• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
benim arkadaşımm yasmin ilacını kullanıyodu çok memnundu hiçbir yan etkisi olmadı kilo dahi almadı.bizim iş yerindeki kurum doktorumuz da şiddetle bu ilacı önerdi.14 ay falan kullandı ve arkadaşım ilacı bıraktı 6 ay önce ve şuan 5 aylıkda hamile bende düğünden 1,5-2 ay önce başlamak istiyorum bakalım.

ayy cok sevindim yaa ben düğüne 15 gün kala baslamıs olucam cunku adetim ancak o zamana geliyo,kulanmayacaktım ama bu rıskı göze almamak için kullanıcam ayrıca ne olur ne olmaz dıye yıne de nişanlımda korunsun alışsınca zaten 2-3 ay sonra bırakıcam hapı nısanlımda ben korunurum sen kımyasal kullanma sakın dıyo:20::20::20:

kızlar arastırma yaptum geldim,içerik olarak mg!ı en düşük ilaç yasmin imiş ve ilk kullanılmaya baslandıgında bas agrısı mıde bulantısı gibi yan etkileri bulunyormus.Doktorlara sorular sormuslar ve ben yanıtlarınıda okudum.Bu hapı adetin ilk günü kullanmak gerekiyormus,21 gün aynı satte hiç aksatmadan içip ilk kutu bıtınce 7 gun ara verilecekmiş,bu aarda zaten 2 gun sonra kanama oluyomus,sonra 8.günde diğer kutuya baslanacakmıs,bu aradakı boslukta da koruyucu etkı deva edıyomus,ama bı gun bıle unutulursa 7 gun boyunca ek bır koruma yöntemı kullanmak gerekliymiş,risk acısından,ben simdi ayın 20-25 i arsı adetin ilk günü başlıycam 10 hazirana kadar aksatmadan kullanıcam inş,koruyucu olacakmıs,tabi yine de önlemde alırız ben korkarım yoksa kesın zehır ederım o anları kendıme de nişanlıma da o yuzden en mantıklısı bu bence:40::40::40:

bende düğün günü regl olucam sanırım bu ay 28 di düğün de 28. de

Ayyyy çok acıktımmmm :52::52::52::52::52: ben yemeğe kaçıyorum kızlar :56::56::56::56:
menümüz pek iyi değil ama olsun çok acıktım...
taze fasülye
sigara böreği+komposto
Allah bereket versin :34::34::34:
hepinize afiyet, bal, şeker olsun kuzucuklarım :56::56::56::56::3::3::3:

aynen ben de cok korkuyorum ya 2 yıl düşünmüyoruz nişanlıma kalsa o ister ama anlaştık evimizi alınca rahat rahat inş nasip eder Allahım,ama ben kesin panik olurum yaa oldumu acaba,eyvahh olmus mudur,napcaz simdi yaa gibilerinden kocişimin basının etini yerim gibime geliyo:17::17::17:

al canım al kayıt olana indirimde va 25 tl ucuza almıs olursun ben 85 e almıstım ıkısını

Aynen ben şimdiden anlaştım hiç yaşım geçiyo baba olayım diye tutturma ilerde ben 2 yıl sporla platesle falan vucudumu ve kendımı hazırlayıp sonra kararımı bıldırcem sana hiç tezgah açma bana sakın dedım tamam dedi :9::9::9:

Hayırlısı olsun diyelim rabbimizden...:26::26::26:
güldürdün kız beni...kesin benide bulur bu şansızlık varken...o yüzde 1 ihtimal bende gerçekleşir :9::9::9::52::52::52:

Sen gül diye dedim zateeen ki bebeğim :33::21:

bende düğün günü regl olucam sanırım bu ay 28 di düğün de 28. de

İşte hap geciktirir hem ne güzel :16:

Ayyyy çok acıktımmmm :52::52::52::52::52: ben yemeğe kaçıyorum kızlar :56::56::56::56:
menümüz pek iyi değil ama olsun çok acıktım...
taze fasülye
sigara böreği+komposto
Allah bereket versin :34::34::34:
hepinize afiyet, bal, şeker olsun kuzucuklarım :56::56::56::56::3::3::3:

afiyet olsun leylaa :1::1:

Aynen ben şimdiden anlaştım hiç yaşım geçiyo baba olayım diye tutturma ilerde ben 2 yıl sporla platesle falan vucudumu ve kendımı hazırlayıp sonra kararımı bıldırcem sana hiç tezgah açma bana sakın dedım tamam dedi :9::9::9:

Sen gül diye dedim zateeen ki bebeğim :33::21:

İşte hap geciktirir hem ne güzel :16:

içicem mecbur çok mu acaba yan etkisi hiç kullanmadım ben ya geciktirici:53::53:

Kızlar evimisterde bir kampanya var, uzun zamandır göruyorum,

Bir yorgan alana bir bedava. Kristal, 99 lıra.

