2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

İyi yapmışsın canım sende Valla canım benim suyuma gidince iyiler benimkilerde ama bende bir görümce var acayip kıskanıyor beni nişanlım bile kendisi dedi bana bizi ksıkanıyor diye o yüzden kayınvalidem korka korka alıyor kızı kızacak diye saklıyor aldıklarını da sinir oluyooruumm Valla ben eskiden olmasa da olur alınmasa da olur derdim ama suanda hiiiççteee öyle diyemem onlar biizim yatırımımız sonuçta cadı gelin modundayım şuanda

canım benim evde net yok ya o yüzden giremiyorum msne falan yaa :26:
Baya hızlandık canım aynen valla çok şükür ya cok mutlu oluyorum yeni şeyler alınıncaa
Hadi bakalım sen de şöööyle güzel bir model çiz de güüzeell bir setin olsun sonra da bize fotosunu koyy tamam mı şekeyiimmm
Ramazanı yarıladık valla ya zaten ramazan cıkınca eylül geriye kalacak 3 ayyy sadece 3 ayyyyy sonra ver elini 2012

bi d hep aynı şeyler bak bak içim sıkıldı ezberledim artık karacanın schaferin taçın sitelerini

bana da bır ara beyaz esyalardan gına gelmişti yahu hepsi aynı tek tek özelliklerini falan okuyoruz ıncelıyoruuzzz ayyy ayyy gercı hala dha beyaz esyaya karar veremedı benımkı daha ıncelıcekmısız :26: Seninki seninle taca falan cakıyor muu bakıyorsa cok sanslısın cunku erkekler pek sevmez oyle seylerı

sevmesede benm hevesimi kırmamak için bakıyo valla baharcım nevresim linki gönderiyo falan :78: öle işte

inşallah canım yaaa.aldıgım bardaga kadar görmek istiyo bi süre bişiden bahsetmesem sen bu aralar evimize bişi almadınmı diyo
ama değişir kızzz hangi erkek ömür boyu böyle kalmışki

inşallah canım yaaa.aldıgım bardaga kadar görmek istiyo bi süre bişiden bahsetmesem sen bu aralar evimize bişi almadınmı diyo
ama değişir kızzz hangi erkek ömür boyu böyle kalmışki

aman sen gene de maşallah de de degısmesın kızz iyi böylee
benımkı de teknolojık alet meraklısı gercı ben de cok sevıyorum o yonden cok uyumluyuzz teknosaya falan gırınce cıkamıyoruuzz hep alalım ıstıyoruuzz yenı urunlerden ayyy su beyaz esya ısını bı halletseydıık artık sıkıntı gelıo valla ıcımee :26:

ya beyaz eşya biraz şans işi baharcım.
ben öyl çok araştırmıyorum.
vestel olmicaa kesinde arçelik beko falan olur sanırım bide gri olcak o kadar.
az programlılar her zaman daha dayanıklı olurlar.çok programlıların beyni dönüyo

yaa biz de ya profilo ya siemens alıcaz. aslında ıkısı de aynı ama gel gelelım nısanlıma anlatamıyorum ben bunu

ayy konuyla alakası yok daa mıllıyetın sayfasına gırdım modellerın makyajsız hallerını koymuslar aman Allahım cok sukrettım halıme valla :))

günaydinnnn kizlarrrr....

baharciiiiim dün yakalayamadik kil payi kacirdik birbirimiziii nasilsin güzellikk:86:

bizde teknosayi cok seviyoruzzzzz Allahimmm ekim ayi gelseydide bi nisanlansaydimda bi evimizi alsaydikta yerlestirseydikteeee

buarada biz beyaz esyada ercelik diyoruz :44:

Merhaba kızlarr,
Nabersiniz,,,konu beyaz eşyadan açılmışken ben de fikrimi soyleyeyım biz de arçelikden aldık çamaşır makınesi ve buz<dolabını gri renklilerden aldırmıstım ben de

işte sürekli makyaj bu hale getiriyo onları.ben özel günler hariç hiç makyaj yapmıyorum

haklısın tatlım ben de doğallıktan yanayım özel gunler harıcınde makyaj yapmam ben de gerek gormuyorum

iyilik güzellikk sen nasıllsıınn
gelicek gelicek ne kaldı ekime canım yaa sonra da ver elini 2012 zaten az kaldıııııı
Arçelik de guzel tatlım ya en azından karar verebılmssınız

Merhaba kızlarr,
Nabersiniz,,,konu beyaz eşyadan açılmışken ben de fikrimi soyleyeyım biz de arçelikden aldık çamaşır makınesi ve buz<dolabını gri renklilerden aldırmıstım ben de

çelik aldınız dımı sız de cnım bız de celık bakıyoruz beyaz esyaları sevmıyorum zaten ben
hadi hayırlısı hakkımızda

herkess celikkk aliyor ben cift kapili buzdolabi diyordum ama pahali sanirim:78: gerci askim kafa tutuyor evdekilere herkese yapildi banada yapilacak gibisinden bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…