2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

günaydinnn gelinciklerimmmmm

bugün benden baska calisan varmidir acaba 10-13 calisiyorum bugün

ebrummmm insallaah keyfin yerindedir birazcikta olsaa:44:

yaaaa sizinle bir seyi paylasmak istiyorum kizlar...ben dün rüyamda hamile oldugumu gördüm Allah Allah dedim rüya tabirlerine baktim kötü bir evlilige yorumlanir diyorlar

cok korktum varya hani maasallah askimla 5 yilda hic büyük sorunlar yasamadik sorunloarimiz kiskancliktan falan oldu okadaarrr korkmadim degil hanii iki gündür baska birsey düsünmüyorum sacmamiyim neyim ya:85:

selam kizlar basim catliyor resmen dun iftarda sadece corba ictim nisanlimka kavgaydikk onun yuuzunden yemek yemedimm sahurada kalkamadik ailecekkk orucluyum cok aciktimm insallah zaman cabuk gecerrr

baharyayla canım sende bursalısın galiba gelinliği falan bursadan bakıyosun ilk sayfada üğün salon tutuldu demişsin nereyi tuttunuz 2500lira demişsin haftasonu için fiyatı baya uygunda bizde yavaş yavaş salon bakmaya başlıcazda fikir olsun bari

bugün kendimi müthis mutlu hissediyorum maaasallah

sabah isime gittim

geldimmm pilatesss ardindan yürüyerek market alisverisi sonracima iftar yemeklerini ben hazirladim acma yaptimm ve brokoli makarnali firindaaa bu kadarrr ayaklarrrrim agridiiiiii ama alismaliyimmmmm sonucta kocisede ben yapicimm

merhaba kızlar ben de 2012 gelinlerindenim inş..maşallah sizlerde hazırlıklar çoktan başlamış..biz de ise tık yok daha..tarih de belli değil..nişanlım 3 ay önce askerden geldi 3 aydır da ş arıyodu çok şükür şimdi iş buldu ..o yüzden bişey yapamadık biz..evlilik için ben bikaç para biriktirdim biraz da çeyiz aldım okadar başka bişey yok yani..sizleri görünce dedim acaba biz mi çok yavaşız bir burulma oldu içimde..biz bir de ayrı şehirlerdeyiz üniden sonra ayrı kaldık..şimdi iş falan da olmadığı için nişanlımın bişey düşünemedik..artık o bişeyler yapar diye düşünüyorum.istanbula gelin gidicem inş..nişanlımın evi var ama orada oturmayı da düşünmüyoruz yeni bir ev alıcaz ya da kirasıyla başka bir yerde oturucaz..yaaa ben de istiyorum artık bişeyler için adım atmasını..okadar mutlu olucamki bişeyler yapınca..bugüne kadar bişey yapamadı işi olmayınca ama artık yapar diye düşünüyorum..ayyy çok ayrıntı yazdım ama bi hevese geldim yazılarınızı okuyunca..sanki seneye evlenmicekmişim gibi okadar rahatımki telaşem yok..hiç bir hazırlığımız yokki bizim daha

hosgeldin canim benimmm

haril haril calisiyoruz karinca misaliii
merhaba canım hoşbuldummm
hoşgeldin aramıza hazırlıklar ağır ağır gidiyo bu sıralar yılbaşından sonra çok hızlancaz gibi
teşekkür ederim hoşbuldum. aynen valla ben de küçük ev aletlerini falan bitirdim ufak tefek şeyler alıyorum yılbaşında evi tutucaz inş

merak etme canım bi başlayınca gerisi hemen geliyor sıkma canını

olsun ya bi başlayınca gerisi gelir üzme kendini önemli olan para açıkkçası para oldumu herşeyi gider beğenir alırsın para tutmaya devam yani canım nişanlılarımızda bizde

gece_kuşu
teşekkür ederim hoşbuldum. aynen valla ben de küçük ev aletlerini falan bitirdim ufak tefek şeyler alıyorum yılbaşında evi tutucaz inş

ay sorma o ufak tefek şeyleri ya her gün bi eksik çıkıyo sanki benimde büyük şeyler tamam yemek takımları tencereler yani bütün mutfak eşyaları ve yatak odası eşyaları tamam geçen ayda beyaz eşyaları aldık küçük ev aletlerimin bir kısmı eksik onları tamamlamam gerek bide mobilyalar ufak tefek eksikler var tabiki ayrıca düğün salonu gelinlik damatlıkfalan daha çok işimiz var çooooook düşündükçe stres basıyo valla

Yeni gelen gelincikler hoşgeldinizzzz,
Ayy kızlar çok mutluyum uzun süre aradan sonra üstelik hiç aklımda yokken dün çeyizim için bi sürü güzel şey aldım hem de çok içime sindi aldıklarım, ilk kez kararsız kalmadan ve uygun fiyata alışveriş yaptım işe girer girmez tekrar gtcem istoç'a

yeni gelen gelincikler aramiza hosgeldinizzz nasilsinizz kimse yokmuuuuu ??? bahar yarin girer foruma gelsinde dedikodu yapalim )))

aynen canım ya bende çeyizime bişeyler alınca çok mutlu oluyorum evleniipte kullanacağımız günleri düşünüp. neler aldın peki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…