2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

hoşgeldin canım...

sen şimdi bu adetinlemi tedaviye başlıyorsun..?

şubatta başlayacam iki tedavi arasında 3 ay olmalıymış...bu ay rapor ve hastane işleriyle uğraşacam...merkezi değiştiriyorum onunla ilgilide işlerim var...yaniii tedavi şubata inşallahh...

şubatta başlayacam iki tedavi arasında 3 ay olmalıymış...bu ay rapor ve hastane işleriyle uğraşacam...merkezi değiştiriyorum onunla ilgilide işlerim var...yaniii tedavi şubata inşallahh...

cnm az kalmış inşallah rabbm yuzunu güldürsün ben inanıyrm ki bu yıl hepimiz sırasıyla anne olucaz cidden yaaa bu yıl nufus patlaması olucakkimle konuşsam hamile herkesin de yıl başına deng gelmiş komik rabbimn vardır bir bildiği çogalıyoruz inşallah bu yıl

anladım canım...inşallah kolay halledersin işlerini....yeni merkezinde ilk bebişlerine kavuşursun inşallah...

anladım canım...inşallah kolay halledersin işlerini....yeni merkezinde ilk bebişlerine kavuşursun inşallah...

wayyy kayıp anne çıktı ortaya nerdesin be cnm ben çok begendim stickerimi t ederimmm eline sağlık ben hayatta yapamazdım bunu nerdn yapılıyr bilmiyorum bile t edrim tekrar

Ekim 2011 de dusuk over reservi tanisi aldim. 28 aralik adetimle memorial de tup bebek tedavisine basladik. 14 aralikda opu oldu. 7 yumurta olustu. 6 tanesi olgundu. 5 tanesi dollendi. 2 tanesi 3. Gunu gordu. 17 aralik transfer Fujitsu. 28 aralik hcg 132,4; 30 aralik 242. Cok mutluyum. Sizleri diger basliktan biliyorum. Kafama takilan her soruda sizi rontgenlesim. Tartismalarinizi takip ettim. Iyi haberler banal unit oldu. Gec oldu ama araniza alirsaniz sevinirim.

ayyyy nedemek yaaa hoş geldin cnmmm seni gidi seni demek rontgencilk yaptın haa bebişinle rabbim tamamına erdirsin cnm kucağına da almayı nasip etsin hepimize ben liste işindn anlamam nasl eklenir bilmem de hımmm ne zaman kontrl senın gittin mi yoksa bebişini görmeye dua et bakalım bizede sana ceza hıhıhergun dua ediceksin bize de tamm mı tekrar hoş gedin aramıza

Canlarım topiğiniz hayırlı olsun,ben hala liste dışıyım ama sizin mutlu haberleriniz beni de mutlu ediyor. Hatta umutlandırıyor. Hepiniz hamilesiniz, sizlerin duası kabul olur bizleri geride bıraktıklarınızı dualarınızda unutmayın... Topiğinizi işgal etmek istemiyorum,siz anne adayları güzel güzel konuşun, Rabbim bebişlerinizi ve sizleri korusun...

valla çağırdın geldim:))) listeye eklenmek isterim. sat 16 kasım. 1deneme ankara başkent hastanesi. muhtemel doğum 22 ağustos. sorun sperm azlığı haraketsiz sperm ve bende pıhtılaşma. bide söylemeyi sevmesemde yaş 33 :)))))

hoşgeldin canım aramıza....tebrikler sende meleğine kavuşmuşsun...
röntgenciliğini görmezlikten geliyorum bebişin üzülmesin
bu arada yaş kaç ve kaçıncı denemende kaldın

wayyy kayıp anne çıktı ortaya nerdesin be cnm ben çok begendim stickerimi t ederimmm eline sağlık ben hayatta yapamazdım bunu nerdn yapılıyr bilmiyorum bile t edrim tekrar

canım beğenmene sevindim..

ayrıbir topicmi açsam ne ''güzel ticker yapılır''

peteğim bitanem bak böyle dedin kırdın beni...ne işgalinden bahsediyon
ben sonucumu öğrenmedende böyle topiclere girip sürekli hamişlere soru sorardım....