Alanlar var mı, memnun kaldınız mı elınıze gelınce?

Almayı düşünüyorum, eğer memnun kalanlar varsa ?

Ben aldım canım
hatta 25 tl çekim vardı onuda kullandım
Kaliteli görünüyor
Tacın yan ürünüymüş

ay kzılar gemişi okumamıştrım trilanka çok güzel olmuşsun maşallah cnm benmmm ya yazdıklarını okurken ağladım yaaa valla bende dayanamıycm evim yakın olcak ama:5::5::5::5::5::5::5::5::5:

esmerim sen nerdesin hoşgeldin

elifimmmmm canımcımmm..işten çıktım evdeyim.. çıkıtgımdan beri annemle uğraşıom..evdeyken bütün kontrollerini yaptırıom..pek umursamıo.. bu arada ev sahiplenmeye çalışıom tamamen.. yani kendimi hazrlıom:1: ev işleri yemek falan filan.. ama sıkıldımm..evde duramıom artık... düzgün bi iş bulamadım.. çogu hazırlıklarım durdu malesefff yaaa... sabırszlıkla iş bekliyorumm....
sen napıonnn bebeğimm.. senin hazrlıklar ne alemde..

esmer sen nerdesin kaç zamandır ya acaba ben mi görmedim seni:3::3:

aynen sırada gelinlik varr bu arada düğün salonuna 10 gün önce provaya gidicekmişiz menüsüde çok zengin pasta kanepe sınırsız içecek :6::6::6::6:

canımcım evdeyim...kendimi eve verdim:1: ama arıtk geldim.. kaçırmıom sizlerii... seninde salonun tutulmuşş.. ohhhhh ne güzel.. en güzel şekilde devamı gelsin inş...

Tuğçe merveye çok slm... artık gelsinde ayrıntıları anlatsın yaaa... ama harbiden misafrleri biraz erken gelmemişmi yaaa..
bu arada senin gelinlikle çok güzel... mutlulukla giy inşşş

Son düzenleme:
ben kullandım tatlım...valla bir yan etkisi olmadı...tatile gittiğimde kullanmıştım bir kez...ilacı bıraktığın anda 2 gün sonra falan geliyor...bende bir etkisi olmadı ama bünyeden bünyeye fark edebilir :34::34::34:

inşallah bi sorun olmaz canım

elifimmmmm canımcımmm..işten çıktım evdeyim.. çıkıtgımdan beri annemle uğraşıom..evdeyken bütün kontrollerini yaptırıom..pek umursamıo.. bu arada ev sahiplenmeye çalışıom tamamen.. yani kendimi hazrlıom:1: ev işleri yemek falan filan.. ama sıkıldımm..evde duramıom artık... düzgün bi iş bulamadım.. çogu hazırlıklarım durdu malesefff yaaa... sabırszlıkla iş bekliyorumm....

canımcım evdeyim...kendimi eve verdim:1: ama arıtk geldim.. kaçırmıom sizlerii... seninde salonun tutulmuşş.. ohhhhh ne güzel.. en güzel şekilde devamı gelsin inş...

Tuğçe merveye çok slm... artık gelsinde ayrıntıları anlatsın yaaa... ama harbiden misafrleri biraz erken gelmemişmi yaaa..

sen naptın senin hazırlıklar ne alemde

Wowwww topic 2000. inci sayfaya gelmiş çok mu konuşuyoz ne :) azmettim 40 sayfayım okudum bu arada... uzun bir mesaj oldu:

Günaydınnnnn
Ve GELİNLĞİİMMMM
Kardeşimin telefonundan görüntü çok kaliteli dğeil
Ve gelinlik 38 ben 40 bedenim:1::1::1::1::1:
Eki Görüntüle 416292 Eki Görüntüle 416293 Eki Görüntüle 416294 Eki Görüntüle 416295 Eki Görüntüle 416296 Eki Görüntüle 416297

