi sevmiyor bazen cok bunaltiyor, biryere gidince gozu beni gormeyince hemen agliyor varmi sizde boyle durumlar ?

gece uykulari da pek duzenli sayilmaz, bazen sadece 2 ya 3 kalkip su iciyo ama bazen 30 defa kalkiyorum gunduz leri 2 defa yatiyor 3 saati buluyo bazen toplam uykusu...

bizden boyle hanimlar...

hoşgeldin canım:46::46::46:
sesin hiç çıkmıyordu:46::46:
sesini duyduk böylelikle:21:
evet aynen öyle oyun oynuyoz birden bagırıyor çagırıyor
ve sebepsiz yere aglıyor tamam zaten çok akıllı degildi ama böyle de degildi
üç gün ateşi de vardı:5:sizin ne kadar sürdü demekki çok zorlu geliyor dişler :5:

selamlar
dün giremedim kilo bildirimi mi yapacam sonrada misafirim bugün de var:37:
67.1 istediğim gibimolmuyor çünkü çokk yiyorumm:56:
kilo verenleri biraz okdum stres,mattika, karam:46:
karam geçmiş olsun kuzuya.
stres alelerji demiştin süt allerjisi nasıl oluyor yedirdiğin bir şeyden mi oluyormuş,
birde biz nez amn süt vereceğiz ya sulandırsak da versek olmaz mı:44:
başşkaaaa hııı eliföykü afferinn emr kaan a artık bya baya yürüyor haa ne güzelll

vee b gezel haber de benden var: kıızm dün akşamdan beri nihayeettttt popişini çeviriyor ve yuvarlanıyorr :46:
biliyorum bu biraz basit bi hareket gibi gelebilir size biz daha yeni yapıyoruz ,yan dahi dönemiyordu şimdi oyuncağıyla istediği gibi oynuyor .
emeklemek için kollarını uzatıyor önüne birşeyler indiriyorum, artık vermiyorumm
ve kollarından tutarak çok rahat yürüyor önceleri adım dahi atamıyordu, istediği yere yönlendiriyor benii ve tam bi sokak çocuğu olduu dış kapıya gelince çığık atıyor kapıya vuruyorrr kırıp çıkacakkkkkkk:46:

başka bebeler umarım iyidir hastalıklar bizlerden ve bebişlerimizden uzak olsunnnn:32::32::34:
amin inşallah
bunlar harbi sokak çocuğu korkuyorum kapının yanından geçmeye hemen baybay yapıyor çığlık atıyor sıpa
hivdayada maşallah totoyu çevirebildi ha tembel:emir_bebek:

götürün bakalım umarım bir an önce iyileşir efe:5::5::5:

maşallah hivdaya :nazar:dönmeye başlamış bizimki 4 aydan beri dönüyor peşinde koşmaktan mahvoldum döne döne tehilkeli yerlere gidiyor geçen telefonun kablosunu yerken yakaladım:27: 1 dk yanlız bırakmaya gelmiyor dönmeyi bizimki gibi abartırsa işin çok zor
ahmette kablo kovalıyor nesi cazip kablonun anlamıyorum:26:

bende merak ediyorum stres öyle eşlere bravo çoğu zorlamayla yardım ediyor:31:
aslında onlarda işte yoruluyor bide eve gelince koşturmaca zormu geliyor ne
amaaan onları anlamak ne mümkün habire dürtücez işte :23:

hiç yemiyo hiçç süzüldü yavrum:5:hepsi vurdu galiba dişlerine baktım aglasa da çatladım bembeyaz olmuş ama kırmızılık yok

hiç deme ya eskiden beri huysuz ama şuanki halini görünce eski halini özledim en azından gülerdi şarkı söylerdi
kudururdu:emir_bebek:

kem küm şey evet benim eşim öyle sanırım her şeyde yardımcı
ve bir gün demedi ben sana bu kadar yardım ettim ben bu kadar koşturuyorum falan demez bazen ben üşenirim
o der gel berabewr yapalım bitsin galiba şanslıyım bu konuda maaşallah diyim de nazarım degmesin
boncugu da koyayım:nazar:

gel bu akşam kudurak :emir_bebek:keyfim pek yok ama bu topik benim kafamı dagıtıyor:118:

aferin hivdaya
efe gibi tembelmiş o da :1: diş emekleme yok oturma süresi uzadı sadece
hayal gücüne de bayıldım bana mail geliyor arada bu kişi yorum yaptı diye ama her yorumda gelmiyor kafasına göre atıyor
kk maili
halamı düzelmedi ben bugün dr götürdün sanıyordum

