2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ayyy canim hangi evdeki neti donduruyor anlamadimkiii sen nereden giriyordun ben kimim neredeyim kafam karistiiiii

ne güzel işte canım yaa ceyızın ıcın alman gerekenler azalmıs :)) benım annemde sagolsun ceyızlık dantel havlu namazlık falan hepsını daha ben cocukken hazırlamaya baslamıstı suanda onlardan yana hıc sıkıntım yok :)) annelerımızın hakkını nasıl oducez bılmıyorum valla :)))

ya sorma cnm benım babamda aynı yorum yapıo her aldgma sınırlenıorum..iş bulmak şart çeyiz zor iş allahtan azlttım eksıklerı hiç yoktan ıyıdr yanı..iş yerınde mutlu olmk onemlı cnm yoksa ınsanın burnundan gelıor..hayırlısıyla bulurm inş bakalm

ayyy canim hangi evdeki neti donduruyor anlamadimkiii sen nereden giriyordun ben kimim neredeyim kafam karistiiiii

nişanlım ttnette calısıyor ya tatlım bızım evdekı yanı babamın evındekı nete fazla gelıyor 2 aydır da bosuna masraf yapmayın zaten cogu zaman dısardasın dedı ve 3 aylıgına dondurmaya karar verdı evdee sadece ben kullanıyorum suanda o yuzden bısey dıyemedım tamam dedim

inşallah gönlüne göre bi iş bulursun canım bende üniversiteden bu yıl 2ay önce mezun oldum iş arıyorum inşallah 2012ye kadar bulurumda son bi kaç ay bari çeyizime kendi paramla bişeyler alırım sende bana dua ette bulayım huzurlu mutlu çalışabilceğim bi iş

evet ya hiç yoksa 50 den fazla havlu kenarım var, ayol bu devirde havlu kenarı mı kaldı. ben onları birleştirip pactwork tadinde perde falan yapıcam inşallah. Annemin boyadığı seccadelerim var. en çok onları kullanmak için deliriyorum:)
çeyiz bir yana da 9 gün sonra sevgilim gelicek, her giydiğim kıyafete karşılamaya giderken bunu mu giysem triplerindeyim birde 7 de tr. inicek 11 de izmire gidicez Allah nasibederse.Ablasının bebeği oldu onun Allah bağışlasınına. İkimiz de ilkdefa görücez bebişi... öf bütün sülale orada olacak o yüzden de panikliyorum iyice... Birde ayaın 12 sinde doğumgünümdü. Hediyeler yollamış balım. Topuklu ayakkabıydı birtanesi. Onu giymeme çok hevesli, benimde tarzım değil pek.....Offfff bu nasıl bir his anlayamadım, ilk değil bu karşılama olayımız. Ama hayatımda ilkdefa hani deli gibi hayranı olduğum bir sanatçıyla falan akşam yemeğe çıkıcakmış gibi aşırı masalsı hallerdeyim. Yanı şimdi öle bir buluşma bile yapıcak olsam bu kadar heyecanlanmam......
özlemin de bukadar şiddetlisini hiç hissetmemiştim..

inş tatlım allah yuva kurana yardm eder derler beklıorzz ... hepimize hayırlı iş kapıları açılsn inşşşalh..

nişanlın haklı be baharcım iyi olmuş boşver o masraf bari çıksın aradan valla benimde 24 aylık tahhütüm var evlendikten sonra bile 6 ay sürcek boşuna ödicek annemler çünkü sadece ben kullanıyorum. anneme arada takılıyorum bile ben evlendikten sonra mahalledeki çocuklar gelsin oyun falan oynasınlar bari diyorum ama ben yakın oturcam anneme büyük ihtimal 6 ay eve bağlatmayıp burdan kullanırım diyorum

ayyyy çookk özlemişsin demek ki tatlım ya ne kadar güzell
ınsallah geldıgınde de guzel vakıt gecırırsınızzz... topuklu ayakkabı almıs ne kadar guzel benım topuklu gıymem yasak :85: topuklularını giy ve aşkını mutlu et bebişi de benim yerime de sev cok severım bebişlerii Allah bağışlasın canım...

aynen canım benim haklısın... bızım taahhut bıtelı yıllar oldu ama kapattırmak ıstemedım hıc arada abımde kullanıyor gercı de benım kadar degıl :)) o barı cıksın aradan az degıl her ay 55 tl ona gidiyor en azından baska taksıtlerımı yatırırım.. sen de dedıgın gıbı eve baglatana kadar annenlerden gırersın )

