2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

yeni gelen gelincikler aramiza hosgeldinizzz nasilsinizz kimse yokmuuuuu ??? bahar yarin girer foruma gelsinde dedikodu yapalim )))

canım merhaba,
mesajlarına topic de rastladım, umarım nişanlınla problemlerin cozulmustur ve bir daha hiç tekrarlanmaz..

ben buradan senin vasıtanla, nişanlanmış ve yeni evlenecek olanlara sormak istiyorum

bu tarz sorunlar nişanlandıktan sonra mı basladı? yoksa sevgiliykende varmıydı?

ve ilk sorunlar ilişkinizin kacıncı aylarında basgosterdi?

bende nişanlılık,sozluluk arefesindeyim ve bu konular son zamanlarda kafamı kurcalıyor :44:

öğrenmek istedigim su, acaba erkekler adımlar ciddileşince bir rehavetemi kapılıyor diye geciyo aklımdan, sizler bu donemi en yakın yasayanlarsınız sanırım en cok siz yardımcı olabilirsiniz bana :)

yeni gelincik lafını hemen üzerime alıyorum ve hoşbulduk diyorummm

pat diye bunu yazmak biraz garip olucak biliyorum ama denk geldim kompedanın sitesinde çok güzel ve uygun fiyata gecelikler vs.. var bir bakın isterseniz.

herkese iyi gecelerrrr

canım önecilikle sana kolay gelsin diyeyim. valla biz ilişkimizin 9. yılına girdiğimizde bu şubatta sözlendik 16 temmuzda da büyük nişan yaptık.nişanlımda bir rehavet göremedim ki sözden sonra hemen çeyiz işine başladık. kendisi benden çok çok meraklı ve aceleci nbir an önce her şey olsun bitsin mükemmel olsun istiyor. zaman geçtikçe değişir mi bilmiyorum ama şimdilik durum böyle. rehavet kimilerinde görülürken kimilerinde görülmeyebilir. bunu zaman geçtikçe daha iyi anlarız ki genelde evlilik sonrası rehavetin çokça oldıuğunu söylerler. umarım öyle bir durumla karşılaşmayız

merhaba cnm ben nişanlımla 6 yıldır birlikteyim bir yıldırda nişanlıyız herkeste olduğu gibi küçük atışmalar bizdede tabiki var ama nişanlım hiç değişmedi hatta benim üstüme daha çok düşüyo eskiye göre:)ama evlenince aynı şekilde devam edermi onun garantisini kimse veremiyo:))

Ben yokken neler konuşulmuş nelerrrr
Hepinize teker teker yazmak yerine bu şekilde yazayım dedimm...
Ebrucum Burak'ın gene kızdırmış senii Ben artık boyle durumlarda kalmamak ıcın napıyorum bılıyor musun! O burdayken aramadan bulusalım demeden hıııcccc plan yapmıyoruumm.. Cts de pazar da o aradı benı bulusalım dolasalım dıye ben de ısım var ama benım falan deyınce daha da dırettı. Bundan sonra bu teoriyi uygulamalısın sen de şekerim işe yarıyorr cok degerlı oluyorsun
Aramıza yeni katılan arkdaslar hooşşgelldiiniiizzzzz
Tabii 2012 yaklastıkca gelıncıkler cıkıyor ortayaa
1 arkadas daha hazırlıklar baslamadı bız de demııss canım sızde de baslar merak etme bız yavas yavas sındıre sındıre olsun dıye erken basladık daha baslamamıs olmanız oldukca normal bence uzulme sen
1 arkadasta nısandan sonra erkekler degısıyor mu dıye sormus Canım benim bızım ılıskımız 6 bucuk yıllık ve 3 bucuk yıllıkta nısanlıyım ama tartısmalarımız normal tartısmalar dıyebılırım tabıkı nısanlılıgında verdıgı bır guven var erkeklerde yuzugu taktım parmagın artık o benım gıbılerınden dusunmeye baslıyolar hemen senın yapman gereken ıplerı elıne vermemen o kadar basıt suanda nasılsan o sekılde devam et fakat soyle bır durum soz konusu dugun yaklastıkca da daha bır bana duskun olmaya basladı bunu da es gecmeyeyın hanııı
Bu arada dnzohor du sanırım yanlıssa kusura bakma canım ben Bursalıyım fakat Balıkesırde oturuyoruz yıllardır dugunumde balıkesırde canım yanı ama gelınlıgımı Bursa'dan alıcam

iyiyim cnm sen nasılsın netinde problem varmış galiba

parayı yatırmayınca kesiyorlar canım haklı adamlar
iyi valla nolsun güzel bir haftasonu geçirdimm Allaha şükür o yüzden huzurluyum mtluyum

kızlar bayramdan sonra yatak odamızı almaya gidicezufff hiç bişe beğenemicem

ay ayy ayy ne güzel canım yaa biz de bu hafta beyaz eşyalarımızı alıyooruuuzzzz
beğenirsin beğenirsin bu şeilde düşünerek gitmemelisin bence ... ben de set için aynı şeyi düşünüyordum ama hemen beğendimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…