Cnm bizde 8 i yeni bitirdik sizinle arama 1 hafta birşey yapılmadı buya kızamıkcık var diye biliyorum birde benim Dr menenjit aşısı yaptırmamı önerdi bilmiyorum belki yaptırırım onuda bendede emeklemeden yürücek inşallah bir koşulu var yürüteçle fırt fırt benden kaçıyor anne olmak harika bir duygu ve çok yorucu hele taşınma telaşı kızım uykusuzluk eridim resmen ve benim kızım emme yi bırakıyor gibi gün içinde en fazla bir kere oda azıcık geceleri de uykuda canı isterse siz nasılasınız emiyormu bebekleriniz ya burada sudenazdan haberi olan varmı m ettimmm
Sudenazi bende merak ettim hep yazardi.interneti falanmi kesildi acaba.benim sutum epeydir yok emmiyprlar oyuzden.bizim asi kartimizda kizamik ve kizamikcik 12.ay yaziyor.ama izmirdakizamik one alindi 9.ay yapacaklar.menemjit asisi paralimi.mekadaemis.
Menenjit özel cnm ne kadr ücreti bilemiyorum 150 vardr arkadsm öyle dedi bnm kızımda geceleri emiyor oda canı isterse üzülüyorum zaten sütte sol gögsmde hiç yok sag gögsumde idare ediyor işte gecedn geceye gun içinde golden goat devam sütü veriyorum birde bolbol enginar verdım cok sevdi kızım bu akşmda taze fasulye yediricem şimdi uyuyr ya vakitsiz oldu bugece uykusu cok ağladıdayanamadı sızdı kolumda bugece 2 yi bulur uykusu :18:sudenaz nerde acep yokmu kimsede acaba tlfn numwrası bende merak edşyorum
Menenjit özel cnm ne kadr ücreti bilemiyorum 150 vardr arkadsm öyle dedi bnm kızımda geceleri emiyor oda canı isterse üzülüyorum zaten sütte sol gögsmde hiç yok sag gögsumde idare ediyor işte gecedn geceye gun içinde golden goat devam sütü veriyorum birde bolbol enginar verdım cok sevdi kızım bu akşmda taze fasulye yediricem şimdi uyuyr ya vakitsiz oldu bugece uykusu cok ağladıdayanamadı sızdı kolumda bugece 2 yi bulur uykusu :18:sudenaz nerde acep yokmu kimsede acaba tlfn numwrası bende merak edşyorum
cok saol canm seninde öle,Canımm arkadaslarımm hepinşzn anneler günü kutlu olsun şimdi oturdum eşime diyorum hiç aklıma gelmezdi anne olucagım hamdolsun rabbime şimdi enseme yapışan boynuma sarılan eteğimi kucağıma almam için çekiştiren amme diye bağıran geceleri beni uyutmayan babasını görünce sevinç çığlıklarıyla gözümü yasartan dünya tatlısı bir meleğim var sadece yılda birmi olur anneler günü hergün hepimiz için kıymetli rabbim bu duyguyu butun tatmayan kardeslerimize yasatsın anneler gününüz kutlu olsun
Canımm arkadaslarımm hepinşzn anneler günü kutlu olsun şimdi oturdum eşime diyorum hiç aklıma gelmezdi anne olucagım hamdolsun rabbime şimdi enseme yapışan boynuma sarılan eteğimi kucağıma almam için çekiştiren amme diye bağıran geceleri beni uyutmayan babasını görünce sevinç çığlıklarıyla gözümü yasartan dünya tatlısı bir meleğim var sadece yılda birmi olur anneler günü hergün hepimiz için kıymetli rabbim bu duyguyu butun tatmayan kardeslerimize yasatsın anneler gününüz kutlu olsun
slm kızlar
herkes iyi okuduğuma göre
bizde 7 ayı devirdik cok sükür ek besin ve anne sütü seklinde devam ediyoruz
emekleme yok ama yürütecle evin her yerinde
corbalarına kıyma katınca cok sevdi yalnız hala biberon tutmuyor malesef
sudenaz canm hosgeldin tekrardan özlemiştik. ewet ya sık sık girin artık kimsecikler uyramıyor zatenmasallh kuzucuklar kocamn olmuslar herseyin yolunda olmasına cok sewindim ins hep böle sorunsuzca dewam eder...
Merhaba kızlar, bizd çok bir değişiklik yok ama yazayım da forum ilerlesin dedim. Oğlum bir süredir desteksiz oturuyor ve emekliyor. 7,5 aylığız şu an. Sebze çorbası ne yaptıysam yediremiyorum. Meyvayı seviyor tatlı oldugundan kusana kadar yiyor. Yumurtayı mamaya katıyoruz biberondan içiyoruz. Aada et veriyorum ağzına. Dişimiz çıkmadı. Uyku sorunumuz var. Kucakta gezerek uyuyoruz hala buda bizi çok yoruyor. Yatagına alıştıramadım halane yazıki. Gece 3 saatte bir uyanıp mama emiyoruz. Alerjimiz sıcakta ve bahçede azıyor. Araba koltuğuna oturmak yerine arabada kucakta seyahat ediyor..haberler böyle
işin zormuş canımya gerçekten..özellikle gece çok sık kalkıyor..bizimkiler diş sorunu olmadığı zaman akşam 11 sabah 9 deliksiz...ben de odalarına alışamayacaklar diye korkuyodum..bir kere denemiştim çünkü kıyametler kopmuştu..ama 1,5 ay önce kızımı yatırdım odasında hiç şikayet yaşamadan sabaha kadar uyudu..o gündenn beride odasında uyuyor..oğlumu koyamadım birbirlerini uyandırırlar diye..ama dün gee onud odaya aldım..gece bir kaç sefer uyandı,kızımıda uyandırmadı sorunsuz geçti çok şükür..diyeceğim o ki..arada denemeye devam et..hiç belli olmuyor ne zaman okeyliycekleri..
umarım kısa zamanda düzene girer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?