Topuklularımı giyeyim di mi. Yok tarızım değil iyi hissetmem diye düşünmemeliyim. Onları giydiğimi görünce yaşayacağı sevinç zaten beni bambaşkaa dünyalara götürür ana konudan uzaklaşırım:97::97::97:
Saol canım yorumun için.. Çok sevicem bebeği,çooook senın yerine de kaçamak bi mıncıklamalar yaparım

ooohh sohbet harikaa annemde bana si suru ceyiz yapmiss... tulbenlett seccadeler.. pikelerr.dantellerr patikler:))) falan filann yapmista yapmis ama danteli kullanacagimdan emin deilgim :))) sevmiyorumm

prensessevgili --- 2 yil almanyada yasadim annemde dogma buyumu almanyadan bizim sulela hep almanyadan ole ole ogrendim

tabi canım topukluları giy seni düşünüp sana yakışcanı düşünüp almış nişanlın giyde mutlu et hem ne güzel kavuşcaksınız bak Allah mutluluğunuzu daim etsin uzun uzun özlem giderin bebişide benim içnde bol bol mıncıkla buarada benim abiminde 18 gün önce kızı oldu hala oldum yani çok tatlı bişey ya bayılıyorum ama pek mımcıklayamıyorum çok ufak daha

aynen ya o dantelli pike takımları nevresim takımlarını falan hiç kullancamı sanmıyorum kaç kere yaptırma yapma anne ne güzelhazır yatak örtüleri pikeler var onlardan aldık dedim ama ille olalıymış bizimde oldu sayesinde tülbent seccade patikte gerekliymiş onlardanda sayısız var gelin yemeğine giderken götürülürmüş.kendimede en beğendiklerimi ayırırım tabiiki kullanırız onları

ayyyyyyy ben de hala olmak istiyoruuuum.Allah bağışlasın bebeği inşallah. Huzurlu mutlu hayırlı bir birey olur inşallah....
2 haftadır abimin kız arkadaşı ile ilişkileri resmiyete döküyoruz. Geçen hafta biz yemeğe gittik, bu hafta da onlar gelicekler inşallah:):) Bir an evlenseler de torun sevsek Oyyy benim annemler ayrı 5 sene aradan sonra ilk defa yemekte karşılaştılar geçen hafta babamla... Tesadüfi değil tabi abim şart koştu ikisinin de olaması için.... Komple değişik hayreti ruhiyelerdeyiz.... Canım annem kimbilir ne duygular içinde......

heee bizim bebek 22 temmuz da doğdu. Onu gördüğümüzde 1ay 5 günlük olmuş olucak inşallah.. herhalde ele avuca gelir....kolunun gamzelerini bi ısırırım artık

canım benim inşallah Allah sanada nasip eder hala olmayı çok güzel bi duygu.buarada abin içinde hayırlı olsun iyi yapmış ikisini birarada çağırmakla.sende nişanlımısın canım benmi yanlış anladım

Son düzenleme:
heee bizim bebek 22 temmuz da doğdu. Onu gördüğümüzde 1ay 5 günlük olmuş olucak inşallah.. herhalde ele avuca gelir....kolunun gamzelerini bi ısırırım artık

bizimkinden 10 gün büyük ısırılcak kıvama gelmiştir belki bizim kız uyuyo meme emiyo şu anlık işleri onlar yani

kıh kıh kıh nişanlı değilim henüz aaayy uzunca yazıcaktım ama baş ağrıtmayayım diye kısa kesiyorum...
Ben okulumu hem çalıştıp hem okuduğum için uzattım, sevgilimde yurt dışında yaşıyor. Okul bitmeden böylesi bir konuya dahil olacak yapıda bir adam değil babam(gerçi hiçbirzaman değil ama)... Benim babam ve onun tarafı dışında herşey çok güzel ama... işte ocakda okulum biticek inşallah sonra nikah düğün hepsini peş peşe yapıp bende goncamın yanına gidicem inşallah... Yani 3-5 plan var da, şu anda olması en olası olan bu:):)

bizimkinden 10 gün büyük ısırılcak kıvama gelmiştir belki bizim kız uyuyo meme emiyo şu anlık işleri onlar yani

hahaha bizim bebeğin videolarını yolluyorlar her bebek mi öyle bilmiyorum, nasıl kıpır kıpır ....yüzümdeki mimikleri ben o kadar kullanamıyorum...birde böyle ağlayacak olsu birisi konuşunca hemen susup kulak kesiliyo.. çook meraklı dinlemeye becerebilse kendi de şimdiden konuşucak gibi..... Bayramdan sonra inşallah mevlütü olucak onun adının yazdığı aplike nakış havlular yaptırdım. Gelen misafirlere vericez hediye:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…