2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bu arada tetenoz asısını hala olan varmı bizim saglık ocagı 5 doz olarak yapıyo hamilelikten bu yana bugünkü 4 olacak bu arada cok agrıtıyo yaa neyse 5 doz olunca ömür boyu koruma saglıyomus diğer hamileliklerde vurulmaya gerek yokmus
kızım uyansın gidicem bakalım
öptüm bütün kuzucukları:54::54:

herkese selam :3: forumda yeniyim.hatta bu ilk mesajım.:1:sık sık uğrayacağım bir başlık sanırım burası.benim gibi uykusuz,yorgun,ama çok mutlu arkadaşların olduğunu bilmek güzel.bazen uyku sorunu olan bir tek benim oğluşum olduğunu düşünüyordum.arkadaşımın oğlu benimkinden 4 ay küçük.sabahları 10.30 ben uyandırıyorum dedikçe kafamı vurasım geliyor bi yerlere.biz her sabah 6 da ayaktayız yaaee.gece de 10 kere uyanma cabası.bana çekmiş oğlan.Allamm ne çektirdiysem onu çekiyorum sanırsam.:43:
a.s hosgeldınızz gusel hos sohbetler dılıyorum.. uyku sorunu bızımde varr gece ayaktayız helekı buara dıslerımız cıkıyorr ıyıcee fenayızz..
birde çok haraketli bizimki maşallah.:nazar:nerden buluyor bu kadar enerjiyi bunlar acaba:9:
:nazar::nazar::nazar:masalahh kuzunaa bende anlamıyorumm buutun gun kıpır kıpır bıde uyumamak ıcın ellerınden gelenıyapıyorlar..
bizim 8 dişimiz çıktı bu arada çok şükür.üst üste bizide onuda yıpratmıştı.şimdi kalanları bekliyoruz.:18:
bızım henuz 4 tane var 4 tanee yolda :18::18::18:
kızlar bu arada tetenoz asısını hala olan varmı bizim saglık ocagı 5 doz olarak yapıyo hamilelikten bu yana bugünkü 4 olacak bu arada cok agrıtıyo yaa neyse 5 doz olunca ömür boyu koruma saglıyomus diğer hamileliklerde vurulmaya gerek yokmus

hamılelıkten sonra hıc yaptırmadımm bende.. 2. bebegı dusuunmedıgımden olabılırr hamıle kalırsam genee yapılıcak caresıyok. su anlık ole bı dusuncemız yok :27:

Benimde tek doz kaldı cnm gidip vurulmam lazim :kkk:bende sıkıntı yapmadi aşı

sanırım kronik uykusuzlıktan hafıza kaybı yaşıyorum.ben ya 1 ya da 2 doz vurulmuştum.hamilelik bitince vurulmam gerektiğini bilmiyordum.diğer hamileliklerde koruması içinmiş öylemi:41:

herkese selam :3: forumda yeniyim.hatta bu ilk mesajım.:1:sık sık uğrayacağım bir başlık sanırım burası.benim gibi uykusuz,yorgun,ama çok mutlu arkadaşların olduğunu bilmek güzel.bazen uyku sorunu olan bir tek benim oğluşum olduğunu düşünüyordum.arkadaşımın oğlu benimkinden 4 ay küçük.sabahları 10.30 ben uyandırıyorum dedikçe kafamı vurasım geliyor bi yerlere.biz her sabah 6 da ayaktayız yaaee.gece de 10 kere uyanma cabası.bana çekmiş oğlan.Allamm ne çektirdiysem onu çekiyorum sanırsam.:43:[/QUOTE

As hoş geldin Allah kolaylık versin tum annelere. Tabi ya anaya babaya çekecek evlatlar:28::16:

hoşbuldum.bu yönü babaya çekeydi daha iyi olurdu ya napalım artık.top atsan uyanmaz babası:61:

a.s hosgeldınızz gusel hos sohbetler dılıyorum.. uyku sorunu bızımde varr gece ayaktayız helekı buara dıslerımız cıkıyorr ıyıcee fenayızz..

