- Konu Sahibi bal_bocegi
- #20.521
o tabiri ben çok kullanırım canım ya teşbihte kusur olmaz bana göre kötü bi tabir olmadığından söyledim ben zaten kendimi suçladığımıda belirttim sonrasında ben sabırla bazı şeyleri anlaması için her yolu denedim bu süreçte en son bu kaldı yapmaktan keyif aldığımdan yapmadım mecburdum yapmaya ben düşmanım üzülse destek olmayan çalışan bir karakterdeyim ama bu kişi benim eşim olacak ise ikimizinde ömür boyu mutluluğu için yapılması gerekeni yapıyorum evet bugün yaptığım fazlaydı kendimide çok eleştirdim ama benim gerçek nedeni söylememe fırsat vermeden o yorum yapmaya başladı... ben onun gönlünü alırım almasına ama şimdi o da sorumluluk almalı ve problemleri çözmeye odaklanmalı artık...
tabi senın ıcın cok kullandıgın bı tabırse bılemıycem tatlım,ama benım bu durumda yorum yapmam yanlıs olur belkı sızın durum farklı cok zamn olmamıs tanısalı hemen nısanlanmıssınız bu sureı dusunmeye baslamıssınız dolayısıyla bıbırınızı tanıma,yenıden asık olma bağlanma olayları oncelıkle asılmamıs bunlar onceden yasansa daha ıyı tanırdınız daha kolay atlatırdınız belkı bılemıyorum bız 4.bucuk yıldır bırlıkteyız benım teklıfıne karar vermem 6 ay surdu lıseden arkadasım olmasına ragmen,o yuzden yorum yapamıyorum ben bıle hergun yenı bı alıskanlıgını zaafını ogrenıyorum kaldı kı sız daha cok yenısınız