2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Kızzzlllaarrrrr ben geldiiimmmmmmmmmmmmmmm
bugün giremedim yaa ama butun yazılanları okudum bır bardak muhabbetıdır almış başını gidiyor
Ben almayacagım o tur bardaklardan şahsen yemek takımlarıma uygun aldım zaten fazlasına da gerek yok param da yok zaten
ayyyy bugün havada çöl sıcağı var sankı cok sıcak esiyor ya hıc susamazdım bugun susadım kızlarr
Bu arada nısanlım gereksız masraf oluyormus dıye bızım evdekı netı dondurma kararı almış artık uzuuunnn süre giremeyeceğim yani kuzucuklarım ama gündüzleri burdayım Allahın izniyle
acıktım sanırım kızlar ben ya midem br garip
kimler burdaymıs bakalım azıcık sohbet edelım cıkmadan :79:

bu bardaklardan bizim kendi evimizde vardı ama çok kısa bir süre sonra desenleri kayboluyor bilginiz olsun kızlar

hadi ya bi sürü para verdim ben bunlara.bide 3 yıllık garanti belgesi var zaten hemen getirebilirsiniz bişey olursa dendi zaten her güne kullanmıcamda viitrinde dururlarönemli misafirlere çıkarırırım sabunlu bezle elde yıkancakmış ozaman bişey olcanı sanmıyorum

selam canimm nerelerdesin sen yaaa ozledik valla ..aynen ole bi bardak muhabetine dustuk :))) yaaa yaaa ama yaa neden nisanlinn iptal ediyokii ama yaaa neyse artik oglenleri burda olursun bebiss aksamlarida sensiz olcaz yani (( ee kayinvalideyle kiyafet almaya gittinmi caniim ? benim kayinvalidede ne gorduyse aliyo bana :)) taki giyim sus esyalarii bi suru :)) beyensemde beyenmesemdee hepsini sakliorum hatira diye bazilarini kullaniyorum bazilarini kendi evim icin saklyom

evet bi bardk muharbbeti aldı basını gitti bugün baharcım.hoşgeldin bu arada.ayyy bende acıktım sanki bugün yaaaa.can sıkıntısından hiç zaman geçmedi işim yoktu bugün boş boş oturdum totom acıyo

woher kannst du denn deutschhhh

bende öyle yapicam ama porselenimi buradan alasim var yengen alisabildimi oralara nasil zorluk cektimi:97:

ben burdayım senin kayınvaliden elbise beğenmişti dimi sana yanlışmı hatırlıyorum yoksa hatlar karışmış olabilir bende ramazan dolayısıyla :))))

evet elde yıkarsın canım bişey olmaz bizimkiler makinede gitti annem sağolsun

hoşgeldin bahar.boşver alma pek gerekli şeyler değil benim annem heves etmiş ille alalım dedi vitrinde ünitede güzel duruyomuş gittik bende bunları beğendim aldık işte napalım ama ondan önemli daha çok alıncak var çooooook yandık

hiç sorma canım ya beğendiği elbiseyi bir giydim acayip şekilde göğüs dekoltesi var oğlun izin verirse giyerim dedim hayatta izin vermez dedi ben o elbiseyi alsaydım dayak yerdim heralde dün daha almadan bensız alıyorsan duzgun bısey al bak ben burda dugun hazırlıklarını dusunuyorum sureklı artık gıyım konusunda tartısmak ıstemıyorum dıye azarladı benı sankı bısey yapmısım gıbı... En sonunda karar verdık cts gunu gelınce hem bana hem ona bırlıkte alıcaz bayramlıklarımızı Kayınvalidem begenıyor begenmesıne de benım vucut olculerımın kaldırdıgını unutuyor neymıs onun kızları da bu sekılde alıyormus ama goguslerı acılmıyormus eeee napalım benım goguscuklerım bıraz buyuk Allah vergisi :78:

aynen canım benım yaaa varya maasımı alıyorum eve gıdene kadar elımde 5 kurus kalmıyor hepsı taksıtlere gıdıyor daha eksik çookkkk napcaz bılmıyorum... :26:
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

bende bugün paramı alcam ve cumartesi pazar alışverişi yapıp ilk taksiti vercem allah nasip ederse bu yola baslicam ve haftayada çeyiz topiğimi açarım allahın izniyle

aynen canım benım yaaa varya maasımı alıyorum eve gıdene kadar elımde 5 kurus kalmıyor hepsı taksıtlere gıdıyor daha eksik çookkkk napcaz bılmıyorum... :26:
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

sorma ya paralar uçup gidiyo resmen of şu 2012 yazı gelse artık eşya alma derdi bitsede hepsini kocişlerle kullanmaya başlıcaz. buarada önümüzdeki haftada küçük ev aletleri alıncak son biriken paralarımada elveda yani

ben para biriktiremiyorum yaaa.bişi görüyorum yok bundan nolcak 5 milyon yok bundan nolcak 10 milyon derken uçup gidiyo.bende agır topları topluca alıp 6 ya falan böldürcem artık 700-750 öderim.
taksitimi öderkende maaştan kalan paramla ıvır zıvırımı alırım

bende bugün paramı alcam ve cumartesi pazar alışverişi yapıp ilk taksiti vercem allah nasip ederse bu yola baslicam ve haftayada çeyiz topiğimi açarım allahın izniyle

bu haftasonu işlerin planladığı gibi gider inşallah cicişlerini bizimle bir an önce paylaşırsın canım

ayyyy benim çeyizim 15 yaşıma gelmeden bitti:S
Küçükken kavga ederdim annemlerle doğduğum gün beni postalama derdine düşmüşünüz,elkadar kıza ne çeyizi diye, tabi benim derdim o paranın bana harçlık olarak verilmesiydi... Misafir yemek takımım,misafir çatal bıçaklarım, günlükler, teflon setlerim, bornozlarım, dantel yatak örtülerim,sarımsak rendem... pıııhhh herşeyim var...Annem kullanıp çok memnun kaldığı herşeyden mutlaka benim çeyizime de atmış bitane.. Çok merak ediyorum, gün gelip açıldığıında neler neler çıkıcak. Modaları ne halde olacak. Herşey bir yana birtek günlük kullanmalık bir çatal bıçak seti gözüme kestirdim. Anneme diyorum benim çeyizdekileri sen al ben bunu alayım diyorum.. şimdilik oralı değilde bakalım....

senin gene birikimin var tatlım ne kadar güzel ben calıstıgımı yıyorum sureklı
su 2012 yazı gelse de kocişlerimizle kullanmaya baslasak aldıklarımızı

neden ki canım :26: iş bulmak neysede yeni bi ortama ayak uydurmak alışmak çok zor çok allah yardımcın olsun.bende nişandan sonra girdim buraya valla giremesem napardım bilmiyorum hiç bi istediğimi alamazdım.
babam şimdi bile karışıyo.tabaga çanağa bile yorum yapıyo biz annemle karaca falan diyoruz işte günlüğede güralın o kutudakilerden 2 tane alırız 12 kişilik yaparız bilmem ne diyoruz ne gerek var bi takım alcan kim gelcek sanki o kadar kalabalık bilmem ne.
ama bey efendi kendisi benm düğünüme yeni arabayla gitmeyi düşünüyo..
bizim arabanın degeri 13 bin falan onu satıp 15 bin kredi çekip sıfır araba alıp 500-600 borç ödicekmiş.
acele etme az düğün geçsin bitek tabak çanak değil diyorum sen kendi masrafını elinden geldiğince karşılamaya çalış gerisine karışma diyo
hem öle diyo hemde herşeyime karışıyo.ayy daha neler var da neyse aksam aksam tadım kaçtı.ilk defa babamı çekiştirdim.neyse kızlar ben kaçar yarın grüşürüz allahın izniyle hepimizin allah yar ve yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…