Canım gelinliğin çok güzel , çok yakışmış.. sorunsuz teslim al inş.

kızlar bunlarda benim evimin ressimleri lütfen alıntı yapmadan yazın silecem çünkü akşam çektiğim için biraz bulanık:31::31:

Tatlım arkadaş listemdesin ama göremedim evinin albümünü, çok merak ettim

Kızlar bana şöyle işinin ehli ütü yaparken çok uğraştırmayan sorun çıkarmayan güzel bir ütü marka ve modeli önerır mısınız? (Bılıyorsanız resımlı) :6:

Canım benim ki Delonghi VVX810 Buhar Kazanlı Ütü, öğretmenimin hediyesi bana yıllar geçti, ama beni unutmamış evleneceğimi duyunca annemden yollamış çok sevindim..açtım denedim de süper birşey diğer kazanlı ütüler gibi ısınmasını çok beklemiyorsun 10 gömleği yarım saatten az zamanda ütüledim çok sevdim.. piyasa da 350 civarı fiyatı geçen gün reel de gördüm orda fiyatına baktım

$p_118677_01_03.webp

kızlar merhaba bı kac gun gıremedım sabahtan berı yazdıklarınızı okuyorum.
ben bu aralar cok kotuyum hıc heyecanım telasım kalmadı cok severek yaptıgım hobılerımı bıle sınırlenıp bır kenara attım.
tv mızı aldık ona bıle hıc sevınmedım hıc bısı hıssetmedım.
hanı sıze ıyıce dengem bozuldu dıyodum ya pazar gunu sınır krızı gecırdım doktora gıttık. sakınlestırıcı falan yaptı
sımdı antıdepresan kullanmaya basladım.
gelınlıkmıs evmıs evlılıkmıs hıc bı hayalım hevesım yok artık. dun geceden berı ılıskımı de bıtırmeyı dusunuyorum. sonra gelecek ıcın kurdugum hayallerımı dusunuyorum içim acıyo..

tugcecım gelınlıgın cok gusel olmus prenses gıb gorunuyosun

kalplerarası ve lıberte ıkınızın mobılyalarıda bırbırınden gusel. mutlu mesut oturmayı nasıp etsın rabbım.

daha yazıcaklarım vardı ama kafam cok dolu unuttum bı cogu seyı

sanırım bnm acımdan en zor olanda bu tatlım. ne dertlesıcek ne bısı danısabılıcek bırı yok yanımda. bnde böle olunca kayınvalıdeme sarılmıstım her seyı ona danısırıdım kız tarafının yapıcaklarını bıle ama dertlesme kısmına gelınce gordum kı bı canavara donustu. kendınden kac yas kucuk bırıyle bırdıgın mahalle agız dalasına gırmeye kalktı. canım sıkıldı ıyıce.

aslında asıl sorun ne bılıyo musunuz bn gorumcem ve eltımle aynı apartmanda oturucam 2 sokak arkada kayınvalıdem oturcak. gorumcem herseye burnunu sokan bırı ondan da gectım kayınvalıdem ve kayınpederım dıger cocukları 35 yasına gelmıs hala onları dınlesın ılla herseyı ona danıssın onlar ne derse onu yapsın her gece ona gelıp yemek yesın falan fılan ıstıyo. yanı ılla herkezı yonetmek ıstıyorlar. bı yere gıdıp gelıyoruz ılla laf sokarak nereye gıttıgımızı ogrenmeye calısıyorlar falan sımdıden bana evın anahtarını alırım yedek, her gece gelın bende yıyın yemek yapma hıc , arabayla cok gezıonuz evlenınce barı gezmeyın vs vs seyler soyluyo bn bana karısılmasından hoslanmam o ınsanlarıda degıstıremem nısanlımda aılesıne cok ters bısı söleyemez. öle olunca huzursuzluklar cıkıcak. mesela anahtar vermıcem yıllarca lafını yapıcaklar bılıyorum. nısanlımı sevıyorum ama bu huzursuzluklar ıcınde ne kadr mutlu olabılırım onu bılmıyorum yada ne kadar basa cıkabılırım problemlerle. bende ıstıyorum kı nısanlım tam anlamıyla tavrını koysun oda bunu yapamıyo ıste bn o yuzden onunla evlenmekten tam analamıyla emın olamıyorum.

canım öncelikle geçmiş olsun, Hepimiz az çok sıkıntı çekiyoruz bu dönem de karşımızdakiler bizim gibi düşünmüyor anlamıyor.. Bu çoğu zaman nişanlımızda olabiliyor.. İnsanları değiştirmek zor ama sınırlarımızı çizmeyi öğrenmeliyiz.. Tabi konu bu olunca nişanlına çok iş düşüyor.. tabi ki onun ailesi o insanlar daha duygusal yaklaşıyorlar bizim abarttığımızı düşünüyor, konuşsa ailesi kırılacak diye düşünüyor.. Ama üstesinden gelebilirsiniz canım, otur konuş nişanlınla ben evliliğimizden şüphe duymaya başladım de, bir çözüm bulmazsan böyle evlenemeyiz de.. Emin ol işin ciddiyetini anladığında senin yanında olacaktır.. Daha fazla canını sıkma olan sana oluyor, insanlar keyiflerinde.. Sen güçlü ayakta olmalısın..Asıl senin güçlü olman lazım.. çok zor olmalı annenin yanında olamaması Allah bize de bir gün o acıyı yaşatacak elbet ama Annen senin kendini bu kadar yıprattığını görmek istemezdi.. Annen için güçlü olacaksın..
Yakın zamanda seni toparlamış görmeyi diliyorum canım.. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin..

selam kızlar ay bugun gök çatladı ne yağmur ne yağmur anca elektirikler geldi
dün doktordaydım malesef endoskopi çekilicem bu stres mahvetti beni
:43::43:

Canım ben de aynı sorun sorunla uğraştım nişandan hemen sonra öyle herşey belirsizdi ki mideme vurur zaten benim stresim hep böyleydi.. Endoskopi yaptılar.. Aman canım sakin anestezisiz yaptırma ben yaptırdım çok kötüydü.. Birşey de çıkmadı o kadar canım yandığıyla kaldım.. İşler yoluna girince benim de midem yoluna girdi..

Tavsiye edebileceğiniz elektrik süpürgesi markası ve modeli var mı?

Canım ben çok araştırdım.. uygun bir şey ise arnica bora çok tavsiye ediliyor ama sulu süpürge.. 240 tl ben hiç uğraşamam onu temizleyeme biz evde sulu süpürge kullanıyorz hiç pratik değil

dyson ve philihs maraton var toz tormasız.. çok iyiler ama çok tuzlular bence
Birde toz torbasız süpürgeler çekim gücünü zamanla kaybediyormuş..

Ben Nilfiks aldım canım.. toz torbalı zaten tüm modelleri ama acayip sağlam makineleri, ve çekim güçleri Satıcı çalıştırdı süpürgeye tavanı tuttu başını elini bıraktı bildiğin tavana yapıştı resmen şok oldum :) çok değişik modelleri var istersen bir araştır Fiyatı da ne ucuz ne pahalı

heyooooooo.... kızlaaarrrrr...
10 günlük taze taze yeni geliiinnnnnn olaraktaaannn
ben geldüüüümmmmm :)))

Canlarım yaaa vallaaaa özledim sizleri... sizlerle herşeyi paylaşmayı.....

Rabbime şükürler olsun, alnımın akıyla davullu zurnalı gelin olmayı nasip etti bana..

kızlar herşey çok çok güzel oldu... kınam, düğünüm, hatta kız alma bile dillere destan oldu :)

balayında Belek'teydik. Şansımıza hava muhteşemdi kapkara olduk geldi :)

Tabii asıl hayat benim için dün başladı çünkü, eve gittiğimde ANNEM YOKTU :( "Hadi çabuk elini yüzünü yıka da çorbanı soğutma" sesi çınlamadı evimin duvarlarında :2:
banyoya giderken babişko naber yaaa? diyesim geldi ama babam da yoktu ki TV karşısında....

