Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gayet güzel artmış masallah canım için nasıl rahat edecekse öyle yap ben de bir kez verdim bide pazartesi vercem sonra randevuyu beklicem benimde 22 sinde
Baya yakınız benim çatlama 25 kasımdı. Bat 10 aralıktı. Kaç haftalık acaba diye düşünüp duruyorum neye gçre hesaplamam lazım diye. Haftaya perşembe randevum var bakalım
Baya yakınız benim çatlama 25 kasımdı. Bat 10 aralıktı. Kaç haftalık acaba diye düşünüp duruyorum neye gçre hesaplamam lazım diye. Haftaya perşembe randevum var bakalım
Son adet tarihine göre program hesaplıyor canım ama 4+2 sin sanırım sen de chate sordum öyle dedi randevun iyi erkenmis senin benim 22 sinde. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Son adet tarihine göre program hesaplıyor canım ama 4+2 sin sanırım sen de chate sordum öyle dedi randevun iyi erkenmis senin benim 22 sinde. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah