- 25 Ocak 2011
- 216
- 18
- 33
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.341
yeni gelen gelincikler aramiza hosgeldinizzz nasilsinizz kimse yokmuuuuu ??? bahar yarin girer foruma gelsinde dedikodu yapalim)))
canım merhaba,
mesajlarına topic de rastladım, umarım nişanlınla problemlerin cozulmustur ve bir daha hiç tekrarlanmaz..
ben buradan senin vasıtanla, nişanlanmış ve yeni evlenecek olanlara sormak istiyorum
bu tarz sorunlar nişanlandıktan sonra mı basladı? yoksa sevgiliykende varmıydı?
ve ilk sorunlar ilişkinizin kacıncı aylarında basgosterdi?
bende nişanlılık,sozluluk arefesindeyim ve bu konular son zamanlarda kafamı kurcalıyor :44:
öğrenmek istedigim su, acaba erkekler adımlar ciddileşince bir rehavetemi kapılıyor diye geciyo aklımdan, sizler bu donemi en yakın yasayanlarsınız sanırım en cok siz yardımcı olabilirsiniz bana :)
canım merhaba,
mesajlarına topic de rastladım, umarım nişanlınla problemlerin cozulmustur ve bir daha hiç tekrarlanmaz..
ben buradan senin vasıtanla, nişanlanmış ve yeni evlenecek olanlara sormak istiyorum
bu tarz sorunlar nişanlandıktan sonra mı basladı? yoksa sevgiliykende varmıydı?
ve ilk sorunlar ilişkinizin kacıncı aylarında basgosterdi?
bende nişanlılık,sozluluk arefesindeyim ve bu konular son zamanlarda kafamı kurcalıyor :44:
öğrenmek istedigim su, acaba erkekler adımlar ciddileşince bir rehavetemi kapılıyor diye geciyo aklımdan, sizler bu donemi en yakın yasayanlarsınız sanırım en cok siz yardımcı olabilirsiniz bana :)
günaydınnnn
Nasılsın meleğiimmmm :126:
iyiyim cnm sen nasılsın netinde problem varmış galiba
kızlar bayramdan sonra yatak odamızı almaya gidicezufff hiç bişe beğenemicem
napıyosunuz kızlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?