he valla bizde ekim-kasım topiği açarızz...:109:
bana bak söle o kocana rahat bıraksın seniiii...ne telefonuna el koyup duruyooo...bebeklere zararmışşş ha ha ha kıskanıyorum başkalarıyla yazışıyorsun demiyoda sabi sübyanları kullanıyo kimi kandırıyoooo...:113:
Hadi yaaa sen nereye topic aciyon bizi birakipta buralarin asil muduresi sensin sen hizli kadinsin 2topigide idare edersin cnm hem senin bonservisn bende bebisimmm vermm seni kimseleresabh sana dicektumm bize topic acsana herkesin var bixim de oldun diye sonra becerdim walla ilkdefa pc de bisiy yaptimm ben birazcik teknoloji ozurluymde ssennn bizi birakipta gidemezsinn
Evt cnmm yaaa bnde anlamadimm kidknc oldu adamcagiz kardes kardes geciniyoruz isteSimdi backlaru topladm caktirmadn yaxiyrm tlfnu sakladimm
bende geldimmmmm. hayırlı olsun yeni topik cnm.
Wayy nillada gelmis nasil oldun cnmm m ettim seni ozeldn msj ayyim sana ogln
yok kuzum ben seni bırakmam kendi topiğimide açarım seninkinede yazarım...rabbim göbüşe bi bebek kondursun bütün topikleri gezecem tek tek...aslında bende teknoloji gerisiyimdir ama idare edecek kadar biliyoz işteee...
hoşgeldin canım..ver bilgilerini hemen ekleyelim seni
nerdesin kız sensürekli sana bakıyorum..zaten sana aynı mesajı bi kaç kere yazmak lazım görebilmen için...
senin ticker ını yapalı saatler oldu..donmuşlar topiğine yazmıştım..ordan bak değiştir hemenmerak ediyorum
Cnmmm bnim t ederimm ben ozenti ile bu topigi acim dedim rabbim sana senin gibi bicir bicir bir kiz evlat versin insllh sen baska topige degil buraya burayaa birakmm gittgin topigi basarimm ben ayyy sorma cnm yaa adamdn biey kacmiyor tutturdu biraz hbr dinlesene takti kafayi bana bi kafa aticamm ama kiyamiyrm
ay eveeeetttt bi kızım olsunnn giyinip süslenip kokoş kokoş gezeriz ana kız ne güzel olur...şiddete hayırrr demesek kafa at diyecem ama hayat görüşüme ters
hoşgeldin canım..ver bilgilerini hemen ekleyelim seni
nerdesin kız sensürekli sana bakıyorum..zaten sana aynı mesajı bi kaç kere yazmak lazım görebilmen için...
senin ticker ını yapalı saatler oldu..donmuşlar topiğine yazmıştım..ordan bak değiştir hemenmerak ediyorum
Sudecm cok t edrim guzel olmus gorfum fakat ben ceptn giriyrum kopya yapamiyorum linki yarin ofiste pc dn yaparim tekrr t ederim cnm saol
slm kızlar hayırlı olsun topiğiniz benide eklermisiniz sat 8 aralık yaş 35 1.deneme
Hosgeldin cnmm hyrli olsun rabbim tamamina erdirsin insllhh
amin canım allah hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
günaydıııııınnnnnnn...arkaşadımın topiğini açmaya geldiiiiimmmmm...güzelll bir hafta diliyoruuuummm...çoookk mutlu olalım inşallahhhh...:109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?