:nazar::nazar::nazar:masalahh kuzunaa bende anlamıyorumm buutun gun kıpır kıpır bıde uyumamak ıcın ellerınden gelenıyapıyorlar..

hamılelıkten sonra hıc yaptırmadımm bende.. 2. bebegı dusuunmedıgımden olabılırr hamıle kalırsam genee yapılıcak caresıyok. su anlık ole bı dusuncemız yok :27:
:nazar: hadi inşallah .biz ilk dişi 4.aydan beri beklemiştik.çıkarıcak sandık.9. ayda çıkarmıştı.:1:her diş ortalam 2 hafta huysuzluk yaptırıyor.yazık ama onlarada.20 lik dişimi ben senelerce çektim.onlar napsın gariplerim.

elıfın diş sıkıntısı olmadı surece yemıycegı sey yok masalahh ıstahlı ama su dısler mahvedıo kuzumuu .. bızımkı tursuya hem eksıo hem yıyo ama normal satallıgı daha cok sevıyor.sureklı puremı yıyorr kac dısınız varr yavasyavas alıssın bence.

ewt ben 1 yasından berı gunluk sut verıyorum kzımda alıstı cok sukur.

yorgun olunca bende hemen yatıyorumm ask meske zaman yok kalk dus al sacını kurut zor gelıyorr bızımde ck farklı deıl .ıspanagı bızımkı dırek hıc yemedı corbalarındaa suzuyorum. karnıbaharı cok sevıyorr onu yıyebılıyor 4 dısımız var 4 de yolda.
3 dişimiz var sadece:43:pütür yemesi zaman alıcak galiba

eliföykücüm telden okuyodum yazamıyorumki:50::50:

kaanda emzik saklıyo ha bıdıga bak sen beşiginin yatak kenarlarına bak ben oralardan buluyorum yada emzikle uyanınca atıyo besikten asagı altlarada bak sen

eylülde kudurup duruyodu bi yandan acsam laptopu hemen basında bitecekti:1::1:uyuttum geldim kimse kalmamıs:19::19:
ay ne güzel karsılasıp yazmısınız gerimi dönsek artık şu gece saatlerine:10::10:

bu arada eylül sucicegi cıkardı kızlar ailede cocuklar bırbirlerine bulastıdılar walla ama hafif atlatıyoruz sükür :nazar:

bende dün cektiğim fotoları yükleyeyim kızcemin taze taze

bu arada sekos paintte boyutu kücültebiliyosun google la yaz paintte resim küçültme diye anlatımlar var resimli
eylüle çok geçmişler olsun arzucum:5:iyiki aşılılar

selam herkese, nasılsınız eylül anneleri bişe sormak istiyorum bebeğinizin dişleri karardı mı benim kızımın ön iki dişi karardı 6 ayının sonunda dişleri çıkmaya başladı 5 yukarda 5 aşağıda dişi var aşağıdakinin biri azı dişi maşallahı var hiç anlamıyorum dişinin çıktığını sadece biraz fazla uyku yapıyor kızımda..dişi patlayacaksa bi kaç gün normalden fazla uyuyor normal kontrolünde sordum doktora demir damlasındandır dedi ama ben çok az kullandım toplasan 10 kez vermemişimdir ama doktor erken çıkmıştır onlarda etkilenmiştir dedi

ama bana çok inandırıcı gelmiyor yine bi diş hekimine gösterecem ilçede çalıştığımız için hemen gidemiyorum üstelik demir damlasını en az 6 aydır vermiyorum verdiğimde o kadar az ki..bildiğiniz ön alt iki dişi simsiyah ve diğerlerine de geçiyor sanırım başka bişe olabilir mi

selam herkese, nasılsınız eylül anneleri bişe sormak istiyorum bebeğinizin dişleri karardı mı benim kızımın ön iki dişi karardı 6 ayının sonunda dişleri çıkmaya başladı 5 yukarda 5 aşağıda dişi var aşağıdakinin biri azı dişi maşallahı var hiç anlamıyorum dişinin çıktığını sadece biraz fazla uyku yapıyor kızımda..dişi patlayacaksa bi kaç gün normalden fazla uyuyor normal kontrolünde sordum doktora demir damlasındandır dedi ama ben çok az kullandım toplasan 10 kez vermemişimdir ama doktor erken çıkmıştır onlarda etkilenmiştir dedi

