2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

karasu81

bebeğim benimle inşllh
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
4.841
3
66
Çanakkale
Slmmm kizlar bu topictede bulusalimm bendaha yarin 5.haftaya giricem insllh biliyorum hersey icin cok erkn ama inaniyorumki hepimiz anne olucazz benbuna inaniyorummm hadii bizimmm kizlar buyrun buraya

Slmmm kizlar bu topictede bulusalimm bendaha yarin 5.haftaya giricem insllh biliyorum hersey icin cok erkn ama inaniyorumki hepimiz anne olucazz benbuna inaniyorummm hadii bizimmm kizlar buyrun buraya

slmmm hehh heee hayılrı olsun topiğiin.bende 0.haftaya giricemmneyse canım inş. doğurursunuz hepberaber eylül ekim aylarında sağlıkla....
topiği işgal etmeyim annecikle rgelir şimdiiisağlıkla kucağınız alın mis kokularını içinize çekin,kakalarını koklayın inşaallahhhh

Nedemk isgal etmk walla cook ayip nereye kactin bakimm biz koklucazda srn koklamicn mi sekeyimmRabbm hepimizr kuvagimiza almayi nasip etsin herseyi konsmak icin cok erken insllh rabbim saglikla kycagimiza aldirdin darisi herkesin basina

topicin hayırlı olsun canım....

bende yarın 5 haftaya giriyorum...senin demi son adet 06 aralık..? ne ise bana söyle ticker yapayım sana..avatarınıda değişelim

topiğiniz hayırlısı olsun arkadaşlar çok mücadele verdiğimiz bu yolda mucizelerimiz karnımızda snorada inş karnıızda:))
tekrar tebrik ederim...

ooooo topik hayırlı olsun bebeğim...anne olmuşta topikler açmış yesinler senin topik açtıran bebeğini...bu arada liste yapmam konusunda teklifte bulunmuşsunn valla başka topiklerden de teklif var bi düşüneyimmm:44:...aaaa ne demekkk karasu isterde ben el atmazmıyım...biraz zaman ver bana ilk fırsatta ilgilenirim kuzum...her yere yetişmem gerekiyor biliyorsun:109:

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]K.DENEME
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]D. TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET
[/TD]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]5. deneme
[/TD]
[TD]6 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

umarım listeyi beğenirsiniz..ilerleyen zamanlarda...bebişlerimizin boy kilo içinde tablo yaparız inşallah

Son düzenleme:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]K.DENEME
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]D. TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET
[/TD]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]5. deneme
[/TD]
[TD]6 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

umarım listeyi beğenirsiniz..ilerleyen zamanlarda...bebişlerimizin boy kilo içinde tablo yaparız inşallah
[/QUOTE]
süpersiiinn vallaaa bende düşünüyordum iki listeyi nasıl idare etcem diyeeee...bi baktım sen yapmışsın ...karasu gel müdüremiz ol dediiiii...liste işinede el atarım diye düşünmüştümmm neyseki sen hallettin sağolasınnn

ben senin mesajını görmemişim bizde konuşmuştuk karasuyla..gerçi benim de bir listem var ama bu listeyi seve seve hatta göbek ata ata yaparım yani

ben senin mesajını görmemişim bizde konuşmuştuk karasuyla..gerçi benim de bir listem var ama bu listeyi seve seve hatta göbek ata ata yaparım yani

Cnmm Ne hizlisinn buarada bn netten baktim senin 11eylul bnm 10eylul dr n dedigi ole ayni fogum tarihii ahhhh daha ne kadar erken aslinda konusmk bunlarii ama beni mutlu ediyor iste dudunmk engl olamiyorumm sudemm rabbim butun herkese nsip etsin insllh eee hani bnm stickerimm Buarada egunalimm bixim topigin asil muduru olsunnn onsuzzz olmaz bu sayfalar zaten o da nasipse eylul sonu ekim basi annesi olucak imsllh

ayıpsın yani liste ustası oldum

ben senin tickeri yaptım..sen kayboldun donmuşlar topicine bak orada yazdım baya oldu..hadi hemen yap merak ettim bende..

yeni hamişlerimizi bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

çıkın çıkın gelin

Son düzenleme:

Aman allhim kim gelmiss hosgelmiss sensiz topicmi olur beee cnmm zaten sen eylul sonu ekim badi anne olucksin ki sende bize devm himmm sen adil mudire hnm ol sudenaz da birak iste yazi islerini yapsin sendiz sayfalr ilerlemex son yoksan reyting olmazOffff ya esum geldu alicm simmdi elunden onu diyor

özelden yazdım sana bildirimlerine bakarmısın

biz hemşehrimle şubatta başlarsak inş.. bizde ekim sonu kaısm başı doğurcazo zamanda biz ekim-kasım topiği açarız değilmii egunalllarada burayada gelriizzkomşuculuk oynarızz...
karasu tamam canım belan olucam buryada gelicem sık sık...
listeniz artsın emiiii

cnm ok güzel olmuş yeni topik benide ekleyiin sat tarihim 25 kasım 1.deneme bende 7. haftaya gircem

he valla bizde ekim-kasım topiği açarızz...:109:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]K.DENEME
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]D. TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET
[/TD]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sihirli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]25 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]5. deneme
[/TD]
[TD]6 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sihirli aramıza hoşgeldin canım...sağlıklı gebrlik geçirmen dileğiyleeee

Son düzenleme:
bana bak söle o kocana rahat bıraksın seniiii...ne telefonuna el koyup duruyooo...bebeklere zararmışşş ha ha ha kıskanıyorum başkalarıyla yazışıyorsun demiyoda sabi sübyanları kullanıyo kimi kandırıyoooo...:113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…