çok geçmiş olsun karamcım, 6. hastalık mı hiç duymadım. umarım biran önce geçer,
hivda bayadır desteksiz oturuyor ve sanırım oturmayı sevdiği için yatmayı istemiyor kzucuk:34:
aslında oturmak en zoru bebelere

merhaba hanimlar,
karam, benim oglum da aynen hic bisey yemiyodu hemde bayagi surdu istahsizlik, cok huysuzdu hemde asiri derecede oyun yaparken bile agliyodu, dokundurmuyodu damaklarini ve ardindanda 1 disi patladi alttan simdi 2 tane var... sizinkide distir buyuk ihtimal.

Benim oglanda bana ve babaya cok duskun kimsenin kucagina gitmeyi sevmiyor bazen cok bunaltiyor, biryere gidince gozu beni gormeyince hemen agliyor varmi sizde boyle durumlar ?

gece uykulari da pek duzenli sayilmaz, bazen sadece 2 ya 3 kalkip su iciyo ama bazen 30 defa kalkiyorum gunduz leri 2 defa yatiyor 3 saati buluyo bazen toplam uykusu...

bizden boyle hanimlar...
sesini duyduk ya dahada bişey demiyorum:3:

geçmişe mazi derler deyip ilk sulu esprimi patlatayım:51:
geçmiş dedim topu topu 1 sayfacıkmış:1:

sessiz fırtına bebegini tanıyabilir miyiz hünerleri ne neler yapar:6:

Evet yaa hep takipteyim sizi hemde hamileligimin basindan beri gizli sakli takiliyodum dermisim:1: yok saka bi yana bagimlilik yapiyor diye yazmiyodum pek... hep okudum sizi ama ara sira yazarim artik
Oglum 08/09/12 dogdu adi Selahattin Ensar, oldu bitti eli ayagi durmaz cok hareketli ve cok aglardi ama artik duzeliyoruz yavastan da olsa :9: tek basina oynamayi hic sevmez illaki ya ben ya babasi...elifi n bebegi gibi 4/5 adim atiyor ama emekleme hic yok biyerlerden tutnunmaya calisiyo bi kac gundur masallah ...

ek gidaya gelince bazen masallah cok guzel yiyor bazen de istahsiz oluyo gun gunu tutmuyo valla... artik anne sutu bitti diyebiliriz cok azaldi zaten ...

pazar pazar dr mu var bilmiyorum varsa da yarın ögleden sonra götürecez gösterecez
gündemi sen yazıyosun tabi geçmiş olmaz geveze:23::52:koyayım da kızma kıss:48:

Evet yaa hep takipteyim sizi hemde hamileligimin basindan beri gizli sakli takiliyodum dermisim:1: yok saka bi yana bagimlilik yapiyor diye yazmiyodum pek... hep okudum sizi ama ara sira yazarim artik
Oglum 08/09/12 dogdu adi Selahattin Ensar, oldu bitti eli ayagi durmaz cok hareketli ve cok aglardi ama artik duzeliyoruz yavastan da olsa :9: tek basina oynamayi hic sevmez illaki ya ben ya babasi...elifi n bebegi gibi 4/5 adim atiyor ama emekleme hic yok biyerlerden tutnunmaya calisiyo bi kac gundur masallah ...

ek gidaya gelince bazen masallah cok guzel yiyor bazen de istahsiz oluyo gun gunu tutmuyo valla... artik anne sutu bitti diyebiliriz cok azaldi zaten ...
selahattin ensar güzel isim ismi gibi güzel yaşasın sağlıkla inşallah:nazar:

allah bagışlasın canım maaşallahh ensara:nazar:
hızlı gonzaleslerden desene :46: evet bagımlılık yapıyor dogru artık poz verirken bile burayı düşünüp
poz veriyorum :12:baktım profiline de bir yerede yazmıyorsun dedim in midir cin midir nedir aralarda yazdım sana okuyor muydun:34:
ahmet paşada kaç gündür tutunup kalkıyorda bacakları çok güçsüz duramıyor kendi başına

niye hiç aynaya bakmıyomusun :52: :52: :52:kop kop kop :18:

