Slmmm kizlar bu topictede bulusalimm bendaha yarin 5.haftaya giricem insllh biliyorum hersey icin cok erkn ama inaniyorumki hepimiz anne olucazz benbuna inaniyorummm hadii bizimmm kizlar buyrun buraya
slmmm hehh heee hayılrı olsun topiğiin.bende 0.haftaya giricemmneyse canım inş. doğurursunuz hepberaber eylül ekim aylarında sağlıkla....
topiği işgal etmeyim annecikle rgelir şimdiiisağlıkla kucağınız alın mis kokularını içinize çekin,kakalarını koklayın inşaallahhhh
Slmmm kizlar bu topictede bulusalimm bendaha yarin 5.haftaya giricem insllh biliyorum hersey icin cok erkn ama inaniyorumki hepimiz anne olucazz benbuna inaniyorummm hadii bizimmm kizlar buyrun buraya
süpersiiinn vallaaa bende düşünüyordum iki listeyi nasıl idare etcem diyeeee...bi baktım sen yapmışsın ...karasu gel müdüremiz ol dediiiii...liste işinede el atarım diye düşünmüştümmm neyseki sen hallettin sağolasınnn
ben senin mesajını görmemişimbizde konuşmuştuk karasuyla..gerçi benim de bir listem var ama bu listeyi seve seve hatta göbek ata ata yaparım yani
CnmmNe hizlisinn buarada bn netten baktim senin 11eylul bnm 10eylul dr n dedigi ole ayni fogum tarihii ahhhh daha ne kadar erken aslinda konusmk bunlarii ama beni mutlu ediyor iste dudunmk engl olamiyorumm sudemm rabbim butun herkese nsip etsin insllh eee hani bnm stickerimm Buarada egunalimm bixim topigin asil muduru olsunnn onsuzzz olmaz bu sayfalar zaten o da nasipse eylul sonu ekim basi annesi olucak imsllh
ooooo topik hayırlı olsun bebeğim...anne olmuşta topikler açmış yesinler senin topik açtıran bebeğini...bu arada liste yapmam konusunda teklifte bulunmuşsunn valla başka topiklerden de teklif var bi düşüneyimmm:44:...aaaa ne demekkk karasu isterde ben el atmazmıyım...biraz zaman ver bana ilk fırsatta ilgilenirim kuzum...her yere yetişmem gerekiyor biliyorsun:109:
Aman allhim kim gelmiss hosgelmiss sensiz topicmi olur beee cnmm zaten sen eylul sonu ekim badi anne olucksin ki sende bize devm himmm sen adil mudire hnm ol sudenaz da birak iste yazi islerini yapsinsendiz sayfalr ilerlemex son yoksan reyting olmaz Offff ya esum geldu alicm simmdi elunden onu diyor
Aman allhim kim gelmiss hosgelmiss sensiz topicmi olur beee cnmm zaten sen eylul sonu ekim badi anne olucksin ki sende bize devm himmm sen adil mudire hnm ol sudenaz da birak iste yazi islerini yapsinsendiz sayfalr ilerlemex son yoksan reyting olmaz Offff ya esum geldu alicm simmdi elunden onu diyor
biz hemşehrimle şubatta başlarsak inş.. bizde ekim sonu kaısm başı doğurcazo zamanda biz ekim-kasım topiği açarız değilmii egunalll arada burayada gelriizz komşuculuk oynarızz...
karasu tamam canım belan olucam buryada gelicem sık sık...
listeniz artsın emiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?