- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.041
Merhaba speedycimBiz alamasakta gidip gezicez sanırım burdan bir kaç kişiyle seni de bekleriz çok keyifli bir gün olacak bence
günaydın ,
az sonra olduğum yerde uyuyu kalıcam galiba :2: gözlerim açılmıyor
bende öyleyim yaaa
Günaydın kıslar bende inşallah haziran da evleniyorum :)
haftasonundan beri uykumu alamıyorum artık patladı bugüne:18:
gözlerimi kapattığım anda dalıyorum en iyisi kahve almak açılırım
özellikle kışın hava soguk oda sıcaksa eyvah eyvah mayışmak kaçınılmaz oluyo
normal bir ısı da
1 su bardağı türk kahvesi yaptım açar herhalde uykumu
su bardağı hemdeaçar tabi kız afiyet olsun
:111: herkes başka şeyden bahsetmiş, bende başka bişeydn bahsedim bari
p.tesi günü gelinlik baktım bitane gelinliğin eteğine bayıldımm resmenbide üst beğendim o ikisinin uyacağını söyledi kadın, fiyatını sordum kiralık fiyatı bin tl dedi!! burda bi arkadaş ucuz demişti yaa işte banada öyle dediler görüldüğü üzeree.. :)) satın alırsakta 1300 olurmuş tabi daha pazarlıksız fiyatlar bunlar, etekte kararlıyımda üstünüde karaarlaştırınca tekrar konuşuruşz bişeyler yaparlar sanırım..
p.tesi günü gelinlik baktım bitane gelinliğin eteğine bayıldımm resmenbide üst beğendim o ikisinin uyacağını söyledi kadın, fiyatını sordum kiralık fiyatı bin tl dedi!! burda bi arkadaş ucuz demişti yaa işte banada öyle dediler görüldüğü üzeree.. :)) satın alırsakta 1300 olurmuş tabi daha pazarlıksız fiyatlar bunlar, etekte kararlıyımda üstünüde karaarlaştırınca tekrar konuşuruşz bişeyler yaparlar sanırım..
Kızlarrr sevgililer günüü geliyoo varmı parlakk fikirlerinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?