- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.441
kızlarr ben kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum napmalıyım bılıyor msunuz :44:
aynen ya bende öğrenmek istiyorum mümkünmü öyle bişey
tatlışım sana cevap yazdım ama görmedin sanırımm
baktım canım şimdi eger kullanıcı adınız ısmınızı ve soyısmınızı ıcerıyorsa degısıklık olacaktır ama dıger turlu kabul gormeyecektır yazıyordu.. ben de adım soyadım yazdıgı ıcın rahatsız oldum o yuzden degıstırıyorum...
bahaaaaaar bize yeni adini söyleeeeee
buarada benim o görümce konumda benim görümcemde olurmusssss anaaam aile vahseti:18:
peki nasıl değiştiriyoruz nerden yani
kizlar sizce bu modellerden hangisi hosunuza gitti bakalimm
1.Eki Görüntüle 241869 Eki Görüntüle 241868 Eki Görüntüle 241867 Eki Görüntüle 241870 Eki Görüntüle 241871 Eki Görüntüle 241872 Eki Görüntüle 241873
ben neden tırstım sanıyorsun sen ciciimmm
benım gorumce kk dan yemek tarıflerı aldıgını soylemıstı gırer bakar bıde aman neme lazımmm
kizlar sizce bu modellerden hangisi hosunuza gitti bakalimm
Eki Görüntüle 241869 Eki Görüntüle 241868 Eki Görüntüle 241867 Eki Görüntüle 241870 Eki Görüntüle 241871 Eki Görüntüle 241872 Eki Görüntüle 241873
ben 5 diyorum tatlışımm
anaaaaam takip ediliyor olabilürüzzz resminide koymussun sen aman Allahimmm görümce seni pisiricek
bravo tatlisssssssssssssssssssssssssss bende onu beyendim zaten egegegeg
haklısın tatlım ben de doğallıktan yanayımözel gunler harıcınde makyaj yapmam ben de gerek gormuyorum
iyilik güzellikk sen nasıllsıınn
gelicek gelicek ne kaldı ekime canım yaa sonra da ver elini 2012 zaten az kaldıııııı
Arçelik de guzel tatlım ya en azından karar verebılmssınız
çelik aldınız dımı sız de cnım bız de celık bakıyoruz beyaz esyaları sevmıyorum zaten ben
hadi hayırlısı hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?