ama bana çok inandırıcı gelmiyor yine bi diş hekimine gösterecem ilçede çalıştığımız için hemen gidemiyorum üstelik demir damlasını en az 6 aydır vermiyorum verdiğimde o kadar az ki..bildiğiniz ön alt iki dişi simsiyah ve diğerlerine de geçiyor sanırım başka bişe olabilir mi

bende kan damlası yapıo dıe bılıyorumm ıcıne sınmıyorsa dr gotur erken cıktıgı ıcın oldu bencede. Bıde bıldıgım sut dıslerı cıkana kadar o sıyahlıgın gecmedıgı bı tanıdıgıımızın kızıda oleydı .

Benimde tek doz kaldı cnm gidip vurulmam lazim :kkk:bende sıkıntı yapmadi aşı

sanırım kronik uykusuzlıktan hafıza kaybı yaşıyorum.ben ya 1 ya da 2 doz vurulmuştum.hamilelik bitince vurulmam gerektiğini bilmiyordum.diğer hamileliklerde koruması içinmiş öylemi:41:
hamilelikte 2 doz oluyorduk bizim saglık ocagı 5 doz yapıyormus
4.de oldum kolum cok agrıyo agrı yapıyor bu ası,1 sene sonra son asımı olup birdaha hiç olmuycam kızlar

3 dişimiz var sadece:43:pütür yemesi zaman alıcak galiba

eylüle çok geçmişler olsun arzucum:5:iyiki aşılılar
sağol strescimm:16::16:

a.s canım diş sizde uyku yapıyo ha ne güzel cok sanslısın
kararma bizde olmadı cnm ama biliyorum demirdden oldugunuu aama az kullanmmıssın sizinki ondan değil sanırsam bi dişciye götürmende fayda var gecmiş olsun canım

bence yapısal bir yatkınlığı var
bir diş dr u görse iyi olur sanki bildiğim kadarıyla tartarda olabilir ama gerçekten bazı minicik çocukların ağzına bi bakıyorum kahverengi siyah arası birenk :5:

ıspanaklı böreği fırına gönderdim:) geçen seferkini kendim pizza tavasında yapayım demiştim akşam 8 de başladım 10 30 da bitirdim. felaket bir gündü, misafrim de vardı yemeğe yabancı değil arkadaştı ama olsun.. midem bulanmıştı başım ağrımışştı en son oturup ağlamıştımm:)))

fırına götürdüm kızımı 4 dk komşumun oğluna bıraktım, onlar hamurunu açıp pişiriyorlar, mahalle fırını hani pide yapanlar var ya:34:
:56:
eşim şaşırdı sevindi hepsini yedii

canon düşünüyoruz bbizde ama nikon da sony de seçenekler arasında, sağol canım bizimki şuan sony ama model yüksetmek istiyoruz yarı porofesyonel olsun diyoruz ama bakalım sağol canım

ohh ohh afiyet olsun canım valla süpermiş her fırın yapıyomu acaba bende bi sorayım burdakilere.ben hep hazır yufkayla yapıyorum şöle orjinal bi ıspanaklı börek yemedim uzun zamandır.

ben en son kendim açarak bükme deriz biz yuvarlak açıyorum küçük içine koyuyorum ıspanağı falan yarım ay gibi oluyo onu yaptım sonra tövbe ettim bidaha asla diye.emiri babasına bıraktım güya ama yok daha bitmedimi oğlan durmuyo acıktı uykusu geldi ohoooo çileden çıkmıştım bende.

hazır yufkayla bile yapsam saatlerimi alıyo emirle.

