• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

olsun kız:46::46::46:her hafta bir kilo verilir mi:52::52:
ben bugün okulda tartıldım 1 kilo artmışım :53:kısırdan mı hiçi yedigim kurabiyeler mi
a kurabiye dedim de elifcim arama motoruna tırtıl kurabiye yaz aynı tafif :34:
kız o yediğin içtiğin şeylerdir ben öğleden sonra tartılıyorum 2 kilo fazla çıkıyorum herzaman:9:

çokk çokk çektik :5:mercimek çorba içen bebeler var gaz olmuyo bizimki su içse yarıyor gaz oluyor:43:

:52::52::52:yolup getirene kadar iste netten üç günde elinde:46:
hadi ya dur öyle yapayım getirmezse bugünde
tabi bide fırça kayayım:52:stres atmak için
gerçi ahmette burun fobisi oluştu bu wee nin zımbırtısıyla habire kurcalanbaktan ağzını silerken elim burnuna değse ağlıyor korkudan:27:

bizim burdada yoktu eşim avrupa yakasında bizim çalışanı salmış istanbul kazan bizim adam kepçe nerde bulmuş bilmiyorumda 1 paket bulmuş
niye böyle sıkıntılı anlamadım pahalıda değilki alanı yok diyim

bence gaz ya dönemsel yada bişeyin habercisi ama ney:28:

evet canım ben de anlamadım bulunmaz hint kumaşı mübarek alt tarafı bir boru:52:
dişin dişin:52::52::52:

senin efe hepsini çıkardı kız yoldan:9::9:

kremi tatilde sürerim ben sadece yada öğlen 12-3 arası dışarı çıkarmak zorunda kalırsam.tabi d vitamini almaları laızm ama sabah güneşi alsınlar akşam güneşi alsınlar.öğlen güneşi yakar bebeleri.
ben de öyle yapayım bari :46::46:
kız o yediğin içtiğin şeylerdir ben öğleden sonra tartılıyorum 2 kilo fazla çıkıyorum herzaman:9:

hadi ya dur öyle yapayım getirmezse bugünde
tabi bide fırça kayayım:52:stres atmak için
gerçi ahmette burun fobisi oluştu bu wee nin zımbırtısıyla habire kurcalanbaktan ağzını silerken elim burnuna değse ağlıyor korkudan:27:

1.400 gramdıda 400 yazmadım:52:
he at deki:23:sana iş peşine düş:47:dilimi yoracagıma elimi yorarım de:47:git netten iste:52::52::52:
nasılda fişşekliyom seni ama:9::9:

çok konuşuldu evet ama bir daha konuşalım giyim konusu ev şuan 28.6 ama hani çok sıcak degil ara ara esiyo
efeye sıfır kol ve şort giydirsem hasta olur mu
artık iyice tırsar oldum :18:hasta oldu ya:26:
ha bir de efe sıçrıyor sürekli ve uykusu açılıyor sallıyoz herkes diyo korku var üstünde sizce :53:
yeter kız o sıcakta üşünürmü hiç
bazen ama çok nadir ahmette yapıyor
belki gergin olduğu veya yüksek sese maruz kaldığında yapıyodur bilmiyorum kısacası:ssz:

senin efe hepsini çıkardı kız yoldan:9::9:

kremi tatilde sürerim ben sadece yada öğlen 12-3 arası dışarı çıkarmak zorunda kalırsam.tabi d vitamini almaları laızm ama sabah güneşi alsınlar akşam güneşi alsınlar.öğlen güneşi yakar bebeleri.
ben hiç sürmedim ahmet hep yanmış nede olsa sokak çocuğu misali dolaşıyor fırfır:10:

ben de öyle yapayım bari :46::46:

1.400 gramdıda 400 yazmadım:52:
he at deki:23:sana iş peşine düş:47:dilimi yoracagıma elimi yorarım de:47:git netten iste:52::52::52:
nasılda fişşekliyom seni ama:9::9:
kız adamın benden çektiği :4:

normalde çok yavaş ağırkanlı biriydi benden fırça yiye yiye atom karınca oldu:52: ben ağzımı açmaya kalmadam adam boşada olsa koşmaya başlıyo evin içinde:52: sırf çenem düşmesin diye
ama tabi ben söylenecek çok şey buluyorum o ayrı:ssz:

belki gergin olduğu veya yüksek sese maruz kaldığında yapıyodur bilmiyorum kısacası:ssz:

ben hiç sürmedim ahmet hep yanmış nede olsa sokak çocuğu misali dolaşıyor fırfır:10:

şor tşirt giydircem hasta olursa sen bakacaksın:52:ne de olsa sen ahmetten tecrübelisin:51:
yok benimki sürekli yapıyor:25:
yüksek ses yok kız gecenin sessizliginde yapıyor:53:
agresif defresi haller mi:31:
efe de otriyi görünce başlıyor çıglıga ben tutuyom kolları kafayı babası çekiyor

kız adamın benden çektiği :4:

normalde çok yavaş ağırkanlı biriydi benden fırça yiye yiye atom karınca oldu:52: ben ağzımı açmaya kalmadam adam boşada olsa koşmaya başlıyo evin içinde:52: sırf çenem düşmesin diye
ama tabi ben söylenecek çok şey buluyorum o ayrı:ssz:

:60::60::60:
hay sen çok yaşa emi:9::9::9:stress alışverişte görsün misali:52::52:

şor tşirt giydircem hasta olursa sen bakacaksın:52:ne de olsa sen ahmetten tecrübelisin:51:
yok benimki sürekli yapıyor:25:
yüksek ses yok kız gecenin sessizliginde yapıyor:53:
agresif defresi haller mi:31:
efe de otriyi görünce başlıyor çıglıga ben tutuyom kolları kafayı babası çekiyor
bana hasta çocuk deme:19: buz gibi soğurum senden:41:

çokk çokk çektik :5:mercimek çorba içen bebeler var gaz olmuyo bizimki su içse yarıyor gaz oluyor:43:

ıns bıran once gecer cnmm zor walaa uykusuzluk fenaa
bizim burdada yoktu eşim avrupa yakasında bizim çalışanı salmış istanbul kazan bizim adam kepçe nerde bulmuş bilmiyorumda 1 paket bulmuş
niye böyle sıkıntılı anlamadım pahalıda değilki alanı yok diyim

bence gaz ya dönemsel yada bişeyin habercisi ama ney:28:
allah korusunn cnm yaa hasta olmasın kuzularımız
çok konuşuldu evet ama bir daha konuşalım giyim konusu ev şuan 28.6 ama hani çok sıcak degil ara ara esiyo
ha bir de efe sıçrıyor sürekli ve uykusu açılıyor sallıyoz herkes diyo korku var üstünde sizce :53:
bızım odası 27 derece hava kapalı ve yagmurlu karadenızde.. sıfır kol soort gıydırme bence benn askılı cıtcıt body uzun kol altust takımm corap gıydırıyorum hava sıcak oluncaa kapı cam acık odaa dedıgn gıbı gıyınıyorr
korku olabılır cnmm bolbol ayetel kursıyı felak nas surelerını oku cnm

Son düzenleme:
dinleniyorum sizlerle elif:16:

:52: bu korku sana yeter
yarasın kısırlar cumartesi bu hafta benden iyi haber beklemeyin o yüzden yanıma tombiş arıyodum ohhh seni buldum:21:

:16::16::54:
bende canım bende her boş vakit bulduğumda burdayım.

bzıımde aynı kacgundurr bolee ve dungece normalde uykusunda hıc kaka yapmazdı kaka yapmıss.. dedıgın gıbı acaıp gazı varr usutmuyorumdaa sureklı gaz yapıodu omu rahatsız edıyor anlamadım.. degısık bıseyde yemedı.. anlamadım gıttı..diş cıkarken gaz yaparmı :1::1::1:

hepımız aynı sıkııntıları yasıyoruzz sabır sabır oda bıyerde bıtıyorr. allahh bıze yardım etsın .:26:ne cektık su gazdan bee e:49::49:

yok canım sanmam dişi gaz yaptığını.havalar bi iyi bi kötü belki farketmeden üşütüyoruz bebeleri.bi terleyip bi üşüseler tamam işte al sana gaz.

olsun kız:46::46::46:her hafta bir kilo verilir mi:52::52:
ben bugün okulda tartıldım 1 kilo artmışım :53:kısırdan mı hiçi yedigim kurabiyeler mi
a kurabiye dedim de elifcim arama motoruna tırtıl kurabiye yaz aynı tafif :34:

bakayım bacım:34::54:

ben daha mercimek bile vermiyorum korkumdan.hergün yoğurtta vermiyorum ben.

canım eviniz baya sıcak üşmez merak etme.bizim ev şuan 27 derece ben kısa kollu giydirdim onla bile terliyor.hele akti,f olduğu zamanki her zaman aktif su gibi oluyor.ama şu gazdan sıfır kola geçmekten korkuyorum şu ara.bi ara giydiriyorudm ama o zaman dışarısı 30 dercelerdeydi.

benim oğlanda bazen sıçrıyor normaldir bence.üstünde korku var ne demekmiş canım.

bende daha hiç sürmedim çünkü daha sıcaklarda öğlen güneşine çıkmadık hiç.ama akşam güneşi bile hafif koyulaştırdı tenini oğluşun.

bızım odası 27 derece hava kapalı ve yagmurlu karadenızde.. sıfır kol soort gıydırme bence benn askılı cıtcıt body uzun kol altust takımm corap gıydırıyorum hava sıcak oluncaa kapı cam acık odaa dedıgn gıbı gıyınıyorr
atlet ve üstüne uzun kol alt üstmi:53:

biz atleti ve uzun kolu bırakalı aylar oluyor
bide şöyle bişey var kız çocuk sıcağı sever erkek çocuklar kesinlikle dayanamıyor bana bu konuda bikaç dr aynı şeyi söylemişti
kışın oda sıcaklığı max 22 yi geçmiycek özellikle erkek çocukta demişlerdi
yaradılış veya hormonel bilmiyorum
sıcak ahmeti hasta ediyor mesele:26:

bana hasta çocuk deme:19: buz gibi soğurum senden:41:
soguma kız gel ısınak:48:hastalık geçsin gitsin inş:16:

allah korusunn cnm yaa hasta olmasın kuzularımız

üç harfliler falan anladım ben o mu acaba üstünde korkuluk :26:bilen söyler mi:26:
cevşen yaptırın uyumaları düzelir diyen var anlamadım ama iyi yapan olmalıymış falan filan eskiden öyle yaparlarmış:53:
okuyom canım dogdugundan beri hemde ama yok :50:hep sıçrıyor ve geriniyor :53:
sallarken bile aglıyor sıçrıyor anlamıyorum bu çocugun nesi var nesi:47:

atlet ve üstüne uzun kol alt üstmi:53:

biz atleti ve uzun kolu bırakalı aylar oluyor
bide şöyle bişey var kız çocuk sıcağı sever erkek çocuklar kesinlikle dayanamıyor bana bu konuda bikaç dr aynı şeyi söylemişti
kışın oda sıcaklığı max 22 yi geçmiycek özellikle erkek çocukta demişlerdi
yaradılış veya hormonel bilmiyorum
sıcak ahmeti hasta ediyor mesele:26:

efe de isilik olmuş kvalideme göre hep üşüyor sıfır kol giydir diyemiyom eve geliyom bir ara çıkarıyom sonra hasta olur diye giydiriyom of allahım bir gün bunları bile dert edecekmişim ha:53:şaşıyorum kendime tövbee:31:

soguma kız gel ısınak:48:hastalık geçsin gitsin inş:16:

üç harfliler falan anladım ben o mu acaba üstünde korkuluk :26:bilen söyler mi:26:
cevşen yaptırın uyumaları düzelir diyen var anlamadım ama iyi yapan olmalıymış falan filan eskiden öyle yaparlarmış:53:
okuyom canım dogdugundan beri hemde ama yok :50:hep sıçrıyor ve geriniyor :53:
sallarken bile aglıyor sıçrıyor anlamıyorum bu çocugun nesi var nesi:47:
öyle şeyler getirme aklına
ben yatağına küçük kuran astım doğduğunda bide maşallah var her gecede okurum
yapıcak şeyler belli bence içini rahat tut ağzı dualı derler ya öyle birini tanıyosanızda bi okusun üflesin efeyi olmasada seni rahatlatır

efe de isilik olmuş kvalideme göre hep üşüyor sıfır kol giydir diyemiyom eve geliyom bir ara çıkarıyom sonra hasta olur diye giydiriyom of allahım bir gün bunları bile dert edecekmişim ha:53:şaşıyorum kendime tövbee:31:
isilikse terliyor bunalan çocuk huysuz olur
ahmete ben şimdilik sadece kısa kollu badi giydiriyorum
altınada emeklediği için uzun giydiriyorum

Back
X