hem zaten sizinde dönüp dolaşıp geleceğiniz yer burası tamammı?

hoşgeldin aramıza canım hemen ekliyorum

ay cnm hoş geldin ben eklemeyi bilmem ki listeye ama halleder yazı işlerine bakan arkadşrabbm inşallah kucağına almayı nasip etsin yaa tam da yarama parmk bastın ben de 1298 mthfr mutasynda ben heterezigot çıktım senın ne yaa ben iğne kullandım 9 gun sonra dr ok dedi kesti coraspirnde bırktırdı senin ne pıhtılşaman m ettim yazarsn sevinirim cnm yarın aç karnına kan vericem bakalım o deger yüksek çıkarsa o zaman iğne dedi dr

cnmmm rabbim enkısa zaman da size de nasip etsin iş hamiş olmakla bitmiyrki cnmm önemli olan kucagımıza almak siz de bize dua edin ben heran isteyen butun kardşlerime de ver rabbm diye du ediyorum darısı başına tez vakitte inşallahhhhhhhhh

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]K.DENEME
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]D. TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET
[/TD]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akasya1978[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]16 kasım[/TD]
[TD]22 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sihirli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]25 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeyno79[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]5. deneme
[/TD]
[TD]6 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SAVASECE
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

wayy sudenaz gelmiş hoş gelmş nasıl gidiyr cnmmm yaa benm felaket carpılarım var çok kötü hissediyrm kendimi korkuyrm bebeğime birşey olmaz inşallahh dua edin bana öptümmm sizi ben çıkıyorum eve geçince açarım ceptn

merhaba kızlar son adet tarihim 2 aralık,yas 33,deneme 1 . allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .bu uğurda özlem çeken tüm anne adaylarını en kısa zamanda bebişleriyle kavuştursun allahım.

Galiba biraz ice kapanık bi yapım var. O dönem hiç bi şey düşünmeden yanlız kalmak istedim. Tanıdık kimseyle konuşmak fayda etmedi. Ama insan aynı sorunu paylaşan, aynı seyleri düşünen birilerini görünce güç buluyor. Foruma gelen her hamile haberi benim için de bir ümit oldu. En önemlisi de duygular aynı. Hoca damdan düşmüş damdan düşen gelsin yanıma diye bağırmış. Hepinizi tanımış kadar oldum. Hepinizin değeri yükseliyor mu, kanaması durdu mu, gribi geçti mi adım adım takip ettim. Kötü haberler de bi o kadar üzdü. Özellikle egunalin pozitiligine hayranım. Umarım tez zamanda allah onun da diğer arkadaşlarinda evlatlarini tez zamanda verir.

Ben 32 yaşındayım. Ilk denememdi. Beklenen doğum tarihi 4 eylül.

ben iyiyim canım...sen dikkat et kendine...bebeğine Allahın izniyle hiçbişey olmaz...bir leke ,kanama görmediğin sürece korkma...

buarada sizin evde niye bilgisayar yok böyle çok zor oluyor...

aramıza hoşgeldin canım..ekliyorum hemen...sağlıklı gebelikler olsun inşallah...

ay inşallahhhh bu kez 2 embriyo koyduracamm...şansım artar belkide ikiz annesi olurummm...

evet canım şansın artar tabikide...inşallah ikizlerin olurda..başının etini yerler..kk ya girmeye vaktin olmaz ilerde bende avatarımdaki gibi olacam..bebişim elini uzatıp mausu alacak yani

6+1 oldu. Daha dr a gitmedim. 21 ocakda ilk kontrolü planladık. Bakalım.

aynen canım..bilmeyene dert anlatmak zor malesef...bende burda çok rahatlıyorum...biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz...

senin ilk kontrolün niye bu kadar geç...ben bugün 5 haftadayım ilk kontrolüm 18 ocak :44:

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]K.DENEME
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]D. TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET
[/TD]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akasya1978
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD]22 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sihirli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]25 kasım
[/TD]
[TD]31 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeyno79
[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]4 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrdlgr[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[TD]7 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 aralık
[/TD]
[TD]10 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]5. deneme
[/TD]
[TD]6 aralık
[/TD]
[TD]11 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SAVASECE
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…