Selam kızlaaarrr
buraların eskilerindenim bi uğrayıp bakayım dedim,
keyifler nasıl_
Ben canavar oğlumla cebelleşip gidiyorum
öperim kuzuları:emir_bebek:
selam canım

herkese selam :3: forumda yeniyim.hatta bu ilk mesajım.:1:sık sık uğrayacağım bir başlık sanırım burası.benim gibi uykusuz,yorgun,ama çok mutlu arkadaşların olduğunu bilmek güzel.bazen uyku sorunu olan bir tek benim oğluşum olduğunu düşünüyordum.arkadaşımın oğlu benimkinden 4 ay küçük.sabahları 10.30 ben uyandırıyorum dedikçe kafamı vurasım geliyor bi yerlere.biz her sabah 6 da ayaktayız yaaee.gece de 10 kere uyanma cabası.bana çekmiş oğlan.Allamm ne çektirdiysem onu çekiyorum sanırsam.:43:

selam hoşgeldin canım hepimiz uyku sorunu yaşıyoruz inşallah düzelir umuduyla yaşıyorum vallahi.

arzucum ben onu takip edemedim yaaa sanırım çok önemsemedim vurulsaydım iyiydi aslında 2. bebede bide bunla uğraşmazdım en iyisini yapmışsın valla.bizde elifimizi öptük :54:

selam canım bence çocuk diş hekimine götür canım yaaa.erken çıkan diş erken çürür derler ama ne kadar doğrudur bilemiyorum.damla yapar dediler ben o yüzden hep bişeylere karıştırıp vermiştim bende toplaan 10 kere vermemişşimdir zaten.

fufacımm:3: seni gördüm sevindim bayadır yoksun nerelerdesin canım iyisinizdir umarım sende ebrarda.

merhaba annısler nasılsınz bebekler nasıll uzun zamndr gremıyorum ebrarda pek fırsat olmuyoo7

ebrar cok degıstı cok huysuz aksı bı bebek oldu sureklı mız mız bunda dısının de etkısı var tabı azı dıslerı cıkıyo sureklı dısarı ıkmak ıstıyo gelen gıdenn arkasına aglıyoo ozellıkle yan komsuya gıtmek ıstıyo kalkar kalkmaz baslıyo mızırdanmya sınırlerım altust oluyo valla bı sn gotunu yere koymuyo sureklı dolanıyo heryerı dagıtıyoo allahım sabır versın bana:52: cok sınırlı sureklı kafasını bıyere vuruyo bılerek napcamı sasrdım kızlar yaaa:37::37:

fufacımm:3: seni gördüm sevindim bayadır yoksun nerelerdesin canım iyisinizdir umarım sende ebrarda.
evet cnm bayadr gıremyrm ozledm valla bırayı ebrardan pek vakıt kalmıyo bılg elıme aldırmyo saldırıyo hemn uyududa bakınym dedım sen nasılsın canım oglusun nasıl

merhaba annısler nasılsınz bebekler nasıll uzun zamndr gremıyorum ebrarda pek fırsat olmuyoo7

ebrar cok degıstı cok huysuz aksı bı bebek oldu sureklı mız mız bunda dısının de etkısı var tabı azı dıslerı cıkıyo sureklı dısarı ıkmak ıstıyo gelen gıdenn arkasına aglıyoo ozellıkle yan komsuya gıtmek ıstıyo kalkar kalkmaz baslıyo mızırdanmya sınırlerım altust oluyo valla bı sn gotunu yere koymuyo sureklı dolanıyo heryerı dagıtıyoo allahım sabır versın bana:52: cok sınırlı sureklı kafasını bıyere vuruyo bılerek napcamı sasrdım kızlar yaaa:37::37:

merhaba canım
herkez hemne hemen aynı şeylerden şikayetçi canım bu aralar bebişler çok değişti.akşama kadar oturmuyo kaanda bazen sinirlerim harap oluyo bu ara bende streslerdeyim.
geçen streste demişti sinirden kafasını vuruyor diye sanıırm bu yaş çocukların kendini anlatma biçimi bi şekilde bu hareket.benimkide vuruyo bazen sinirlenince değil ama yanlışlıkla vurduğu biyere sonrasında defalarca vuruyor.

evet cnm bayadr gıremyrm ozledm valla bırayı ebrardan pek vakıt kalmıyo bılg elıme aldırmyo saldırıyo hemn uyududa bakınym dedım sen nasılsın canım oglusun nasıl

bende ancak emir uyuyunca gi,rebiliyorum bugün sadece 1 kere uyudu oda şuan sabah 8 de kalktı 4 e kadar uyumadı.
sinirlerimin laçkalığını saymassak oğluşun yaramazlıklaırnıda saymazsak iyiyiz canım şükür sağlık sorunumuz yok.

Back
X