2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Sudenazi bende merak ettim hep yazardi.interneti falanmi kesildi acaba.benim sutum epeydir yok emmiyprlar oyuzden.bizim asi kartimizda kizamik ve kizamikcik 12.ay yaziyor.ama izmirdakizamik one alindi 9.ay yapacaklar.menemjit asisi paralimi.mekadaemis.

Menenjit özel cnm ne kadr ücreti bilemiyorum 150 vardr arkadsm öyle dedi bnm kızımda geceleri emiyor oda canı isterse üzülüyorum zaten sütte sol gögsmde hiç yok sag gögsumde idare ediyor işte gecedn geceye gun içinde golden goat devam sütü veriyorum birde bolbol enginar verdım cok sevdi kızım bu akşmda taze fasulye yediricem şimdi uyuyr ya vakitsiz oldu bugece uykusu cok ağladıdayanamadı sızdı kolumda bugece 2 yi bulur uykusu :18:sudenaz nerde acep yokmu kimsede acaba tlfn numwrası bende merak edşyorum

canm bizimkide 6 aylıkken bıraktı cok fazla deildi sütüm zaten sizin gibi geceleri veriyordum onuda almaz oldu 6 aydan sonra. taze fasülyeyi nasıl veriyorsun canm eziyormusun biraz yoksa direk ölemi. sudenazdan benm de haberim yok ama bi topiğe yazıyor ara sıra profilde gözüküyor ya arkadslarımız paylastıgı seyler ordan biliyorum :) ay insallh sabaha kadar uyur :)

Canim enginari ve taze fasulyeyi nasil yapiyorsun.bi tarif alalim senden.sonrasinda blendirdanmi geciriyorsn.ne sekilda veriyrsn.

Kızlar Enginarı ve fasulyeyi kendimize pişirir gibi zeytin yağlı pişiriyorum kazıma ayırıp sonra tuz atıyorum sadece fasulyeyi blendır kullanıyorum enginari havuç ve patesiyle birlikte calla eziyorum kızım fasulyeyi pek sevnedi ama Enginarı bayılıyoruz kuzu indikte kaynaşıyorum onada suyuna bulgur ilave edip terbiye li çorba yapıyorum İnck etide blendır tutuyorum oda severek yiyor [SUB][/SUB]

Canımm arkadaslarımm hepinşzn anneler günü kutlu olsun şimdi oturdum eşime diyorum hiç aklıma gelmezdi anne olucagım hamdolsun rabbime şimdi enseme yapışan boynuma sarılan eteğimi kucağıma almam için çekiştiren amme diye bağıran geceleri beni uyutmayan babasını görünce sevinç çığlıklarıyla gözümü yasartan dünya tatlısı bir meleğim var sadece yılda birmi olur anneler günü hergün hepimiz için kıymetli rabbim bu duyguyu butun tatmayan kardeslerimize yasatsın anneler gününüz kutlu olsun

cok saol canm seninde öle,
ne güzel ifade etmişin duygularını tüm içtenliğimle katılıyorum.
herkesin anneler günü kutlu olsun....

Bende butun annelerin ve annelik yolunda mucadele verenlerin anneler gununu kutluyorum.

slm kızlar
herkes iyi okuduğuma göre
bizde 7 ayı devirdik cok sükür ek besin ve anne sütü seklinde devam ediyoruz
emekleme yok ama yürütecle evin her yerinde
corbalarına kıyma katınca cok sevdi yalnız hala biberon tutmuyor malesef

sizinde ii olmanıza sewindim canm masalah ohh afiyet olsun pasaya :))) biberon tutmaması kötü olmus uyku arasında vermeyi denesen yinemi almıyor

slm kızlar.. evet baya uzun zaman olmuş bu topiğe girmeyeli..neden girmediğimide bilmiyorum açıkcası ..yazacak bişey bulamadığımdan olsa gerek diye düşünüyorum..

bizim herşey yolunda maaşallah...kontrol dışında doktora gitmedik..pzt. 9 aylık kontrolümüz vardı..kızım 9000gr,oğlumda 9400gr...tek sorunumuz kızımın doğuştan olan gözyaşı kanalının tıkanıklığı..onuda kontrole gidiceğimiz gün sabah her zamanki gibi masajını yaptım..biraz fazla bastırdım hatta annem kızdı..kontrole gittik doktorada dedim..artık cerrahi müdahaleyle açtırmalısıız dedi..yana yakına nerde yapsak diye düşünürken o günden sonra kızımın gözünde hiç çapak olmadı..hala inanamıyorum..bir anda bitti...

