2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu arada karam yok nerdesin kız
en cok sen yazardın buraya haber et kendinden

stres sekos eylülnaz bilss sebos nerdesiniz ya

evet karam terk etti buraları bende merak ediyorum diğer kızlarda hiç giremiyor biz zar zor arada girebiliyoruz.
çok sessizleşti topik çok

Kız hiç terkeder miyim sizi:16:
Sadece gezmelerden fırsatım olmuyo:79::79::79:
Dgünleri yaklaşıyor arzucum hakkatten tütü takımınız çok
Güzel olmuş tütütü maaşallahh:1:özlemişssindir esprileri mi:22:al sana:23:
Benzer tütü görmüştüm 50 lira:53:

Seboşş ne bitmez tatil bu ayoll :47:az gez:47:
Ptesi ben de iş başı yapcam:31:
Müdürümle konuştum üç gün verin:47:yoksa gelmem:47:
Egitim camiası çöker dedim:23:korktu gibi:18:bakalım ne olacak:122:

Öyküüüüüüüüüü:3:

çıkmaz zorunda kaldım geldim ama sen gitmişsin

Seboşş ne bitmez tatil bu ayoll :47:az gez:47:
Ptesi ben de iş başı yapcam:31:
Müdürümle konuştum üç gün verin:47:yoksa gelmem:47:
Egitim camiası çöker dedim:23:korktu gibi:18:bakalım ne olacak:122:

senin müdür iyi sabrediyo kız çok kaprislisin sen.özel oda isterim oğluma özel kreş isterim faland adiyeydin.adamın gözü korkmuşken.

çıkmaz zorunda kaldım geldim ama sen gitmişsin

senin müdür iyi sabrediyo kız çok kaprislisin sen.özel oda isterim oğluma özel kreş isterim faland adiyeydin.adamın gözü korkmuşken.

İşimi iyi yaparım :21:verimliyimdir okulda arı gibiyim
Evrak notlar en kısa vakitte yapılır bir dedigini iki etmem:21:
Daha ne olsun azcık da kapris olsun:47:
Yok kreş yaşı degil babaannesinin şevkatli kollarında şimdilik:16:
Yoksa ister miydin isterdim ayol:21:

Emir napıyo sen nasılsın:46:

selam komşu topikolar , bizim orda kimse yok bi selam vereyim dedim....

karamelam nasılsın , efe kuzu nasıl :16:

İşimi iyi yaparım :21:verimliyimdir okulda arı gibiyim
Evrak notlar en kısa vakitte yapılır bir dedigini iki etmem:21:
Daha ne olsun azcık da kapris olsun:47:
Yok kreş yaşı degil babaannesinin şevkatli kollarında şimdilik:16:
Yoksa ister miydin isterdim ayol:21:

Emir napıyo sen nasılsın:46:

napsın canım uykuda şuan kendisi uyansın diye bekliyoruz gezmeye gidicez.anatolium nata vegadaki dev akavryuma gidicez biizmki pek bişey anlamaz ama biz gezeriz napalım.

siz napıyosunuz bu ara gezmece sürekli gelmiyosun hiç buralara.stresten haberin varmı o nerelerde

napsın canım uykuda şuan kendisi uyansın diye bekliyoruz gezmeye gidicez.anatolium nata vegadaki dev akavryuma gidicez biizmki pek bişey anlamaz ama biz gezeriz napalım.

siz napıyosunuz bu ara gezmece sürekli gelmiyosun hiç buralara.stresten haberin varmı o nerelerde

Ohh gezin ben de gezmedeyim :1:ama ev gezmesinde:21:
Akşam da avm:46:bayılıyorum avm gezmeye indirim zamanı tam da:34:
Stres iyi canım slmı var size:2:kuduruk ahmetle ugraşıyor:27:
Yarın da ahmetin dgünü:16:

Ohh gezin ben de gezmedeyim :1:ama ev gezmesinde:21:
Akşam da avm:46:bayılıyorum avm gezmeye indirim zamanı tam da:34:
Stres iyi canım slmı var size:2:kuduruk ahmetle ugraşıyor:27:
Yarın da ahmetin dgünü:16:

sende selam söyle niye gelmiyormuş özlememişmi bizi hiç.yoksa ahmet vınımı saklamış yine.
demek ahmetrte yaşına giricek kocaman oldular sıpalar.

mertin doğum günü kutlu olsun cnm nice yaşlara
kızlar tatildeyim hala pazartesi iş başı yapıcam
buralarda in cin top oynuyo yine
öpüyorum hepinizi

sağol canım:)
bizde seni öpüyoruz.

