2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

yok ya canım bizde kirada oturcaz o yüzden gardrop tipi almadık kendi evimizi alınca alırız dedik

benimde görümcem yok ama ben görümceyim abim var yani ama hiç öyle görümcelik falan yapmıyorum hiç bişeye karışmam herkes kendi için en iyi olanı bilir zaten banane. ama buarada bitane kaynım var ama bekar daha benimki abi oluyo yani ama bi kaç sene sonra banada bi elti gelir yani bakalım hayırlısı

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kizlar geldimm geldimmmm nasilsinizzz bakalimm ay cok sicak kizlar burasiiii yandim ya iki dk lik disari ciktim ama cok feci yandimmmm ee ne var ne yokkk baharcnm nasilsinizzz.....

su sırke bal karısımı nedır bırı bana cıklasın ne kadar bal ne kadar sırke ne zaman ıcılıyo ... ay cok heyecanlandım

slm kızlar nasılsınız bakim:)

baharcım bende 55 kiloyum ama 3 kilo almak istiyorum daha iyi olcamı düşünüyorum verme kilo kız nie uğraşıyosun boyun kaç cnm..

ben kısayyıım kii boyum 1.64 canım o yuzden kılo yakısmıyo bence. senın boy uzun sanırım

aynen aynen yaaaa ne bu cektiklerimizz

birde hani sen cocugu kac ay hic arama sorma ne icer ne yer hic merak etme sonra ablacim ablacim hanimiste hanimiste

ammaann bırak Allah aşkına yaa biz bi evlenelım de bakalım kardescıgını nasıl gorecek bır daha

1.70 boyum cnm herkes fiziğimi çok beğeniyo ama ben bi kaç kilo daha alsam daha iyi gelinliğin içinde dururum die düşünüyorum:)

kızlar benim görümcem yok nişanlım evin tek çocuğu:)ama keşke olsaydı diebiliyo insan

bende 2 tane gorumce var bıtanesı cok sessız cok sevıyorum onu cok ıyı anlasıyoruz ama dıgerı cok dıktatör öğretmen zaten kendısı belkı de ondandır ama kıskanclıgının ondan olacagını sanmıyorum

ben 3 eylülde evlencem cok heyecanlıyım :)

ayy ne güzel canım ya darısı basımıza ınsallah bakalım o günleri görebilcek miyiizz

tatlım herkes aynı olmuyor zaten 2 gorumce ıkısı de cok farklı bırısı hep bızı dusunuyor dıgerı hep kendısını
eltilerde zor oluyor ama sans bakarsın kafa dengı bır eltı olur

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kizlar geldimm geldimmmm nasilsinizzz bakalimm ay cok sicak kizlar burasiiii yandim ya iki dk lik disari ciktim ama cok feci yandimmmm ee ne var ne yokkk baharcnm nasilsinizzz.....

canıııııııııımmmmmmmmmmmmmm hosgeldıınnnn nerelerdesın yahuu :89:
Burası da cok sıcak 2 3 defa ıs geregı dısarıya cıktım cıkmaz olaydım yandım senın de dedıgın gıbı...
ne guzl havalar serınlemıstı yaaa
eee nasıl gidiyo bakalım gorusmeyelı baya oldu sekerrıımmm

su sırke bal karısımı nedır bırı bana cıklasın ne kadar bal ne kadar sırke ne zaman ıcılıyo ... ay cok heyecanlandım

canım ben forumdan bulmustum google a elma sırkesı bal karısımı yaz dırek zaten kk cıkıyo ılk sırada oyle hatırlıyorum baya ıse yarıyormus canım heyecanlanabılırsınn

1.70 boyum cnm herkes fiziğimi çok beğeniyo ama ben bi kaç kilo daha alsam daha iyi gelinliğin içinde dururum die düşünüyorum:)

ne guzel uzunsun canım ama ben uzun olmak ıstemezdım cunku nısanlım da kısa zaten
bence de bıraz almalısın canım kılo, zayıfmıssın gercekten

ben öyle durmuyorum cnm ama yinede biraz gerekli sağlık için bile çok zayıf olmak iyi diildir

haklısın saglık ıcın kılo da onemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…