- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.961
ebrummmm ve gzmvs teşekkü ederim tavsiyeleriniz için bende zaten kahve tonları yada bakır düşünüyodum ama biraz resimlere falan baktım şimdi kuaföre 200 lira vermişken değişik bi renk olsun dedem kahveyi sonra evde kendimde boyarım dedim bakır tonları olsun diye düşünüyorumEki Görüntüle 245858 Eki Görüntüle 245857 kızlar renk 1. resimdeki gibi biraz daha koyusu olabilr modelde 2.resim gibi ama bakalım kuafördede fikrim değişebilir kataloglardan falan
kizlar bende bugün sac kurutma makinesini aldim braun series 3 15€
Eki Görüntüle 245892
emyay ben nakit ödiycem
ama hani hisar karaca kütahya baska hangi markalar var bilmiyorum onlarin arasinda karar vermekte zorlancam heralde..
10-20 abarti bencede ..
selammm cicisimmmm bakiyrum birazdan su hatunlara cevap yetistireyimdeeeselammmmm gelinciklerr gunaydinnn nasilsiniz baakalimmm benim ceyizimi gormek istiyenlerrrr actigim konulara bakabilirsinizzzz..beyenirsiniz insallahh sayfa sonlarindada eklediklerim varrr // eeee ne var ne yokk...
valla ben mutluyum büssürü şeyim oldugunu annadım şöle bi ortaya dökünce
şükürler olsun rabbime
iyi günler kizlar
ben bu sabah doktora gittim pazar gününden beri gözümde bisey var di
meger bakteri kapmisim iltihablanma olmus
antibiotik krem gibi bisey verdi onu sürüyorum
ya gececek ya fena olacak ve sisecek
siserse yarin tekrar gidip kestirmem gerekiyomus :S
emyay neslihan hayirli olsun
karaca takimlarinizi kaca aldiniz?
bide nevresim takimlari pahali oluyomus diye duydum onu kaca aldin emyay sen?
canım ben karaca çeyiz setimi 1.400 e aldım.
pamuk saten olan nevresimler ortalama 180-200 arası.
normal nevresimlerde 60-70-80 e alabilirsin.
ben 2 tane pamuk saten aldım.
Kızlar merhaba
2012 gelinlerini görünce hemen baktım. Öyle güzel bir muhabbet kurmuşsunuzki ama benide aranıza kabul edermisiniz bilmem :)Mayıs ayında nişanlandım ve Hazirnda evlenmeyi düşünüyoruz ve beni anlayan birilerini görmek beni çok mutlu etti. Umarım hepimizin bu heycanı hep böyle devam eder ve eşlerimizle birlikte güzel zamanlarımız olur...:87:
nevresimler 180 tl canım
ilk defa söledim öle bişi yusufluyo boşver böylesi daha iyi
canimmm benim benimde saclarim yillardir upuzundu ocak ayinda bob kestirdim arkalari kisa önler uzun simdiye kadar uzadi dügüne dahada cok uzar insallah ben topuz yaptirmak istemiyorum
buaradaaynen siyah saclar kendiliginden ani koyu koyu kahve olur ya öyle bendede ela gözler kirpik kas simsiyah kardisiiiiiimmmm benim ayniyiizz
demem oki kestir cicikom yaa gücünden kaybediyorrrr saclar:26:
ebruuuuuuuuuuum bulamadim ceyiz topicini aslinda...baharciiima söylesekte sey ilk sayfaya liste yerine linkleri versek herkesin ceyiz linkiniherkeste kedni topicinde ilk sayfasina koyar resimleri fistik gibi olur hemde karismaz
ayy bahar simdi cok oluyorsun sendiccek bana hep özel istek hep özel istek
prenses sagol cok tesekkür ederim gecer insaAllah..
nasil bakteriyi kaptirdigimi da anlamadim ya..
emyay internette hangi sayfalarda arastirabilirim peki?
simdiden baksam iyi olur aslinda.. zaten zamanimiz kisitli olacak türkiyede..
Kızlar merhaba
2012 gelinlerini görünce hemen baktım. Öyle güzel bir muhabbet kurmuşsunuzki ama benide aranıza kabul edermisiniz bilmem :)Mayıs ayında nişanlandım ve Hazirnda evlenmeyi düşünüyoruz ve beni anlayan birilerini görmek beni çok mutlu etti. Umarım hepimizin bu heycanı hep böyle devam eder ve eşlerimizle birlikte güzel zamanlarımız olur...:87:
emyay--gecmis olsun tatlim en kisa zamanda iyilesir gozunnn.... bu arada bahar nerlerde yaaa
emyay--gecmis olsun tatlim en kisa zamanda iyilesir gozunnn.... bu arada bahar nerlerde yaaa
yettim gari tatlışııımmm
nasılsınıızz gelincikleerrrr???
ebruuuuuuuuuuum bulamadim ceyiz topicini aslinda...baharciiima söylesekte sey ilk sayfaya liste yerine linkleri versek herkesin ceyiz linkiniherkeste kedni topicinde ilk sayfasina koyar resimleri fistik gibi olur hemde karismaz
ayy bahar simdi cok oluyorsun sendiccek bana hep özel istek hep özel istek
Kızlar merhaba
iyi günler kizlar
ben bu sabah doktora gittim pazar gününden beri gözümde bisey var di
meger bakteri kapmisim iltihablanma olmus
antibiotik krem gibi bisey verdi onu sürüyorum
ya gececek ya fena olacak ve sisecek
siserse yarin tekrar gidip kestirmem gerekiyomus :S
Eki Görüntüle 245821 Eki Görüntüle 245822 Eki Görüntüle 245823 Eki Görüntüle 245824
karaca çeyiz setim ve özdilek pamuk saten nevresim takımım.bi pamuk saten daha aldım ama resmini bulamadım kızlar eve gidince bakcam onada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?