öyle yada böyle kızlar artık evimin kadınıyım, sorumluluklarım var ( işten gelen kocaya yemek hazırlamak, yarın giyeceği gömleği ütülemek, evi derleyip toplamak vs... gibi )

düğün günü ne bir telaş ne bir heyecan yaptım kızlar, gayet sakindim... çokta iyi oldu ;)

En çok endişelendiğim evden çıkarken ki durumumdu,
onda da babamın şekeri düşmüş galiba ( üzüntüden sanırım ) dayım kuşağımı bağladı... evden çıkarken ne annemi ne babamı gördüm... sadece babamı, diğer odada kenar köşe de gidişime izlerken farkettim. . . gözgöze geldik.... Hoşçakal baba.... Diyebildim.... okadar.....

hayatımın en zor , en anlatılmaz, en ifadesiz "AN"ıydı....

benden bu kadar kızlar,

** yazarken gözlerim doldu valla yaaa :( halbu ki ne kadar neşeli giriş yapmıştımmmm ...

Ama ben okurken ağladım:( ben kendi evimden de gelin çıkmayacağım..

kızlar şimdi nişanlım geldi düğün salonunu tutmuş süpriz yaptıı:52::52::52::52:

Hayırlısı olsun canım..

arkadaşlarrrrr son gelişmeyi aktariim biz abimlerin binasında bir evin boşalmasını beklerken tam bugün boşaldı ki bi baktık bizim binadada bi ev boşalacakmış :) şimdi ikisinede baktım bizim binadaki ev bakımlı ama giriş kat diğeri 4. kat ama bakımsız boyasız sanırım bizim bnadaki evi tutacam allah bir mani vermezse :) dua edin bana

OOO ne güzel hiç yabancılık çekmeyeceksin, Tek fark ede sevdiğinin olması olacak çok sevindim canım..

Off artık nasıl davranıcam, ne yapıcam cidden bilmiyorum..nişanlımlada yüz yüze görüşmeden kesin bir karara varamıcam anlaşılan...sağolun kızlar...söyledikleriniz cidden doğru düşününce :34::34::34: ama işte bazen öyle bir duruma geliyoruzki mantık falan kalmıyor insanda bende bu duruma geldim yani :19::19::19: dün gecede uyumadım nişanlım hasta nasıl oldu diye meraktanda öldüm yaniii :44::44:

Geçmiş olsun canım, bence de nişanlın hastayken onu yalnız bırakma.. :50: kırıldığını anlamış zaten

kızlar günaydın çok canım sıkıldı sabah sabah yaa

işe gelirken teyzemin kızıyla denk geldik kendisi bi 3-5 sene kadın doğum uzmanının yanında çalışmıştı bana dedi sen neden hala hapa başlamadın bende düğüne 1 ay kala gidicem doktora dedim olur mu 2 ay önce başlaman gerekiyo sen geç kalmışsın dedi canım sıkıldı bugün doktora gidicem işte off yaa

öyle diyorlar genelde ama sen hapa başlarsın nişanlında korunur bir sorun çıkmaz ..

tatlım ben bir ara kullandım rahatsızlığıman dolayı 2 ay falan...herkez kilo alıcaksın dedi ben 3 kilo verdim...çok fena mide bulantısı ve uyku yaptı bende :9::9::9: ilk 1 ay zaten baya etkiliyor kızlar bilginiz olsun...alışma dönemi oluyormuş :34::34::34:

Ben hap kullanmıyacağım .. Bende senin gibi rahatsızlığımdan dolayı kullandım alt üst oldum resmen 3-4 kilo verdim midem bulantı tansiyonun saçmaladı inanılmaz bir susama hissi .. Hatta ilacı bıraktıktan sonra da devam etti.. Hala çekiyorum yasmin kullanmıştım.. bıraktıktan sonra susama hissim geçmedi, bir ara günde 4-5 lt su içiyordum.. şimdi de sürekli suyuyorum ama kendimi tutuyorum 3 lt falan su içiyorumdur.. kilo vermeye de devam ettim toplamda 5 kilo vermiş oldum.. şeker yüklemesi yapıldı hormanlarıma bakıldı, troidime bakıldı.. Birşey çıkmadı ama haptan sonra böyle oldu haftaya yine kontrolüm var endokrin bölümüne gidiyorum..Bir daha mı asla doğum kontrol hapı kullanmam..

Bizde de tam tersi olur canım...yeni evli çifti amcalar, halalar çağırır..sonra kendileri gelmek istediğinde haber verirler gelirler :34::34:

Bizde de sizin gibi leyla.. dayılar halalar çağırır yemeğe..

A.slm canım az kaldı gelcek
Çok teşekkür ederim

***Milena_***

Canım çok teşekkür ederim:16::16:

Back
X