- 11 Ekim 2025
- 47
- 28
- 3
- 26
Uygulamada 4 hafta 4 günlük görünüyorCanım kaç haftalıksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uygulamada 4 hafta 4 günlük görünüyorCanım kaç haftalıksın
Hımm. Dahiliyeye gozukmeniz daha iyi olur. Ilac verecektir bir sure icin.Bu kan tahlilini verirken açtım. Birde ilk cocugumda da yükselmişti sonra düşmüştü
Benim de bugün randevum vardı 5+4 'te çok minik kesesini gördüm ama daha kalp atışı için en az bir hafta var merak etme normal.bir surecKızlar fikirlerinize ihtiyacım var tüp bebek ile hamile kaldım 5. Gün embriyosu 25 kasımda transfer oldum Allah’a bin şükür pozitifi gördüm ama kese etrafında fazlasıyla kanama alanı var onunla birlikte bende sürekli kanama görüyorum çamur gibi kahve rengi bugün 5+6 yım keseyi gördüm göbekten bakıldığında sadece keseyi görüyoruz bebek ve kalp atışı dinletmedi korkuyorum acaba boş gebelik mi diye başından böyle birşey geçen varsa bana yardımcı olabilir mi
Canım ben tiroid hastasiyim düzenli ilaç kullanıyorum ona rağmen geçen ay 5.38 cıktı ve hemen kullandığım gözü artırdı doktorum hamilelikte 2.5 altı istiyorlar değeri mutlaka gitmelisin ertelemeden hemen ilaç vereceklerdir sana da çünkü bebek gelişimi için çok çok önemli sakin ihmal etmeArkadaşlar merhaba, benim tsh 9,13 çıkmış. Haftaya kadın doğum randevum var.birisi dahiliyeye git dedi ne yapmaliyim
Bende 4+5 teyim bugün gittim göbekten minicik bir kese gördük o yüzden olabilir de olmayabilir deKahverengi lekeniz koyu mu bende de oluyor benimde ilk bebişim açık kahve az az 4+4 hafta benimde yarın randevum var kese ultrasonda görünür mü acaba
İnşallah canım inşallahBenim de bugün randevum vardı 5+4 'te çok minik kesesini gördüm ama daha kalp atışı için en az bir hafta var merak etme normal.bir surec
Bende öyle yapmayı düşünüyorum aslinda iyi doktorum ama bakalm için rahat olmazsa degistrcemAynen öyle bakalım eğer cumada konuşmaları normalse başka doktorada gidicem
Vajinal olduğu için olabilir belki ozman benim karından ultrasondu haftaya gideceğim ama bnce senin haftan 5+4degildirBilmiyorum kidinletti vallahi :) inş bebek diye benimkini dinletmediler
Ya çok deneyimsizlerdi zaten
Vajinal baktılar
Valla canım ya zaten zor kavuştuk bebişlerimize tedirginiz zaten insan normal bir açıklama bekliyorBende öyle yapmayı düşünüyorum aslinda iyi doktorum ama bakalm için rahat olmazsa degistrcem
Öyle cnm hayırlısı sabırla bekliycez bakalmValla canım ya zaten zor kavuştuk bebişlerimize tedirginiz zaten insan normal bir açıklama bekliyor
Aynen canım birde sağlıkla büyüdüklerini görelimÖyle cnm hayırlısı sabırla bekliycez bakalm
O kadar sevindim ki gözünüz aydın sağlıkla alın kucağınıza inşallahKızlar buraya yazmıştım ya boş gebelik diye . 6+4 filandı sanırım doktor öyle dedi cuma günü
Bugün devlete gittim doktor bebeği gördü ama 1 hafta geriden geliyo dedi . 5+ 4 müş
Kalp atışını dinletti
Aynı hastanede mi yaptırdınızBenim betam ilk gün önce 237 çıkmıştı 4.gün 636.82 çıktı sizce tehlikelimidir çok korkuyorumda
Bana da sorun yok dedi. Olabilir dedi hatta. Aşırı değilse kanama, acil değil dedi. Minik kanama alanı varmış, rahim büyür/kasılır o yüzden oluşur dedi. Yine de progestan yazdı.Bnde gttm sorun yok dedi kese duryor kanama yok yinede progestan yazdı dinlen dedi 10 gün snra kalp atışı için çağırdı ozman belli olcak sagliklimi degilmi
Selam, randevudan geldim. 5+4 olduğumu söyledi. Kese ve yolk sac gördüm dedi. Ama görülmeyebilirmiş yolk sac. Panik yapma. Kanamamı da söyledim, rahim büyüdüğü için kasılır dedi, o yüzden minik kanama alanları olabilir dedi. Progestan yazdı. 15 gün cinsel birliktelik yaşama dedi. Ben kanamanın bittiğini söylesem de tedbir olarak söyledi. Kalp atışı için de 2 hafta sonra çağırdı.Anladım ben cumadan beri çamur gibi kahverengi kanama görüyorum
Ay canım çok sağol gerçekten ama düşük diyorlar o korkutuyor beni inşallah bende yolk saç görürümSelam, randevudan geldim. 5+4 olduğumu söyledi. Kese ve yolk sac gördüm dedi. Ama görülmeyebilirmiş yolk sac. Panik yapma. Kanamamı da söyledim, rahim büyüdüğü için kasılır dedi, o yüzden minik kanama alanları olabilir dedi. Progestan yazdı. 15 gün cinsel birliktelik yaşama dedi. Ben kanamanın bittiğini söylesem de tedbir olarak söyledi. Kalp atışı için de 2 hafta sonra çağırdı.
Progestan verdi miAy canım çok sağol gerçekten ama düşük diyorlar o korkutuyor beni inşallah bende yolk saç görürüm