- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.361
ooooooinci set heeeee sevsinlerrr
canım önecilikle sana kolay gelsin diyeyim. valla biz ilişkimizin 9. yılına girdiğimizde bu şubatta sözlendik 16 temmuzda da büyük nişan yaptık.nişanlımda bir rehavet göremedim ki sözden sonra hemen çeyiz işine başladık. kendisi benden çok çok meraklı ve aceleci nbir an önce her şey olsun bitsin mükemmel olsun istiyor. zaman geçtikçe değişir mi bilmiyorum ama şimdilik durum böyle. rehavet kimilerinde görülürken kimilerinde görülmeyebilir. bunu zaman geçtikçe daha iyi anlarız ki genelde evlilik sonrası rehavetin çokça oldıuğunu söylerler. umarım öyle bir durumla karşılaşmayız
Ben yokken neler konuşulmuş nelerrrr
Hepinize teker teker yazmak yerine bu şekilde yazayım dedimm...
Ebrucum Burak'ın gene kızdırmış seniiBen artık boyle durumlarda kalmamak ıcın napıyorum bılıyor musun! O burdayken aramadan bulusalım demeden hıııcccc plan yapmıyoruumm.. Cts de pazar da o aradı benı bulusalım dolasalım dıye ben de ısım var ama benım falan deyınce daha da dırettı. Bundan sonra bu teoriyi uygulamalısın sen de şekerim işe yarıyorr cok degerlı oluyorsun
Aramıza yeni katılan arkdaslar hooşşgelldiiniiizzzzz
Tabii 2012 yaklastıkca gelıncıkler cıkıyor ortayaa
1 arkadas daha hazırlıklar baslamadı bız de demııss canım sızde de baslar merak etme bız yavas yavas sındıre sındıre olsun dıye erken basladık daha baslamamıs olmanız oldukca normal bence uzulme sen
1 arkadasta nısandan sonra erkekler degısıyor mu dıye sormusCanım benim bızım ılıskımız 6 bucuk yıllık ve 3 bucuk yıllıkta nısanlıyım ama tartısmalarımız normal tartısmalar dıyebılırım tabıkı nısanlılıgında verdıgı bır guven var erkeklerde yuzugu taktım parmagın artık o benım gıbılerınden dusunmeye baslıyolar hemen senın yapman gereken ıplerı elıne vermemen o kadar basıt suanda nasılsan o sekılde devam et fakat soyle bır durum soz konusu dugun yaklastıkca da daha bır bana duskun olmaya basladı bunu da es gecmeyeyın hanııı
Bu arada dnzohor du sanırım yanlıssa kusura bakma canım ben Bursalıyım fakat Balıkesırde oturuyoruz yıllardır dugunumde balıkesırde canım yanı ama gelınlıgımı Bursa'dan alıcam
birazdan yemeğe çıkıcam ve kayınvalidemle inci seti almaya gidiceezzz şekerim o yüzden azimli çalışıyoruumm
hepinize çok teşekkur ederim kızlar
içime su serptiniz bi nebze :)
ne guzel uzun yıllardır berabermişsiniz... Allah ayırmasın, sizlerede kolay gelsin :)
hepinize bu yolda bol şans ve ömür boyu mutluluk diliyorum
aaaaa inci set begenilmezmi kız çok güzeelllll
sımdıden gule gule kullan tatlım...resmını beklıyoruz
iyi yapmışın canım bende inci kolye ucu olanları çok begeniyorum gündelik kullanımlık içinde çok uygun hem
daha ne alcaklar kııızzz :)) bitmedi mi hala altın işi
aynen tatlıımm :)
yaa bu altın olaylarını halletsek de artık mobılyaları falan baslasak sonra da gelınlık alınsa hemen cabucak gecse zamaannn kocişlerimize kavuşsak harika olacak
aynen canım ya bende çeyizime bişeyler alınca çok mutlu oluyorum evleniipte kullanacağımız günleri düşünüp. neler aldın peki canım
yok bebem daha bitmedi 3 tane daha bilezik alacaklar nişanlım tek taş alacak(mış)onlar cıksın aradan da bıdaha rahatıızzzz ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?