- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.421
aynen aynen yaaaa ne bu cektiklerimizz
birde hani sen cocugu kac ay hic arama sorma ne icer ne yer hic merak etme sonra ablacim ablacim hanimiste hanimiste
selam tatlım. Samsung da güzel marka hayırlı olsun Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah.. O gardrop tıplı olanlardan bahsediyorsun sanırım onlar gercekten cok yer kaplıyor baya buyuk ev lazım. Bız kırada oturacagımız ıcın bıze uymaz yanı ama sız kendı evınızde oturacaksanız evınız buyukse olabılır aslında ılerde alırsınız sızde olsun. Inox almakla iyi yapmssın canım biz de oyle ıstıyoruz sımdıye kadar sıkayetcı olanı da gormedım acıkcası bıraz da sans ısı tabı kı.. Tekrar hayırlı olsun tatlım...
ben 3 eylülde evlencem cok heyecanlıyım :)
yaa ben de 55im 50 olmak istiyorum ama kilo istediğim yerlerden gitmeyince çirkin oluyorum hemen kilo alıyorum sonra.. Ancak sporla güzel şekilli kilo veriliyor ama onu da yapmaya zaman bulamıyorum bir ara her gün 100 mekik çekiyordum göbek kaslarım çıkmaya başlamstı sonra bıraktım sımdı kasların yerini yağ bağladı
sırke bal karısımına baslıcam ben de azımle verelım canım fazlalıklarımızı kocişlerde bizi daha cok bgensınlerrr
slm kızlar nasılsınız bakim:)
baharcım bende 55 kiloyum ama 3 kilo almak istiyorum daha iyi olcamı düşünüyorum verme kilo kız nie uğraşıyosun boyun kaç cnm..
aynen aynen yaaaa ne bu cektiklerimizz
birde hani sen cocugu kac ay hic arama sorma ne icer ne yer hic merak etme sonra ablacim ablacim hanimiste hanimiste
ben kısayyıım kiiboyum 1.64 canım o yuzden kılo yakısmıyo bence. senın boy uzun sanırım
ammaann bırak Allah aşkına yaa biz bi evlenelım de bakalım kardescıgını nasıl gorecek bır daha
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kizlar geldimm geldimmmm nasilsinizzz bakalimm ay cok sicak kizlar burasiiii yandim ya iki dk lik disari ciktim ama cok feci yandimmmm ee ne var ne yokkk baharcnm nasilsinizzz.....
ben kısayyıım kiiboyum 1.64 canım o yuzden kılo yakısmıyo bence. senın boy uzun sanırım
ammaann bırak Allah aşkına yaa biz bi evlenelım de bakalım kardescıgını nasıl gorecek bır daha
kızlar benim görümcem yok nişanlım evin tek çocuğu:)ama keşke olsaydı diebiliyo insan
ben 3 eylülde evlencem cok heyecanlıyım :)
benimde görümcem yok ama ben görümceyim abim var yani ama hiç öyle görümcelik falan yapmıyorum hiç bişeye karışmam herkes kendi için en iyi olanı bilir zaten banane. ama buarada bitane kaynım var ama bekar daha benimki abi oluyo yani ama bi kaç sene sonra banada bi elti gelir yani bakalım hayırlısı
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kizlar geldimm geldimmmm nasilsinizzz bakalimm ay cok sicak kizlar burasiiii yandim ya iki dk lik disari ciktim ama cok feci yandimmmm ee ne var ne yokkk baharcnm nasilsinizzz.....
su sırke bal karısımı nedır bırı bana cıklasın ne kadar bal ne kadar sırke ne zaman ıcılıyo ... ay cok heyecanlandım
1.70 boyum cnm herkes fiziğimi çok beğeniyo ama ben bi kaç kilo daha alsam daha iyi gelinliğin içinde dururum die düşünüyorum:)
mirabaa degistirelim sekerim yerleri benim popo donuyor resmennn
canim hakikaten zayifmissinnnn benim kardesim 1.67 53 kilo coooook zayif kurumus gbi hani straplez falan giyemez kemikleri bellii
cok iyi olur valla almanyadaydin dimi sen benim teyzeler dedemler falanda ordaa onlarda diyo biz donuyoz))
ben öyle durmuyorum cnm ama yinede biraz gerekli sağlık için bile çok zayıf olmak iyi diildir
1.70 boyum cnm herkes fiziğimi çok beğeniyo ama ben bi kaç kilo daha alsam daha iyi gelinliğin içinde dururum die düşünüyorum:)
ben öyle durmuyorum cnm ama yinede biraz gerekli sağlık için bile çok zayıf olmak iyi diildir
baharrr cnm nerdesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?