evet yay gibi oluyor sallanıyor efe de:23:
hatırladım diyorum canım farkettim demedim buraya yazarken koca göbegimi bile unutuyorum:52:
gıdık halt etmiş gıdıkla gıdıkla:52:

selamlar
dün giremedim kilo bildirimi mi yapacam sonrada misafirim bugün de var:37:
67.1 istediğim gibimolmuyor çünkü çokk yiyorumm:56:
kilo verenleri biraz okdum stres,mattika, karam:46:
karam geçmiş olsun kuzuya.
stres alelerji demiştin süt allerjisi nasıl oluyor yedirdiğin bir şeyden mi oluyormuş,
birde biz nez amn süt vereceğiz ya sulandırsak da versek olmaz mı:44:
başşkaaaa hııı eliföykü afferinn emr kaan a artık bya baya yürüyor haa ne güzelll

vee b gezel haber de benden var: kıızm dün akşamdan beri nihayeettttt popişini çeviriyor ve yuvarlanıyorr :46:
biliyorum bu biraz basit bi hareket gibi gelebilir size biz daha yeni yapıyoruz ,yan dahi dönemiyordu şimdi oyuncağıyla istediği gibi oynuyor .
emeklemek için kollarını uzatıyor önüne birşeyler indiriyorum, artık vermiyorumm
ve kollarından tutarak çok rahat yürüyor önceleri adım dahi atamıyordu, istediği yere yönlendiriyor benii ve tam bi sokak çocuğu olduu dış kapıya gelince çığık atıyor kapıya vuruyorrr kırıp çıkacakkkkkkk:46:

başka bebeler umarım iyidir hastalıklar bizlerden ve bebişlerimizden uzak olsunnnn:32::32::34:
maşallah kızına. yaptıkları her yeni şey büyük heyecan:emir_bebek:

mattika döküntüler hala var özellikle çenesinde ve karnında sanırım 6.hastalık okudum diyoki yetişkinlerden alır kim acaba :47:
yarın dr bakalım ne diyecek:5:çarşambaya kadar iyileşir iinş işe o hastayken gitmek çok zor:14:
bacaklara kollara yayılmadı mı döküntüler? ozaman başka bişey gibi. ama 3 gün yüksek ateş çok benziyo 6.hastalığa
0-3 yaş arası bebekler geçirirmiş virüs sebep oluyo çok rastlanan bişey. yetişkinden mi geçti bilmem ama ahmete avm de bulaşmıştı.
10 günde süzülmüştü baya kilo vermişti

ahmet paşada kaç gündür tutunup kalkıyorda bacakları çok güçsüz duramıyor kendi başına
ben de yürüsün dengede dursun diye oyun yapıyorum. tek elimi bırakıyorum ayaktayken aslında bi süre duruyo ama kızıyo elini bıraktım diye. cesareti olsa yürür belki ama korkak çıktı benim ahmet:27:

1 tabak çengelköy salatalığı kısaca hıyarı yedim:21: üstünede rezene oh oh iyi geldi
mattika ne yapıyorsun:3:

afiyet olsun. ben karpuz yedim şiştim. şekerliymiş kaloriliymiş ama yedim bi kere:27:
napayım zorla ahmeti uyuttum geldim, kucakta uyucakmış yerine bırakınca ayağa kalkıyo:37:

allah bagışlasın canım maaşallahh ensara:nazar:
hızlı gonzaleslerden desene :46: evet bagımlılık yapıyor dogru artık poz verirken bile burayı düşünüp
poz veriyorum :12:baktım profiline de bir yerede yazmıyorsun dedim in midir cin midir nedir aralarda yazdım sana okuyor muydun:34:

evet yay gibi oluyor sallanıyor efe de:23:
hatırladım diyorum canım farkettim demedim buraya yazarken koca göbegimi bile unutuyorum:52:
gıdık halt etmiş gıdıkla gıdıkla:52:
kelimeleri kurcalama:52: lafı çevirme gıdık göbek g.. göbek hepsi var mı var:52: :52:

gezmedin heralde hiçi gibi mi geçti günün:6:
ben bugün dana gibi yedim sanırsın içimde efenin kardeşi var:52::52:
varmıdır vardır:21: ben zaten cumartesi pazar diyete off oluyorum:21: yarın dikkat başlar

Back
X