- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.601
bu bardaklardan bizim kendi evimizde vardı ama çok kısa bir süre sonra desenleri kayboluyor bilginiz olsun kızlar
Kızzzlllaarrrrr ben geldiiimmmmmmmmmmmmmmm
bugün giremedim yaa ama butun yazılanları okudum bır bardak muhabbetıdır almış başını gidiyor
Ben almayacagım o tur bardaklardan şahsen yemek takımlarıma uygun aldım zaten fazlasına da gerek yok param da yok zaten
ayyyy bugün havada çöl sıcağı var sankı cok sıcak esiyor ya hıc susamazdım bugun susadım kızlarr
Bu arada nısanlım gereksız masraf oluyormus dıye bızım evdekı netı dondurma kararı almış artık uzuuunnn süre giremeyeceğim yani kuzucuklarım ama gündüzleri burdayım Allahın izniyle
acıktım sanırım kızlar ben ya midem br garip
kimler burdaymıs bakalım azıcık sohbet edelım cıkmadan :79:
Halloooo, leider ist das immer so ein problem... Die Frau von meinem Bruder konnte ihre aussteuer auch leider niht bringen... cok pahaliya cikiormus... ama sole bsiey ordaki markalarin cogu gibt es hier auch ... Sie hat es auch so gemacht Hat sich alles von hier geholt...
birazda almanca yazyiyim dedim :)))))degiisklik olsun
bugün giremedim yaa ama butun yazılanları okudum bır bardak muhabbetıdır almış başını gidiyor
Ben almayacagım o tur bardaklardan şahsen yemek takımlarıma uygun aldım zaten fazlasına da gerek yok param da yok zaten
ayyyy bugün havada çöl sıcağı var sankı cok sıcak esiyor ya hıc susamazdım bugun susadım kızlarr
Bu arada nısanlım gereksız masraf oluyormus dıye bızım evdekı netı dondurma kararı almış artık uzuuunnn süre giremeyeceğim yani kuzucuklarım ama gündüzleri burdayım Allahın izniyle
hadi ya bi sürü para verdim ben bunlara.bide 3 yıllık garanti belgesi var zaten hemen getirebilirsiniz bişey olursa dendi zaten her güne kullanmıcamda viitrinde dururlarönemli misafirlere çıkarırırım sabunlu bezle elde yıkancakmış ozaman bişey olcanı sanmıyorum
selam canimm nerelerdesin sen yaaa ozledik valla ..aynen ole bi bardak muhabetine dustuk :))) yaaa yaaa ama yaa neden nisanlinn iptal ediyokii ama yaaa neyse artik oglenleri burda olursun bebiss aksamlarida sensiz olcaz yani(( ee kayinvalideyle kiyafet almaya gittinmi caniim ? benim kayinvalidede ne gorduyse aliyo bana :)) taki giyim sus esyalarii bi suru :)) beyensemde beyenmesemdee hepsini sakliorum hatira diye bazilarini kullaniyorum bazilarini kendi evim icin saklyom
hoşgeldin bahar.boşver alma pek gerekli şeyler değil benim annem heves etmiş ille alalım dedi vitrinde ünitede güzel duruyomuş gittik bende bunları beğendim aldık işte napalım ama ondan önemli daha çok alıncak var çooooook yandık
evet bi bardk muharbbeti aldı basını gitti bugün baharcım.hoşgeldin bu arada.ayyy bende acıktım sanki bugün yaaaa.can sıkıntısından hiç zaman geçmedi işim yoktu bugün boş boş oturdum totom acıyo
aynen canım yaaatotomun acımasını geçtim totom otura otura günden güne büyümeye başladıı
aynen canım benım yaaa varya maasımı alıyorum eve gıdene kadar elımde 5 kurus kalmıyor hepsı taksıtlere gıdıyor daha eksik çookkkk napcaz bılmıyorum... :26:
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
bende bugün paramı alcam ve cumartesi pazar alışverişi yapıp ilk taksiti vercem allah nasip ederse bu yola baslicam ve haftayada çeyiz topiğimi açarım allahın izniyle
sorma ya paralar uçup gidiyo resmen of şu 2012 yazı gelse artık eşya alma derdi bitsede hepsini kocişlerle kullanmaya başlıcaz. buarada önümüzdeki haftada küçük ev aletleri alıncak son biriken paralarımada elveda yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?