2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Kızlar benımde 2012 de düğünüm olcak tarih kesın deil ama şuan nişanlıyım ve asker yolu beklıyorum son 48 günn
Ve bende çeyiz yapmaktan delirmiş olanlardanım ve bitmiyorrr

Kızlar benımde 2012 de düğünüm olcak tarih kesın deil ama şuan nişanlıyım ve asker yolu beklıyorum son 48 günn
Ve bende çeyiz yapmaktan delirmiş olanlardanım ve bitmiyorrr

Allah kavuştursun canım tez zamanda kavuşursun inşallah nişanlına. çeyiz alma meselesine gelince fıttırmak üzereyim bende bi türlü bitmiyo ya al al para falan yetmiyo valla

ebruu ne 12 si kızzzz valla paşabahçenin normal düz kadehleri 6 lısı 15 falan 12 lisi 30 tl.
aynı şekilde güzel bi meşrubat bardagıda öyle.
ayriyetten su bardagına gerek yokki meşrubat bardagında su,kadehdede içecek verirsin.ben araştırdım hesapladım 60-70 arası.karafla 100 olsun hadi.
hiç öyle uçmaya gerek yok valla.

ayyyy ebruuuuum bende bir porselen takimi begendim ama hem pahali hemde : almanyadan ben ansil getriicem yahu okadar ceyizi hic almadim daha ama icime oturur alamazsam o takimi calisiyorum yavas yavas alirim diye düsünüyorum kargolarim falan aah ah biri bir fikir versin al kiz thy kargoyla yollarsin desin

kesinlikle katılıyorum öyle trakımlar hariçte bisürü bardaklarımız var onları kullanırız fazla insan geldimi

prensssevgili ---selam cnm ya ben aslinda istemiyordum ama ... sade modelleri gorunce neden olmasin dedim ama kadeh falan istemiyorum ben takimim icinde yemek takimima uygun olsun yeter bana ozel misafir gelince kullanmak icin gunluge zaten kullanmamda amann ne biliyimm vazgecicem galibaa gereksiz pahali bide ben biraz sakarim kirilcak falan kot oluy:))
bahar nerelerde yahuu ne yapoti elbiseyi aldimii mirak ettim[/QUOTE]

kızlar, ben de 2012 temmuzunda evleniyorum, nişanlıyım ama bakıyorum da siz eşyaları bitirmişsiniz nerdeyse. ben daha başlamadım bile ama ev belli değil, o yüzden kırılacak hiç bir şey almak istemiyorum. Ben mi fazla rahatım acaba?

Halloooo, leider ist das immer so ein problem... Die Frau von meinem Bruder konnte ihre aussteuer auch leider niht bringen... cok pahaliya cikiormus... ama sole bsiey ordaki markalarin cogu gibt es hier auch ... Sie hat es auch so gemacht Hat sich alles von hier geholt...

birazda almanca yazyiyim dedim :)))))degiisklik olsun

hmmmmmmmmmmmmmmmm ben islemeli olanlara bakmistimdaaa ama duz olanlar uygundur dedigin gibiii neyse bakicaz yaaa hayirlisii ama set takimi almicam kesin yaniii uyguna cikarticam bu isi :)

hmmmmmmmmmmmmmmmm ben islemeli olanlara bakmistimdaaa ama duz olanlar uygundur dedigin gibiii neyse bakicaz yaaa hayirlisii ama set takimi almicam kesin yaniii uyguna cikarticam bu isi :)

evet canım sete gerek yok bencede.desenliler tek atılıyomu kızz satılıyosa ne güzel valla ben burda ucuza bulurum diye düşünüyorum

mutfak ve yatak odası eşyalarını al canım ya sonra çok sıkışırsın ev olunca zaten evin bisürü işi olcak mobilyabeyaz eşyaları falan eve göre alırsın diğer eşyalar zaten her türlü gerekli

hepsi çok güzel Allah huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…