2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlar slm... dun bayramlık bakmak ıcın baya dolastık saat 1.30dan 7.30 a kadar öldük geberdık ve sonuc olarak sadece sozlume bı pantolon alabıldık...... cıldırcam yaaaaa hıc bısı bulamıyoruz

hepinize çok teşekkur ederim kızlar

içime su serptiniz bi nebze :)

ne guzel uzun yıllardır berabermişsiniz... Allah ayırmasın, sizlerede kolay gelsin :)
hepinize bu yolda bol şans ve ömür boyu mutluluk diliyorum

Amminnn canım hepimiz çok mutlu oluruz inşallahh

aaaaa inci set begenilmezmi kız çok güzeelllll

ayy baktık da ben beğenemedim kızlar yaa ve cok pahalı geldı gozume onun yerıne bitane daha bilezik yapın dedim kayınvalindeme en azından ılerde sıkısırsak bılezık ıse yarar ama kayınvalıdem düz inci kolye ve bileklik aldı gene dayanamadı

sımdıden gule gule kullan tatlım...resmını beklıyoruz

tesekkurler tatlım da karar degısıklıgı oldu ve bılezık aldık onun yerıne bır tane daha ama duz ıncı kolye ve bıleklık de aldık onlar da sade hos duruyor yıne de

aynen canım ya bende çeyizime bişeyler alınca çok mutlu oluyorum evleniipte kullanacağımız günleri düşünüp. neler aldın peki canım

Ayy evet ya birlikte kullanacağımızı düşünmek zaten en güzel yanı değil mi,canım resim eklemeyi bilsem resim ekleyecektim ama bilediğim için ekleyemiycem yazayım ben de, arzumdan blender seti aldım internettekilerden daha uygundu fiyatı, ütü masamı aldım , sonra schaferin agazasına bi bakalım diye girdik ama çıkamadık diğer aldıklarım ordan çok güzel şeyler vardı çünkü, çatal kaşık bıçak takımı, kristal takımı, çaydanlık, günlük çatal kaşık takımı, onların takımı olan servis takımı (kepçe takımı), cezve takımı, teflon pilav tenceresi, 3'lü sahan takımı ve hediye olarak da teflonlar için kullanılan kepçe takımından aldım canım

yok bebem daha bitmedi 3 tane daha bilezik alacaklar nişanlım tek taş alacak(mış) onlar cıksın aradan da bıdaha rahatıızzzz ınsallah

maşallah baharcım ne güzel kayınvalıden sen yok almayalım dediğin halde almış tebrik ederim valla boyle düşünceli insanları, benim kayınvalidem durumları daha iyi olsaydı boyle alırmıydı acaba diye düşündüm bi an
Bileziklerimi bile bensiz gidip aldılar keşke beni de götürmeyi akıl etmiş olsalardı ben de inat edip annemin aldığı bileziğin aynısıyla değiştirmek istemezdim dimi ama kızlar napiyim

selammm kizlarrrr ya dun hic giremedimmmm cok yogundumm gelen giden cok oldu oglen ve aksamm...misafirdi indir kaldir servis di derken sizmis kalmisim koltukdaa..

baharcimm nasilsin canim insallah oglen konusuruz seninle msn giriyom ama seni goremiyom msn de ekledim seni... siz bayaa bi hizlandiniz canim yaa ne guzel altinlar alinmiss inciler alinmiss:)))) masallah nazar degmesin diyelim tatlimm.... insallah bizede nasip olur cnm benimm

inci beyenmedim demisinn baharrcikk..ama gelinlige cok yakistigini dusunuorum ben...:))) hemm alsinlarrrr canim yaaa yillardir ogluslarinin nazlarini cekiyoruzz:)))) hediye onlarda:))

kayinvalidem bana sozumde takti inci setii... supriz yapmisti haberim yoktu takilacagndann..cokbeyendim kayinpederim ozel yaptirmi :))) benim de setim yapilicak ama model bekliyorlar benden iki gun icerisinde modelimi vericem on gore tasarlanicak bana ozel :))) cizimim bitsinn sizede gostericem kizlarr

ay neysee cenem dustu benimm sahuru yaptimm .. kocisi uyutuumm.. simdi uyuma sirasi bendee.. yarin gorusmek uzeree kizlarrr...simdiden gunaydin kendinize iyi bakinn :)) bu arada cok sukur.ramazani zar zor yariladik :)))) 2012 cok az kaldii..:))))) hayde see you babylerrr:)))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…