- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.381
maşallah baharcım ne güzel kayınvalıden sen yok almayalım dediğin halde almış tebrik ederim valla boyle düşünceli insanları, benim kayınvalidem durumları daha iyi olsaydı boyle alırmıydı acaba diye düşündüm bi an
Bileziklerimi bile bensiz gidip aldılar keşke beni de götürmeyi akıl etmiş olsalardı ben de inat edip annemin aldığı bileziğin aynısıyla değiştirmek istemezdim dimi ama kızlar napiyim
selammm kizlarrrr ya dun hic giremedimmmm cok yogundumm gelen giden cok oldu oglen ve aksamm...misafirdi indir kaldir servis di derken sizmis kalmisim koltukdaa..
baharcimm nasilsin canim insallah oglen konusuruz seninle msn giriyom ama seni goremiyom msn de ekledim seni... siz bayaa bi hizlandiniz canim yaa ne guzel altinlar alinmiss inciler alinmiss:)))) masallah nazar degmesin diyelim tatlimm.... insallah bizede nasip olur cnm benimm
inci beyenmedim demisinn baharrcikk..ama gelinlige cok yakistigini dusunuorum ben...:))) hemm alsinlarrrr canim yaaa yillardir ogluslarinin nazlarini cekiyoruzz:)))) hediye onlarda:))
kayinvalidem bana sozumde takti inci setii... supriz yapmisti haberim yoktu takilacagndann..cokbeyendim kayinpederim ozel yaptirmi :))) benim de setim yapilicak ama model bekliyorlar benden iki gun icerisinde modelimi vericem on gore tasarlanicak bana ozel :))) cizimim bitsinn sizede gostericem kizlarr
ay neysee cenem dustu benimm sahuru yaptimm .. kocisi uyutuumm.. simdi uyuma sirasi bendee.. yarin gorusmek uzeree kizlarrr...simdiden gunaydin kendinize iyi bakinn :)) bu arada cok sukur.ramazani zar zor yariladik :)))) 2012 cok az kaldii..:))))) hayde see you babylerrr:)))))))))))))))))))))))))
ay ne güzelbizde sürekli bakıyoruz :78: tabak çanagı bile gösteriyorum ona
ay evet yaaa insan bunalıyo bakmaktan bazen dimi bendede oluyo valla
bi d hep aynı şeyler bak bak içim sıkıldı ezberledim artık karacanın schaferin taçın sitelerini
bana da bır ara beyaz esyalardan gına gelmişti yahu hepsi aynı tek tek özelliklerini falan okuyoruz ıncelıyoruuzzz ayyy ayyy gercı hala dha beyaz esyaya karar veremedı benımkı daha ıncelıcekmısız :26: Seninki seninle taca falan cakıyor muu bakıyorsa cok sanslısın cunku erkekler pek sevmez oyle seylerı
sevmesede benm hevesimi kırmamak için bakıyo valla baharcımnevresim linki gönderiyo falan :78: öle işte
inşallah canım yaaa.aldıgım bardaga kadar görmek istiyo bi süre bişiden bahsetmesem sen bu aralar evimize bişi almadınmı diyo
ama değişir kızzz hangi erkek ömür boyu böyle kalmışki
ya beyaz eşya biraz şans işi baharcım.
ben öyl çok araştırmıyorum.
vestel olmicaa kesinde arçelik beko falan olur sanırım bide gri olcak o kadar.
az programlılar her zaman daha dayanıklı olurlar.çok programlıların beyni dönüyo
işte sürekli makyaj bu hale getiriyo onları.ben özel günler hariç hiç makyaj yapmıyorum
günaydinnnn kizlarrrr....
baharciiiiim dün yakalayamadik kil payi kacirdik birbirimiziii nasilsin güzellikk:86:
bizde teknosayi cok seviyoruzzzzz Allahimmm ekim ayi gelseydide bi nisanlansaydimda bi evimizi alsaydikta yerlestirseydikteeee
buarada biz beyaz esyada ercelik diyoruz :44:
Merhaba kızlarr,
Nabersiniz,,,konu beyaz eşyadan açılmışken ben de fikrimi soyleyeyım biz de arçelikden aldık çamaşır makınesi ve buz<dolabını gri renklilerden aldırmıstım ben de
haklısın tatlım ben de doğallıktan yanayımözel gunler harıcınde makyaj yapmam ben de gerek gormuyorum
iyilik güzellikk sen nasıllsıınn
gelicek gelicek ne kaldı ekime canım yaa sonra da ver elini 2012 zaten az kaldıııııı
Arçelik de guzel tatlım ya en azından karar verebılmssınız
çelik aldınız dımı sız de cnım bız de celık bakıyoruz beyaz esyaları sevmıyorum zaten ben
hadi hayırlısı hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?