2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

renk süper canim benim cok sevdim kesim kivicik oldugu icin pek anlasilmiyor ama yakisacagindan eminim

kizlar dün kiloadan konu acilmisti bugünde doktora gidince tartildim

üc gün önce 53,4 ken bugün 52,4 gösterdi tarti

bayram gelsinde yine aliriim kilolarli tatlilar sag olsuuuun =))

canım güle güle kullan.
valla schafer var alman markası hatta o daha uygun.
bi çok marka var gezerken aklın emin ol karışcak.
ben netten ymek takımıma kesin karar vermiştimki gidip ordan baska bişi aldım.ama bişey alırken aklın diğerinde kalmasın dikkat et kötü bi durum

selammmmm gelinciklerr gunaydinnn nasilsiniz baakalimmm benim ceyizimi gormek istiyenlerrrr actigim konulara bakabilirsinizzzz..beyenirsiniz insallahh sayfa sonlarindada eklediklerim varrr // eeee ne var ne yokk...
selammm cicisimmmm bakiyrum birazdan su hatunlara cevap yetistireyimdeee
valla ben mutluyum büssürü şeyim oldugunu annadım şöle bi ortaya dökünce
şükürler olsun rabbime

aman Maaasallaaaah diyelimmm

cok cok gecmis olsun canim benm göz sakaya gelmiyor hic

canım ben karaca çeyiz setimi 1.400 e aldım.
pamuk saten olan nevresimler ortalama 180-200 arası.
normal nevresimlerde 60-70-80 e alabilirsin.
ben 2 tane pamuk saten aldım.

süpermisss canim ya ben linens ve tac markalarinida ok begenmistimmm

hosgeldin canim benim tabiiisi aliriz senidearamizaaaa

nevresimler 180 tl canım

iyiymis baya canimmm güle güle kullan tekrardan

ilk defa söledim öle bişi yusufluyo boşver böylesi daha iyi

ahahaha o zaman iyiymissssss:87::87::87:

ebruuuuuuuuuuum bulamadim ceyiz topicini aslinda...baharciiima söylesekte sey ilk sayfaya liste yerine linkleri versek herkesin ceyiz linkini herkeste kedni topicinde ilk sayfasina koyar resimleri fistik gibi olur hemde karismaz

ayy bahar simdi cok oluyorsun sen diccek bana hep özel istek hep özel istek

Son düzenleme:
prenses sagol cok tesekkür ederim gecer insaAllah..

nasil bakteriyi kaptirdigimi da anlamadim ya..

emyay internette hangi sayfalarda arastirabilirim peki?

simdiden baksam iyi olur aslinda.. zaten zamanimiz kisitli olacak türkiyede..

canım benim sende bendenmişsin kaşlar simsiyah olduğundan açık renkler boyamayı gözüm almıyo. haklısın valla gücünü kaybediyor kestircem gitsin iyice zayıfladı yıprandı saçlarım düğüne kadat biraz daha uzar uzamasada takamam postiş takarlar ya

canım ebrummmmun profil bilgilerine gir ordan açtığım konular bölümüne gir onların içinde çeyizleri var gör ebrummmun güzel çeyizlerini

yine alakasız bi konu ama aynı dertten muzdarip olanlar vardır belki konu mide şikayetim ramazanın başından beri orucumu tutuyorum ama 1 2 gündür midem çok ağrıyo daha doğrusu ağrı acı mide bulantısı hepsi içiçe özellikle bulantı berbat hep istifra etcek gibiyim içim bayılıyo yemek yiyincede aynı kendimi çok kötü hissediyorum yani midemde ağrı bulanma yanma hepsi var çiğneme tableti yutuyorum hatta bugün annem oruç tutturturmadı bişeyler yiyip ilacını içceksin sağlık bu dedi yedirdi zorla bişeyler of ya napmalıyım bu ağrıya nane limon falan içirdi annem tadı iğrençti bide saat 5te nişanlımla bayramlık almaya gitcek çarşılarda bayılırsın dedi tututurmadı oruç orucum bozuldu diyede kendimi kötü hissediyorum ya

prenses sagol cok tesekkür ederim gecer insaAllah..

nasil bakteriyi kaptirdigimi da anlamadim ya..

emyay internette hangi sayfalarda arastirabilirim peki?

simdiden baksam iyi olur aslinda.. zaten zamanimiz kisitli olacak türkiyede..

canım schafer yaz google amcaya bak modellere.
nevresimleride yine taş özdilek storway linens o sitelerde bakabilirsin.

tatlimm merhabaaaa hosgeldin aramizaaa...seni de aramizda gormekden cok buyuk mutluluk duyduk.... hakkinda herseyin hayirlisi olsun ALLAH herseyi gonlune gore versin....sende bizimle tatli telaslarinii hazirliklarini paylasirsinn...

hahahhahahaa pardon canim yaaa kocaelim gecmis olsun :))))))) tabi sohbett cok olunca insan karistiriyoo valla :)) sorry kizlarr baharcimm hosgeldinnn nasilsinnn nerelerdesin sen bakimmm

Teşekkür ederm:)
Biraz geriye doğru okuduğumda çok güzel paylaşımlarınız olmuş keşke daha önce görseymişim dedim ama bundan sonra inşallah.

Teşekkür ederm:)
Biraz geriye doğru okuduğumda çok güzel paylaşımlarınız olmuş keşke daha önce görseymişim dedim ama bundan sonra inşallah.

canıımm neden öyle diyeyim yaa aşkolsunn
bence de mantıklı herkesın kendı sayfasına bakılır hem
o zaman bana ceyız sayfalarınızın lınklerını gonderın tatlışım koyayım ilk sayfaya

hosgeldın aramızaaa
Allah tamamına erdirsin tatlım

canım buyuk gecmıs olsun goz onemlı gercekten aksatma tedavısınıı...
benım de 2 3 gundur acayıp yanma ve agrı var ya gıtsem mı doktora napsam bazen agrısına dayanamıyoruum

canım hepsı de cok guzel
Allah agız tadıyla kullanmayı nasıp etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…