buarada dişlerimiz daha yeni çıkıyor..anneler günü gecesinde kızım sabaha kadar uyutmadı,neticesindede anneler günü hediyesi olarak incisini gösterdi bize 2 gün sonrada diğeri belirdi..oğlumunsa ilk dişi birkaç gün önce çıktı..şimdi yanındakide patlıycak durumda..geç çıktılar yani..

onun dışında desteksiz oturuyoruz ama malesef emeklemiyoruz..tembeliz biz..göbeklerini yerden kaldıramıyorlar sanırım emeklemeden yürüycez..kızım ayakta dikiliyor bile tutunarak..yürüteçlerle ise resmen heryere giriyorlar...yemek yeme durumumuz hiç bozulmadı çok şükür..herşeyi yiyorlar..iştahımız iyi maaşallah..

artık tipleri tam belirdi oğlum sarışın mavi gözlü..kızımda esmer kavhe gözlü birbirleriyle muhabbetleri acayip güzel ve komik..kızım abba,babba falan diyor,oğluştan pek bir kelime net çıkmıyor.

bebek arabamızı çok seviyoruz..çıtları çıkmıyor..etraf seyretmeye bayılıyoruz..yeterki çıkalım..artık havalarda ısındı..evin içinde sade çıtçıtlılarla takılıyoruz..dışarıda kısa kollu geziyoruz..büyük bir terasımız var ve bahçemiz var..sürekli oralardayız..

cuma günü kızamık aşımızıda olduk sağlık ocağında

bizden bu kadar,sizlerinde okuduğum kadarıyla herşey yolunda çok şükür..Allah bozmasın..ağız tadıyla büyütmek nasib olsun herzaman inşallah..

sizleri merakta bıraktım biraz özür herkesten..daha sık giricem artık

sudenaz canm hosgeldin tekrardan özlemiştik. ewet ya sık sık girin artık kimsecikler uyramıyor zaten masallh kuzucuklar kocamn olmuslar herseyin yolunda olmasına cok sewindim ins hep böle sorunsuzca dewam eder...

Merhaba kızlar, bizd çok bir değişiklik yok ama yazayım da forum ilerlesin dedim. Oğlum bir süredir desteksiz oturuyor ve emekliyor. 7,5 aylığız şu an. Sebze çorbası ne yaptıysam yediremiyorum. Meyvayı seviyor tatlı oldugundan kusana kadar yiyor. Yumurtayı mamaya katıyoruz biberondan içiyoruz. Aada et veriyorum ağzına. Dişimiz çıkmadı. Uyku sorunumuz var. Kucakta gezerek uyuyoruz hala buda bizi çok yoruyor. Yatagına alıştıramadım halane yazıki. Gece 3 saatte bir uyanıp mama emiyoruz. Alerjimiz sıcakta ve bahçede azıyor. Araba koltuğuna oturmak yerine arabada kucakta seyahat ediyor..haberler böyle

sudenaz canm hosgeldin tekrardan özlemiştik. ewet ya sık sık girin artık kimsecikler uyramıyor zaten masallh kuzucuklar kocamn olmuslar herseyin yolunda olmasına cok sewindim ins hep böle sorunsuzca dewam eder...

hoşbulduk canım..sağol..girerim merak etme

işin zormuş canımya gerçekten..özellikle gece çok sık kalkıyor..bizimkiler diş sorunu olmadığı zaman akşam 11 sabah 9 deliksiz...ben de odalarına alışamayacaklar diye korkuyodum..bir kere denemiştim çünkü kıyametler kopmuştu..ama 1,5 ay önce kızımı yatırdım odasında hiç şikayet yaşamadan sabaha kadar uyudu..o gündenn beride odasında uyuyor..oğlumu koyamadım birbirlerini uyandırırlar diye..ama dün gee onud odaya aldım..gece bir kaç sefer uyandı,kızımıda uyandırmadı sorunsuz geçti çok şükür..diyeceğim o ki..arada denemeye devam et..hiç belli olmuyor ne zaman okeyliycekleri..

umarım kısa zamanda düzene girer canım

işin zormuş canımya gerçekten..özellikle gece çok sık kalkıyor..bizimkiler diş sorunu olmadığı zaman akşam 11 sabah 9 deliksiz...ben de odalarına alışamayacaklar diye korkuyodum..bir kere denemiştim çünkü kıyametler kopmuştu..ama 1,5 ay önce kızımı yatırdım odasında hiç şikayet yaşamadan sabaha kadar uyudu..o gündenn beride odasında uyuyor..oğlumu koyamadım birbirlerini uyandırırlar diye..ama dün gee onud odaya aldım..gece bir kaç sefer uyandı,kızımıda uyandırmadı sorunsuz geçti çok şükür..diyeceğim o ki..arada denemeye devam et..hiç belli olmuyor ne zaman okeyliycekleri..

umarım kısa zamanda düzene girer canım[/QUOTE]

Uykusuzluk çokzor gerçekten perişan vaziyetteyiz. Bu aksa uykusu gelince yatağına yatırayım dedim, 360 derece dönüyor yatakta topaç gibi.. Dönencenib düğmelerine basıyor.. Ağlıyor bir yandan

Uykusuzluk çokzor gerçekten perişan vaziyetteyiz. Bu aksa uykusu gelince yatağına yatırayım dedim, 360 derece dönüyor yatakta topaç gibi.. Dönencenib düğmelerine basıyor.. Ağlıyor bir yandan[/QUOTE]

Kesinlikle çok zor cocuğu uyuyan arkadaslara diyorumki hiç bebek bakıyorum demeyin Bizde takılın ağzınızı açamazsınız bir daha gerçi bizim uyku sorunumuz sadece gece değil gündüzde aynı şuanda kendilerine bağırdım en sonunda küstük anne kız oturuyoruz karşılıklı benimle göz göze gelmiyor hemen kaçırıyor bakışlarını artık çıldırıyorum çünkü gündüzlerbir şekilde geçiyordu geceler sabah olmuyorkolay kolay ben de kızım yatakta bırakamıyorum başının üzerine kalkıyor korkuyorum boynuna zarar vericek diye Rabbim yardımcımız olsun hepimizin anne olmak çok keyifli bir o kadar da yorucu benim artık sinirlerimde bozuldu

selam anneler ve tatlı bebısler ben cok uzun zamandır yazmıyorum bıraz oğlumdan bahsedeyım oğlum eymen 8 aylık oldu 2 aydır emekliyor cok hareketlı bab mama ırde benım adımı soyluyor hatce dıye bu ay bıraz daha duzenımız oturdu cok sukur günde 2 kere uyuyor gece gec yatıyor sabah gec kalkyor erkene cekıyorum bıyere gıdınce bozuluyor yıne gec yatmaya başlıyor ..iştahımızda arda bozulsada ıyı gıbı cok sukur ..babaya cok düşkün babası evdeyse benı hıc umursamıyor ..yaramazlıklarda hat safhada cekmecelerı karıştırmaya başladı kanepeye tutunarak kalkıyor dusucek dıye korkuyorum .

Bizim enerjn yatış saatimiz 4 cok yoruluyorum şimdi dr la görüşücwm acayip bir direnç var uykuya karşı eger uyutmk istersem kendini parçalıyor busabh 4 te sıkıştırdım koluma bağıradım öyle zorla uyudu yani bağırırsam artık sabha karşı zorla ve bana ciddi kaş çatarak uyuyor dungece annem geldi yardım içün allah yardımcın olsun kızım işin çok zor yawrum bnm diyor kızım çok net annane nene annane diyor ilk gecen hafta annem ben balkonda oturyrdum koştu bnm kızım annane dedi diye ıfff annedalgagecmededim dun annemi gördü kapıda ve biz sok annane annane tabi böyle yazdıgım bizim gibi net değil ama cok tatlı zaten artık cok raht anne meme mama babam dede abe del del del ve hepimizi tanıyr bsna bakıp anne eşime koşup yürüteçte baba annemede dun butun gün annane nene diyor annemde ona annanem canım diye bağırıyr nasıl kahkaha atıp eğleniyor gece resmn bizi kandırıyor kahkahalarla işim çok zor şimdi baygın zor dönüyor uykuszluktan

Deliksiz uyumaya nasıl alıştırdın? Gece hiç beslemedin mi? Akşam tok tutması için ne yediriyorsunapatmil tahıllı mı yoksa ev yapımı muhallebi mi?

İki geceir kucakta değil yatağında uyuyor. Uyuyacağı zaman ( ortalama uyandıktan 2, 5 saat sonra) yatağına yatırıp dönenceyi açıyorum. Mama ve su veriyorum yatakta. Yarım saat yatakta dönüyor. Sırtını hafifçe sıvazlıyoum ve uyuyor. Kucakta uyumaması beni çok rahatlattı. İyice yatağına alışınca gece beslenmesini de kesmeye çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…