• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var tüp bebek ile hamile kaldım 5. Gün embriyosu 25 kasımda transfer oldum Allah’a bin şükür pozitifi gördüm ama kese etrafında fazlasıyla kanama alanı var onunla birlikte bende sürekli kanama görüyorum çamur gibi kahve rengi bugün 5+6 yım keseyi gördüm göbekten bakıldığında sadece keseyi görüyoruz bebek ve kalp atışı dinletmedi korkuyorum acaba boş gebelik mi diye başından böyle birşey geçen varsa bana yardımcı olabilir mi
Benim de bugün randevum vardı 5+4 'te çok minik kesesini gördüm ama daha kalp atışı için en az bir hafta var merak etme normal.bir surec

Arkadaşlar merhaba, benim tsh 9,13 çıkmış. Haftaya kadın doğum randevum var.birisi dahiliyeye git dedi ne yapmaliyim
Canım ben tiroid hastasiyim düzenli ilaç kullanıyorum ona rağmen geçen ay 5.38 cıktı ve hemen kullandığım gözü artırdı doktorum hamilelikte 2.5 altı istiyorlar değeri mutlaka gitmelisin ertelemeden hemen ilaç vereceklerdir sana da çünkü bebek gelişimi için çok çok önemli sakin ihmal etme

Bilmiyorum ki 🤷‍♀️ dinletti vallahi :) inş bebek diye benimkini dinletmediler 😀
Ya çok deneyimsizlerdi zaten
Vajinal baktılar
Vajinal olduğu için olabilir belki ozman benim karından ultrasondu haftaya gideceğim ama bnce senin haftan 5+4degildir

Merhaba arkadaşlar. Evde test yaptım pozitif çıktı. Salı gününe randevu aldım. 1 kızım var ama bi kaç problemli gebelik yaşadım. Dua edin lütfen 🙏🏻

Kızlar selam gebeliğimi 12 Aralık günü saat 13.30 da verdiğim kan testi ile adetime 4 gün kala 192 ile öğrendim.
14 aralıkta akşam 18.30 da 690 a çıkmıştı
Bugün 16 Aralık saat 14.00 da başka bir hastanede 970 çıktı ve içime kurt düştü. Bu hastane ve saat farkından kaynaklanıyor olabilir mi? ( tam 48 saat olmuyor)
Progesteronum 45 çıktı kanamam falan yok çok şükür

Benim betam ilk gün önce 237 çıkmıştı 4.gün 636.82 çıktı sizce tehlikelimidir çok korkuyorumda

Kızlar buraya yazmıştım ya boş gebelik diye . 6+4 filandı sanırım doktor öyle dedi cuma günü
Bugün devlete gittim doktor bebeği gördü ama 1 hafta geriden geliyo dedi . 5+ 4 müş
Kalp atışını dinletti
O kadar sevindim ki gözünüz aydın sağlıkla alın kucağınıza inşallah ☺️

Bnde gttm sorun yok dedi kese duryor kanama yok yinede progestan yazdı dinlen dedi 10 gün snra kalp atışı için çağırdı ozman belli olcak sagliklimi degilmi
Bana da sorun yok dedi. Olabilir dedi hatta. Aşırı değilse kanama, acil değil dedi. Minik kanama alanı varmış, rahim büyür/kasılır o yüzden oluşur dedi. Yine de progestan yazdı.

Anladım ben cumadan beri çamur gibi kahverengi kanama görüyorum
Selam, randevudan geldim. 5+4 olduğumu söyledi. Kese ve yolk sac gördüm dedi. Ama görülmeyebilirmiş yolk sac. Panik yapma. Kanamamı da söyledim, rahim büyüdüğü için kasılır dedi, o yüzden minik kanama alanları olabilir dedi. Progestan yazdı. 15 gün cinsel birliktelik yaşama dedi. Ben kanamanın bittiğini söylesem de tedbir olarak söyledi. Kalp atışı için de 2 hafta sonra çağırdı.

Selam, randevudan geldim. 5+4 olduğumu söyledi. Kese ve yolk sac gördüm dedi. Ama görülmeyebilirmiş yolk sac. Panik yapma. Kanamamı da söyledim, rahim büyüdüğü için kasılır dedi, o yüzden minik kanama alanları olabilir dedi. Progestan yazdı. 15 gün cinsel birliktelik yaşama dedi. Ben kanamanın bittiğini söylesem de tedbir olarak söyledi. Kalp atışı için de 2 hafta sonra çağırdı.
Ay canım çok sağol gerçekten ama düşük diyorlar o korkutuyor beni inşallah bende yolk saç görürüm

Back
X