Mertt kuzumm nice saglıklı huzurlu senelereee:119::119::119::119:
İyiki dogmuşsun iyiki annenle arkadaş olmuşuzz:21:
:118::118::118::118:

sağol teyzesi iyiki doğurmuşum gerçekten:)

aynen aynen bunları iyice afacanlaştı şimdi kanepelere falan tırmanıyo süreklide düşüyo bugün ağzını sehpaya vurdu dudağı kanadı.

hoşgeldin canımd emek tatildeydin gelde yaz bakalım neler yaptın yokken buralarda.

geçmiş olsun canım çok fenalar bizimkide günde 10 kere düşüyordur,bide daha tam yürüyemiyor ama ona rağmen kalkıp kanapeye tutuna tutuna evi turluyor bide kanepeye binmeye çalışıyor bazende biniyor çoğunluklada düşüyor .
yürümesii çok yakın hiç oturduğu yok hep turlayacak 3-4 adım kendi başına atmaya başladı bu arada:nazar::nazar::nazar:

iyi gezmeler size canım ah bizimkide uyusada bende uyanmasını beklesem son 1 haftadır gündüzleri yarım saat dahi uyumuyor.:37:

geçmiş olsun canım çok fenalar bizimkide günde 10 kere düşüyordur,bide daha tam yürüyemiyor ama ona rağmen kalkıp kanapeye tutuna tutuna evi turluyor bide kanepeye binmeye çalışıyor bazende biniyor çoğunluklada düşüyor .
yürümesii çok yakın hiç oturduğu yok hep turlayacak 3-4 adım kendi başına atmaya başladı bu arada:nazar::nazar::nazar:

maşallah mert paşaya demek yürümeye başladı hemencik ilerletir annesi asıl zor zamanlar şimdi başlıyo.kendi iyice yrümeyi sökene kadar çokdüşüyorlar sürekli peşinde olmak zorunda kalıyorsun.erken yürüyeceği belliydi mertin zaten

Merhaba güzel anneler günaydın herkese marjı canım Mert paşanın gecmıs dogum gunü kutlu olsun nıce sağlıklı yıllara ınsaallah bütün bebıslerımıze stres ahmetınde dogum gün kutlu olsun ınsaallah topıgımızın ılk bebıslerımıze
Maşallah bende çok heyecanlıyım Eylül'ün hazırlıkları son sürat bır pastamız hazır olacak kalan hepsı el emegım göz nurum olacak ınsaallah resımlerı paylaşacağım ınsaallah detaylı sızınle
Umarım dıger anneler sızlerdede keyfler yerındedır bebısler ıyıdır

Nasilsiniz kizlar
Buyuk danayi sallarken tlf girdim forma kulaklarim cinlatilmis sevgiler hepinize
Ahmetin dogum gunuydu bugun ama elime yuzume bulastirdim pek biseye benzemedi
Ama cok eglendik olsun o bize yetti
biz siramizi savdik sira sizlere geliyor
Okullar acilirsa buyugu okula gonderdikten sonra anca topige gelebilicem baska turlu firsatimda olmuyor cocuklar bilgisayara ellememede izin vermiyor
Kisaca hic kimseyi unutmadim kalbimdesiniz
Bu arada marjicim mertosumun dogum gununu kutlarim saglikla nice senellere insallah
Ahmet mertiminde dogum gununu kutlamis olan ve kutluycak olan herkesede tesekkurler sevgiler
En kisa zamanda gorusmek dilegiyle hoscakalin

Back
X