• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Iyi geceler kizlar
Oglani salliyorum ayagimda birakinca aninda uyaniyo kiz da icerde tv seyrediyo hala
Oynatmaya az kaldi yani:37:

karam canım tişört boyalarını mehmete anaokulunda aldırmışlardı
orda beyaz tişörte resim felan çizdirmişlerdi ütülemiştik sonra yıkayıp giymişlerdi:55:
yani çocuk işiydi ben kendim kullanmadım zaten becerimde yok o yüzden foto moto yok çünkü ortada tişört yok:27:

he işte keçeyle olunca daha güzel oluyor dur ben bir araştırayım :32:

Iyi geceler kizlar
Oglani salliyorum ayagimda birakinca aninda uyaniyo kiz da icerde tv seyrediyo hala
Oynatmaya az kaldi yani:37:

ah o sallamalardan bana fenalık geliyor artık dün 5 saat abartmıyorum beş saat durmadan salladım
gece sonra eşimi uyandırdım dedim al elimden şunu bir kaza çıkacak:31:
sonra geçtim uyudum :5:
hep kıpır kıpırdı huysuzdu bagırıp çagırıyordu 5 dakika bile durmadım ya :5:
ne bu çocugun derdi neeeeeeeeeeeeeee:36::36::36:

heyecanlandım ha:122::122:
bak baştan anlaşalım baktım efe kudurdu senle bebeleri degiştirecem rüzgarım akıllı:nazar:ben takılırım onla:4:
bebek arabalarını alaalım mı:51:

bende bende:32::32:
tamam değiştiririz tabi sende yağmurdan kaçarken doluya tutulma da:52::52::52:
bilemedim şimdi alalım mı acep biliyon ninovaya gitmek için köprü var ordan çıkmak zor ama olmadı yolumu uzatırım en iyisi getirmek hiç değilse arabalrında otururlar

bende bende:32::32:
tamam değiştiririz tabi sende yağmurdan kaçarken doluya tutulma da:52::52::52:
bilemedim şimdi alalım mı acep biliyon ninovaya gitmek için köprü var ordan çıkmak zor ama olmadı yolumu uzatırım en iyisi getirmek hiç değilse arabalrında otururlar

he bekle bekle otururlar aslında efe azcık mama sandalyesinde oturur daha çok arabasında fink atar tabi araba gezecek biz getirek bakalım ne olur ne olmazz :32:olmadı atarız arabaya biz magaza gezeriz tin tin:4:

aryam şekerim 4.30 da anıt parkta daha söyledik :9:
gelmek siteyen gelsin bacılar:4:
mavi gülü kırmızı gömlegini giymeyi unutma:52:tanıyamam seni:52:

Back
X