Deliksiz uyumaya nasıl alıştırdın? Gece hiç beslemedin mi? Akşam tok tutması için ne yediriyorsunapatmil tahıllı mı yoksa ev yapımı muhallebi mi?
kızlar bu arada benim kızda 2 gündür 38,5 ateşle boğuşuyor...zor bela düşürüyoruz ama yarım saat sonra aynı..neyse Allah tan dün sabah ateşi geçmiş bu seferde tüm vücudu benek benek kızarık olmuş..önce sağlık ocağına götürdük..baktı ağzının içinde bile var. neyse meğerse 1 hafta önce yaptırdığımız kızamık aşısı yapmış..arada böyle reaksiyon gösterebiliyormuş..bugün tamamen kızamık geçiriyor gibi benek olmayan yeri yok kızımın
neyseki keyfi süper ateşde yok buda geçer herhalde..doktorumuzuda aradık oda aynı şeyi söyledi..kızamık aşısı yapmayanların bilgisine..başınıza gelirse korkmayın..
kızlar bu arada benim kızda 2 gündür 38,5 ateşle boğuşuyor...zor bela düşürüyoruz ama yarım saat sonra aynı..neyse Allah tan dün sabah ateşi geçmiş bu seferde tüm vücudu benek benek kızarık olmuş..önce sağlık ocağına götürdük..baktı ağzının içinde bile var. neyse meğerse 1 hafta önce yaptırdığımız kızamık aşısı yapmış..arada böyle reaksiyon gösterebiliyormuş..bugün tamamen kızamık geçiriyor gibi benek olmayan yeri yok kızımın
neyseki keyfi süper ateşde yok buda geçer herhalde..doktorumuzuda aradık oda aynı şeyi söyledi..kızamık aşısı yapmayanların bilgisine..başınıza gelirse korkmayın..
Hala regl olmayan var mi benim gibi? :)
Slm herkese
Sarp 8 aylik..
hala disimiz yok emeklemiyoruz
boy ve kilomuz guzel
yuruteci hala cok seviyor fakat bugunlerde elimden tutup yurumeye bayiliyor hatta bugun de tek elimden tutarak yuruyor dengesi baya guzel
cogu sey duzene girdi yemekle ilgili pek problemimiz yok kendime gore liste hazirladim anne sutu arti onu uyguliyorum yalnizca yogurdu pek severek yemiyor
uykumux da fena diil gunduz 3-4 kez uyuyor yaklasik birer saat odasina gecen ay yatirmaya baslamistim sorun yasamadik gece iki yada uc kez emmeye kalkiyor aksam 8.30da uyutuyorum muzikle uyumaya bayiliyor sabah em gec 6.30 da uyaniyoruz kisisel gelisimini izlemekse cok keyifli artik anlayarak guluyor bizimki iki aydir opuyor bizi baba isten gelince resmen seviniyor sov yapiyor ona sizlerinde guzel hbrlerine sevindim bizden simdilik hbrler bole
İnek yoğurdu sevmediyse, keçi yoğurdu dene, daha olmaı baby mix dne sütaş ın. Ben yoğurdubibeona koyup içiriyorum
evde kendim yaptım ağzına bile almadı
en son pınar yoğurt aldım güzel yedi baby mix hiç görmedim bakayım tskler
ayrıca malesef bizimki biberondan su bile içmiyor:44:
doktorda emizirken regl olmamak normal dedi
bende memnunum halimden
Slm kızlat cok uzun zamn oldu yazamaualı fakt tasunma îşlerî vardı sonunda tasındık bebekle tasınmk tam bir işkence cunki gecelerî hîç uyumuyrz hergece 5 ya da 6 kızımn yatışı bugun kızanık ve menenjit aşınız vardı kızım öksürüyrdu haff dr una göturdüm yawrum grip başlangıcı dedi dr umuz ilaç ve burun spreyi verdî o kadar huyszkş yawrum prrişn bir haldeyim bugece nasıl sabh oluck rabbim yardım etsın inşllh ası vurulamaz dedi iyi olmadnsalı gunu tekrr cagrdı iyileştse o zambvuruluck aşılarımız artık hiç emmîyor kızım beni memmi görünce eli ile iktîrip bagırıyr bizdn haberlrr böyle öpüyoru hepinizi
Gecmis olsun karasu.benimkilerinde burnu akiyor.c.tesi doktor randevumuz var.bakalim ne dicek.benimde ev boyandi adan zye temizlendi.ev kalkti bi daha yerlesti.tasinaktan beter.neyseki annem bakiciyla cocuklari rvine goturdu bende bir hafta boyunca cekmecelere varincaya kadar heryeri duzenledim.bal dok yala oldu heryer ama cocuklar eve gelir gelmez dagildi :). Napalim canlari sagolsun.bizimde p.tesi kizamik asimiz var menenjit asisinida sorcam doktora bakalim nedicek.ben yarin ise basliyorm.artik bebislerimle sadece aksamlari ve haftasonlari goruscez.icim buruk buyuzden. Senin kiz kac kilo canim simdi.
Ohhh güle güle kirletin cnm keşke biraz daha izin alabilsen bbugece kızımı zar zor uyuttum merdivendn cıkıyordum ana bir baktım kara kafa ayakta benım kızım 1 saat önce tutunup kalkmayı öğrendi azöncede zarzor aglayark uyuttum bu sitede cocuk dr komşum oldu cok şanşlıyım vedun kahveye geldi bize dediki cok kısa surede kızınız yürücek yürüteci vermeyin ve bugun kızım tutunp kalkmaya başladı 1 haftadrd emekliyordu 9070 gr kızım gelişim gayet iyi diyorlr boyumuz uzun bizim grip gecti şükür menenjit aşısı bıraz huzurszluk yaptı vurulunca sukur uyku dışında hersey yolunda ama popomuz halen acıyr kaka yaprken cıddı gözyaşı ile yapıyr içim acıyr catlakları gecmedi henüz nediyelim cnm sana iyi çalışmalr inşllh cocuklar etkilenmez cok yoklugundan coook öpüyorum
Canim napalim calismak zorundayim.3 aydir ucretsiz izindeydim.maddi olarak cok zorlandik bizimki iki memur maasi zor yetisiyorz cocuklara ben calismazsam ihtiyaclarini karsilayamayiz.ben kizamik asisini doktora sordum sahte salgin asidan para alsinlar diye cikarilmis bir yalan dedi bir yasinda yaptirin dedi.bende kararsizim menenjit asisinida yaptirma dedi bilemedim gereklimi acaba.masallah senin kuzu hareketlenmis baya.cok cabuk buyuyorlar.biz hemen yurusunler diyorz ama buhalleride cok tatli.ben sahsen bebekliklerini ozlerim heralde.neyse sen zaten ikinciyi yaparsn.bizden bukadar.rabbim saglik versin onlara.kizlar birbir terketti forumu galiba!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?