2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

aynen ya bende öğrenmek istiyorum mümkünmü öyle bişey

baktım canım şimdi eger kullanıcı adınız ısmınızı ve soyısmınızı ıcerıyorsa degısıklık olacaktır ama dıger turlu kabul gormeyecektır yazıyordu.. ben de adım soyadım yazdıgı ıcın rahatsız oldum o yuzden degıstırıyorum...

peki nasıl değiştiriyoruz nerden yani

anaaaaam takip ediliyor olabilürüzzz resminide koymussun sen aman Allahimmm görümce seni pisiricek

aynen görümce beni pişireceekkkk hemen kaldırayım resmi falan ben en iyisi ama adım da değişir inşallah en kısa zamanda yaaa kocişineaşık olarak değiştirmek istiyorumm

bravo tatlisssssssssssssssssssssssssss bende onu beyendim zaten egegegeg

degısıklıgı farkettım ondan sonra onu sectım zaten tatlışımmm gerckten çok guzel model canım benımm altında düşünemiyoorum

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 5 i beyendimm onun bilekligini ve kupesinide dusuunun yardimlariniz icin tesekkur ederim kayinpedere yolluyorum bunu yaptirmaya baslasinn..sonra takarak resmi koyarim kizlar buraya..aynisi olucak...

kızlar bende isim değişikliği yapmıtım.moderatörlere msj atın ama hangisine atcaksını bilmiyorum valla.şu sabit konular varya konu sahiplerine bakın o şekilde bulursunuz sebebinide açıklayın ve 3 tane istediğin isim yazın

evet canım beyazı bende sevmiyorum parmak izi bırakmayanlardan aldım çok hoş duruyo bence , buzdolabını da buzlugu altta olanlardan aldım çok seviyorum onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…