16.07.2012 1 yıl önce bugün....
8 hafta erken dünyaya gelerek bize sürpriz yaptı meleklerim.sonra 21 günlük hastane süreci.kokularına hasret yüzlerine hasret minik ellerine dokunamadan...acaba bugün kaç gr. aldı durumları nasıl sağlıkları iyimi endişeli bekleyiş....çok şükür sağlıklı iki yavruyla evimize geldik.
ve onlar bugün 1 YAŞINDA... evde dağılmayan bir oda açılmayan çekmece bırakmayan iki yaramazlar.
Annesinin prensleri yüzünüz hep gülsün bahtınız şansınız açık olsun Rabbim acılarınızı göstermesin hep mutlu olun.tıpkı şimdiki gibi düşsenizde ayağa kalkıp devam etmesini emin adımlarla ilerlemesini bilin. vatana millete hayırlı birer evlat olun.
Rabbime el açışlarım yalvarışlarım yakarışlarım iyki doğdunuz iyki bizi anne baba yaptınız .... KABUL OLMUŞ DUALARIM.... SİZİ ÇOK SEVİYORUM
Günkük ve haftalık yapılacakları ya7&7 ver eline.hayırlı ramazanlar arkadaslar
2 disimiz cıktı 11 kilo 79 cm boyumuz
7-8 adım atıyoruz
istahımı fena diil hala emiyor
en büyük sıkıntımı bana cok düskün hiç bi sey yapamıyorum
yalnız kaldığı anda basıyor cığlıgı ben odadaysam kendi kendine oynuyor
haftasonu yazlıktaydık denizi cok sevdi
bende bakıcı arıyorım yazdan ayarlamalıyım 2 kişiyle gorustum ama bilmiyorum
neye dikkat etmeliyim en cok tecrübeleriniz neler
Kızlar bebişlerin doğumgünleri yaklaştı neler yapıyorsunuz kuzular için ? Fikir alışverişinde bulunalım :))
Evet bizi d gunu heyecani sardi gecenyil bugunleri iple cekerkn simdi yeni yasimizi bekliyoruz sabirszlikla cnm biz organizsyon sirketi ile ankastik once bahcemiz suslenicek evimizde palynco cizgi film krakteri yuz boyama oyun havuzu ve ses sistemi istedik ben yine dogum icin elbise diktirmistim bu yilda d gunumz icin elbisem dikiliyor ve birde dogumdaki fotgrfcimizi cagirdik 1 yas albumu istiyorum kizima kizim icinde elbiseler aldim onu ogun cok suslu yapicm artik yuruyoruz biz yuppoiiicok cadi bir kuzim var bnm bizim d gunumu organizyinumuz bu kadrcik
karasu merhaba,
doğum günü fotolarınızı ve tabiki minik esra yı çok merak ediyorum. benim oğlumunda doğum gününe 1 aydan az kaldı. inşallah ben de güzel bir organizasyonla kutlamak istiyorum. bana tecrübenle yardımcı olursan sevinirim. facebook adresin varsa ekler misin. ben de seni ekleyim. ordan bakarız fotolarımıza. görüşmek üzere. özelden yazdım ama kutun doluymuş.
aranızda Diabet hastası olan var mı
merhaba, bir şey sormak istiyorum, ben 4 haftalık gebeyim ,tüp bebek ile gebe kaldım, 38 yaşımdayım, 110 kg. yim ve gebelik den önce de şeker hastasıydım.bebekler 14 eylülden beri içime kondu. bu arada tatlı falan yemedim ama meyva bol yedim, yarasın diye, günde 2 kez glifor 1000 lik kullanıyorum. hamur işi fazla tüketmedim ama meyve beni yaktı. şeker 170 e fırladı. bu zaman zarfında internet de araştırınca aklım çıktı.bebekler zarar görmüş müdür? bu kadar ufakken ve bende 13 gündür teknik olarak içimdeler ,bir hasar olur mu, davranışımı hemen bugün düzelttim, Dr.. dan randevu aldım ama içim içimi yiyor, meyve yemeden bebek vitamini alır mı? lütfen yardım..
Ne kısırbir forum oldu bu, kimse yazmıyor.. Kızlarrrr kimse yokmu? Ne yapıyorsunuz?
Slm senın ile aynıd fikirdeyim ama bebeklerimiz o kadar yoruyrki hepimizi kimse vakit bulanmıyor benim kızım tam yasını yürüyerek karşıladı ve ciddi konuşuyor artık çok tatlı yaklaşık yaşından 2 hafta sonra net cümleler başladı kurmaya yüzüme bakıp annesi diyor bana ve bir suç işliyor ise anne delme istemiyor diyor bu akşam çok güldük misafir bebek vardı aa bak mamasını yiyor afetim oğluma dedik ve kızım yüzümüze baktı bana ne dedi koştu masanın altına çok güldük 9 tane dişimiz var ve halen uykusuz bir yavrum var benim bizden bu kadar hepinizi öpüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?