- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.581
Kızlar benımde 2012 de düğünüm olcak tarih kesın deil ama şuan nişanlıyım ve asker yolu beklıyorum son 48 günn
Ve bende çeyiz yapmaktan delirmiş olanlardanım ve bitmiyorrr
allah kavuştursun canım tez zamanda kavuşursun inşallah nişanlına. çeyiz alma meselesine gelince fıttırmak üzereyim bende bi türlü bitmiyo ya al al para falan yetmiyo valla
ya olede pahaliya gelmezmi ya gecen gun baktim tanesi 12 tl den basliyo bi mesrubat bardagi alicam bide su bardagi kadehe falan gerek yok acilcasii /
ya ben zaten yemek takimimada cok para verdim icime oturdu ama beyendigim oldu :) 1600 aldim yemek takimimi babama dedim alma diye ama olsun dedi bi kere oluo dedi ama pahali oldu poff
ben de 6 kişilik aldım zaten özel günler yanı başbaşa kaldıgımızda yada yakın arkadas ve eslerini cagırdıgımda acarım ben onları o yuzden 12 kişiliğe gerek duymadım cokda pahalılar zaten kalabalık aile yemeklerinde kullanmamkı ben onları
aminn inşalah cnmmmEvet yaa aldım maaş taksıtlere gidioooo
ayyyy ebruuuuum bende bir porselen takimi begendim ama hem pahali hemde :almanyadan ben ansil getriicem yahu okadar ceyizi hic almadim daha ama icime oturur alamazsam o takimi calisiyorum yavas yavas alirim diye düsünüyorum kargolarim falan aah ah biri bir fikir versin al kiz thy kargoyla yollarsin desin
ebruu ne 12 si kızzzzvalla paşabahçenin normal düz kadehleri 6 lısı 15 falan 12 lisi 30 tl.
aynı şekilde güzel bi meşrubat bardagıda öyle.
ayriyetten su bardagına gerek yokki meşrubat bardagında su,kadehdede içecek verirsin.ben araştırdım hesapladım 60-70 arası.karafla 100 olsun hadi.
hiç öyle uçmaya gerek yok valla.
hmmmmmmmmmmmmmmmm ben islemeli olanlara bakmistimdaaa ama duz olanlar uygundur dedigin gibiii neyse bakicaz yaaa hayirlisii ama set takimi almicam kesin yaniii uyguna cikarticam bu isi :)
kızlar, ben de 2012 temmuzunda evleniyorum, nişanlıyım ama bakıyorum da siz eşyaları bitirmişsiniz nerdeyse. ben daha başlamadım bileama ev belli değil, o yüzden kırılacak hiç bir şey almak istemiyorum. Ben mi fazla rahatım acaba?
çok güzel canım güle güle kullan altın yaldız güzelmiş
Eki Görüntüle 242996 Eki Görüntüle 242989 Eki Görüntüle 242990
bunlarda resimleri ilk foto eklemem olmuştur inşallah
Eki Görüntüle 242319 Eki Görüntüle 242320 bu kristal takımımmm
Eki Görüntüle 242321 Eki Görüntüle 242322 bu çatal kaşık bıçak takımım benimkiler küçük resimdekilerden
Eki Görüntüle 242323 bu da hediye verdikleri kepçe setim benim ki turkuaz mavisi uçlarıda siyah...
Eki Görüntüle 242324 bu da pilavlık teflon tencerem yeşil renkli benimki
Eki Görüntüle 242325 Eki Görüntüle 242326 bunlarda günlük çatal kaşık takımım ve günlük servis takımım
Eki Görüntüle 242328 bu da sahan setim yeşil aldım robotumu uyuyo sadece ama olsun
Eki Görüntüle 242336 bu da blender setim kızlar veee son olarak da
Eki Görüntüle 242338 ütü masam beni aldığım turkuaz mavisi düz desensiz
eeeee arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum size güzelmi çeyizliklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?